Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 66>
Korisnik
Poruka
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 14:01
ovo je moja nova carica i jako sam sretna sto je imam
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 14:02
ovdje ja odmaram dusu skoro svako popodne jedno sat vremena...

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 14:03
ovo sam usput slikala jer mi je super iako neznam o kojim se biljkama radi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 14:05
te malo neba...  kao da je crtano...

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 14:06

najbolje od svega je sto sam to slikala  u autu LOL
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 14:22
Bijela dejica ti je smile227J aobožavam ovako čisto bijele...ko mali smile222    Prekrasna jeClap
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 15:09
prekrasno je sve, ruže u siječnju, vjesnici proljeća, mjesto za popodnevni odmor, na sve sve je izuzetno
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 15:14
Originalno poslano od člana bina bina napisao:

prekrasno je sve, ruže u siječnju, vjesnici proljeća, mjesto za popodnevni odmor, na sve sve je izuzetno

PotpisujemClap
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 17:14
Prekrasne sličice, naročito nepoznate biljke i ona za "odmor duše".
Fotkaj i dalje dok šetaš, uživam gledati takve slike krajolika.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 21:19
Pravo mjesto za odmorit dušu. Uživaj i slikaj za nas.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 21:40
Potpisujem sve do sada napisano, predivno! Tongue
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2012 u 10:24
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Prekrasne sličice, naročito nepoznate biljke i ona za "odmor duše".
Fotkaj i dalje dok šetaš, uživam gledati takve slike krajolika.

Sada si zamisli kako je nama, pravim kontinentalcima, ako Triša uživa u tvojim slikicama sa šeznje!!!!   Ma ja sam se rastopila od miline gledajuči slike tvoje šetnice!!!  Pa uz tebe i meni je ovo bio odmor, u ovih par minuta sam napunila baterije kao da sam kod mene šetala 3 sata!!

Dugo od tebe nije bilo slikica ali sada si se iskupila!!!  Ma za travu se ne brini, pa koji vrt je nema!!  Ali gdje ima trave ima i prekrasnog cvijeća!!!  A kod tebe ima prekrasnog cvijeća, koje njeguješ koliko ti dopušta slobodno vrijeme, a vjerujem da kad zatopli, sunce će te izvući iz kuće i sa guštom ćeš okopati i opljeviti biljčice, a onda ti velika trava neće smetati, možda dobiješ želju i leči na nju i na trenutak odmoriti leđa, gledajući u nebo kako oblaci plove!!  A ako ćeš bolje pogledati,vidjet ćeš,jedan oblačić  ti  donosi i pozdrav od mene !!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2012 u 21:39
Priroda je največi majstor u slikanju, boje neba - prekrasno. Samo ti odmaraj svoju dušicu, imaš divno mjesto za to.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 21:15
krasna ti je carica smile186
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 22:48
Originalno poslano od člana arim arim napisao:

[QUOTE=maslacak7]     evo i mojih slikica ...ovo je sta je bilo al posto sam u zaostatku za vama stavljam sta imam

Anthuriumi su predivni, cijeli buket cvijetova. Morala sam si ponovno pogledati ovu slicicu u ovo sivo zimsko vece.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2012 u 10:07
carica ti je predivna,svidja mi se gdje odmaras dusu i ja bi
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 17:34
Dragi moji gosti, smile168 je zavladala i zaspala sam pa me nema u mom vrtu.
Brojim stete od ove strasne zime i srce mi se para. Mnogo toga mi je propalo jer nazalost nemam gdje sve pospremiti. Necu ni nabrajati.

gioiaa vec danima ne idem odmarat dusu jer gazim do ducana pjeske i dolazim doma smile168  iako izgledam ovako kad izlazim iz kuce smile66

carol  ovo je bijela kala al su prosle godine bile jako slabe.. malo sam ih podijelila i vjerojatno su se pobunile

moon hvala na setnji smile78

Free  draga moja...bas si mi uljepsala ovaj hladan dan sa svojim pozdravima s oblaka Wink  slika imam al ne vidi se cvijece jer je pod snijegom a ovo ostalo je smrznuto i sve je klonulo...  slike cu staviti kad budem jaceg srca Unhappy

lilie, anabistrica, Triša, Tea,bina   hvala na dolasku drage moje smile78
drago mi je da ste uzivale umom skromnom vrtu...

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 19:50
Snijeg se otopio uz pomoc kise ,minusi su relativno rijetki i eto sad se nazire steta. Puno kucnog bilja mi je takoder propalo jer nisu svi mogli stati u grijane prostore. Nema veze sta su bili u zatvorenom. smile43 a moja polovica kaze kupit ces nove al neke biljke su bile uspomene ili su vec godinama samnom..ma znate o emu pricam Wink

Evo zalosnih slika...

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 19:51
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 19:52
Ranunculus zuti dupli koji je viden u mom vrtu,taman je bio lijepo niknuo a ovo je ostalo od njega

ovo neznam kako se zove al izrastu mali bijeli kao zvoncici, od horti je  to bilo

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.