Orhideja |
Odgovori | Stranica <1 5758596061 89> |
Korisnik | |
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 12:37 |
Da, onda je to kingianum. Miriši po ljubičicama, mmmmm Nadam se da će i moj procvjetati |
|
Sponzorirani linkovi | |
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 12:48 |
hvala za naziv :) da baš mi lijepo miriši :) još da ima više stapki cvjetnih... a bude valjda potjerao još jer ima dosta izdanaka :) zasad 4 ima ali je samo ta jedna rascvjetana
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 13:51 |
Gledam vaše orhideje, pa imam i ja, kakav bi to bio cvijetoljubac da nema orhideja!!
Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 14:02 |
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 14:10 |
free krasne su
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Free
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 14:20 |
|
|
Free
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 14:31 |
Hvala Tea, i vaše su prekrasne!!!
A ove su spašene, kupljene prije gecrka!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A na ovim slikama sa Flora-arta sam parila OČI!!! Da mi je imati takav čopor orhideja!! Uploaded with IMG">ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [IMG">http://img440.imageshack.us/img440/4637/p6300042.jpg" /> Uploaded with IMG">ImageShack.us Baš su mi krasne ovako zasađene u velike posude i nagurane koliko ih stane, pa eto, gdje kuća nije tjesna ni čeljad nije bijesna!!! |
|
|
|
Marti
Upravo klijam Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 15:45 |
Freeland, prekrasne su ti orhidejice :))))
Evo da vam javim da sam i ja bila u baumaxu... danas usput i naravno kupila sam si dvije nove :) budem ih poslikala... jedna je tamnoljubicasta i ta je bila zadnja, jos je sva poluuvnula... ali kako sam tu boju htjela, morala sam si ju piknuti...
Emilly, mozda ce ih sutra biti, ali sad ih vise nije bilo...
Znam da nije tema razgovora, ali kad sam se vracala na poslao, nasla sam dva preslatka pekinezera kako hodaju posred ceste... naravno da sam ih pobrala i sad imam drustvo na poslu :)))) zmazani su mali hahari... morala sam to s vama podjeliti... :)))
|
|
sienna
Novo sjeme Pridružen: 13 Studeni 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 22 |
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 15:53 |
predivni su vam phalovi!!! posebno sam slaba na ove točkaste, sad sam u toj fazi da samo njih gledam. prošle godine sam bila u žutoj fazi, ništa osim žućki mi nije privlačilo pozornost :) odkad sam zadnji post napisala skužila sam da još 3 nove grane idu, dakle sad ih je oko 5...čini mi se :)
i moram priznati da i mene privlači ideja da posadim njih par u staklenu veliku akvarij-vazu. pokušala bih ali mi žao da ih ne zeznem ili nešto. šta mislite o gnjojenju necvjetajućih orhideja? nisam ih nikad dosad ni prehranjivala pa možda živnu malo ako ih prehranim? |
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 16:05 |
Freeland, predivno! I ja ih volim spašavati. Super je iščekivati cvijetove kad ne znam kakva je
Ovo sa flora arta super izgleda, mada ne znam koliko bi one dugo mogle tako živjeti. Pomješali su malo prerazličite orhideje. Vande vole jako toplo, treba im puuuno svijetla da bi procvale. Phalovima bi u tim uvjetima vjerojatno izgorili listovi... A nobile treba hladno razdoblje da bi procvjetao... Ne znam kako bi se izvelo da cvjetaju opet sve . Pogotovo ovako u isto vrijeme... Hvala na obavijesti Marti Borim se sama sa sobom da ne odem. Znam da ću nešto dovući doma, a kud ću onda s tim?? |
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 16:07 |
Marti,posvojila si pekinezere?Jesam li dobro shvatila? |
|
|
|
Free
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 16:08 |
Sienam a da ih presadiš??? Možda su gladne i bore se jedva za život!! A ako ni tada ne potjeraju cvijetne stapke, onda im dodaj gnojivo!!
|
|
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 16:34 |
predivne su ti stvarnooo :)
a marti ode po orhideje pa donese doma i psiće :) |
|
Per aspera ad astra.
|
|
Marti
Upravo klijam Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 17:00 |
e da i ja sam se pitala kako orhidejice mozes odrzavat u staklenim vazama... tamo se prodaju visoke vaze u koje je samo umetnuta orhideja u klasicnim plasicnim posudama... hmhmhm ali nisam sigurna da to funkcionira... a peseki :D predivni su, bili smo kod veta i nasli vlasnika... ali se trenutno ne javlja na telefon.... valjda ljudi rade, pa su jos kod mene....
do navecer ce valjda shvatit da nemaju peseke... :) prekrasni su :))))
|
|
Tea
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 17:10 |
Možda ti jednog poklone kao nagraduNikad se ne zna |
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 23:11 |
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Zvjezdana
Objavljeno: 19 Studeni 2011 u 10:32 |
super je bebolina
meni nikad sastrane nije niko keki samo gore i zalila sam dejice s mlijekom malom ostalo u tetrapakiću malo i ja razrijedila s vodom i zalila budem pokušala neko vrijeme s mlijekom zalivat kako piše samo nije mi jasno što s umjetnim gnojivom onda? dodavati ili ne? |
|
Per aspera ad astra.
|
|
Free
Objavljeno: 19 Studeni 2011 u 14:40 |
Bebi, super za bebicu, ali meni su za oko zapele tvoje ukrasne tegle, baš za moju dušu!!! |
|
|
|
Emilly
Objavljeno: 19 Studeni 2011 u 15:52 |
Super! Bit će još ljepše kad oba procvjetaju
Ne bi ti preporučila da te bazne keikije odvajaš, ja sam tako ubila jednu... Možda nije pravilo, ali ne ponavljam to više Trenutno mi jedan mini phal ima 4 takva bazna keikija. Ne sjećam se kad je zadnji put cvjetao, samo tjera nove biljčice sa strane. Ali zato kad jednom to sve procvate, bit će |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Objavljeno: 19 Studeni 2011 u 20:36 |
Moje orhideje.
|
|
Odgovori | Stranica <1 5758596061 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |