maslacak7-moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 5758596061 66> |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je moja nova carica i jako sam sretna sto je imam
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovdje ja odmaram dusu skoro svako popodne jedno sat vremena...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo sam usput slikala jer mi je super iako neznam o kojim se biljkama radi
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
te malo neba... kao da je crtano...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najbolje od svega je sto sam to slikala u autu |
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bijela dejica ti je J aobožavam ovako čisto bijele...ko mali Prekrasna je
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno je sve, ruže u siječnju, vjesnici proljeća, mjesto za popodnevni odmor, na sve sve je izuzetno
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne sličice, naročito nepoznate biljke i ona za "odmor duše".
Fotkaj i dalje dok šetaš, uživam gledati takve slike krajolika.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravo mjesto za odmorit dušu. Uživaj i slikaj za nas.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem sve do sada napisano, predivno!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada si zamisli kako je nama, pravim kontinentalcima, ako Triša uživa u tvojim slikicama sa šeznje!!!! Ma ja sam se rastopila od miline gledajuči slike tvoje šetnice!!! Pa uz tebe i meni je ovo bio odmor, u ovih par minuta sam napunila baterije kao da sam kod mene šetala 3 sata!! Dugo od tebe nije bilo slikica ali sada si se iskupila!!! Ma za travu se ne brini, pa koji vrt je nema!! Ali gdje ima trave ima i prekrasnog cvijeća!!! A kod tebe ima prekrasnog cvijeća, koje njeguješ koliko ti dopušta slobodno vrijeme, a vjerujem da kad zatopli, sunce će te izvući iz kuće i sa guštom ćeš okopati i opljeviti biljčice, a onda ti velika trava neće smetati, možda dobiješ želju i leči na nju i na trenutak odmoriti leđa, gledajući u nebo kako oblaci plove!! A ako ćeš bolje pogledati,vidjet ćeš,jedan oblačić ti donosi i pozdrav od mene !!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Priroda je največi majstor u slikanju, boje neba - prekrasno. Samo ti odmaraj svoju dušicu, imaš divno mjesto za to.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasna ti je carica
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anthuriumi su predivni, cijeli buket cvijetova. Morala sam si ponovno pogledati ovu slicicu u ovo sivo zimsko vece. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
carica ti je predivna,svidja mi se gdje odmaras dusu i ja bi
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji gosti, je zavladala i zaspala sam pa me nema u mom vrtu.
Brojim stete od ove strasne zime i srce mi se para. Mnogo toga mi je propalo jer nazalost nemam gdje sve pospremiti. Necu ni nabrajati. gioiaa vec danima ne idem odmarat dusu jer gazim do ducana pjeske i dolazim doma iako izgledam ovako kad izlazim iz kuce carol ovo je bijela kala al su prosle godine bile jako slabe.. malo sam ih podijelila i vjerojatno su se pobunile moon hvala na setnji Free draga moja...bas si mi uljepsala ovaj hladan dan sa svojim pozdravima s oblaka slika imam al ne vidi se cvijece jer je pod snijegom a ovo ostalo je smrznuto i sve je klonulo... slike cu staviti kad budem jaceg srca lilie, anabistrica, Triša, Tea,bina hvala na dolasku drage moje drago mi je da ste uzivale umom skromnom vrtu... |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Snijeg se otopio uz pomoc kise ,minusi su relativno rijetki i eto sad se nazire steta. Puno kucnog bilja mi je takoder propalo jer nisu svi mogli stati u grijane prostore. Nema veze sta su bili u zatvorenom. a moja polovica kaze kupit ces nove al neke biljke su bile uspomene ili su vec godinama samnom..ma znate o emu pricam
Evo zalosnih slika... |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ranunculus zuti dupli koji je viden u mom vrtu,taman je bio lijepo niknuo a ovo je ostalo od njega
ovo neznam kako se zove al izrastu mali bijeli kao zvoncici, od horti je to bilo |
|
Odgovori | Stranica <1 5758596061 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |