Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 140> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma kužim -kužim
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidjela sam malu krizantemicu. Glavno da se uhvatila. A kineski šaš !!!
Ja sam mislila da ja imam najvećega, a tvoj je tri puta veći. Predivan je!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hoya, tako sam sretna zbog krizantemice i hvala na pohvali za šaš. Znaš MM me već zeza da će trebati mačeta k`o u džungli da bi se prošlo stazom pored šaša koliko se on širi.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja da ga imam -ja bi njega na svakome ćošku sadila da mi tako krasi kao kod tebe što je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Nije dvorište, ali je MOJ Božićni kaktus kojega sam ove godine uspjela dobro "tempirat" da cvate baš u vrijeme Božića
![]() i Božićna jelka...... MM ove godine nije niti htio da kitimo jer je kuća puna cvijeća ...itd., ali sam ga uvjerila da moramo i onda je pronašao jelkicu taman za naš DB.... nije široka, a gusta, jer zbog police i Ree koja se stalno šeće ne paše nam velika i široka, ali ova je baš po mom guštu
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Katica krasan ti je borek, a bome i božićni kaktus! Super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Katica, krasan ugođaj. Božićnjak je stvarno prebogat cvjetovima. Kako si samo uspjela tempirati vrijeme cvatnje? Moj je cvao u listopadu.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Baš ti je lijepi kaktusić,tak je raskošan sa tim lijepim cvjetekima.
A borić-presladak ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje zahvaljujem na pohvalama. Što se boreka tiče, kao što sam i napisala ovaj je baš po mome guštu, tako da sam bila prezadovoljna kada ga je MM donio. A Božićni kaktus sam dugo držala na terasi, ali je bio u sjeni glicinije, tako da nije rano napupao. U kuću sam ga unijela tek negdje oko Svih svetih, ali je bio u potkrovlju, na svjetlu ali ne u pretoplom. Tu je napupao i tek sam ga jedno 2 tjedna prije Božića donijela u dnevni boravak i ovaj put je bio pun pogodak. Inače i meni je znao puno prije ocvasti i do Božića više ni c od cvijeta ne bi bilo.
Evo lanjske slike
i slika od 02.12.2006.- znači puno prije Božića ocvao
Ove stare slike sam vam pokazala da vidite da je znao biti i raskošniji, ali naravno da sam presretna što cvate obilato upravo sada.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasan bor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ma sve je prekrasno,vidi se kako si bila vrijedna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Borek je presladak a kaktus za past u nesvjest. I jedno pitanje: koliko treba godina da takav kaktus pusti bar jedan cvijetak? Ovako bogat i bujan ne bum doživjela od mojeg, koji je sad 10cm komadićak! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kaktus je predivan,moj nece pa nece da cvjeta.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bor je lijep. Onakav kakve volim: Jednostavan i elegantan.
![]() A božićni kaktus prava raskoš i osvježenje u ovo zimsko doba.
Dala si mi u Skradniku pelceriće. Podijelila sam sa smrckom, a dio koji sam sebi ostavila ima jedan pupoljak. U zimovalištu je, a ja nekoliko dana nisam silazila. Sad ga idem vidjeti - možda me obraduje!
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Joj pa taj ljepotan je u mom domu, za obje
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Tvoja božićna jelka je jako lijepa kao i Schlumbergera / Zigocactus, iliti božićni kaktus. Uvijek je posebna čar kada nešto cvjeta u sred zime.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo. Božićni kaktus je baš ogroman i raskošan, prelijep je.
|
|
![]() |
|
Curke drage zahvaljujem na pohvalama za moga božičnjaka.
Hoya ako ti je napupao unesi ga u toplo pa če procvjetati.
Bako teško mi je reći koliko godina, prvo jer ih imam već dugo ( imam još jednoga manjega) pa se ni ne sječam koliko je star, a drugo oni se u principu zapelcaju od odlomljene grane ili grančice sa matičnoga, pa ovisi i o tome, koliko je stara i velika ta grana, ali meni je ove godine po ljetu cvao jedan mali i mladi kojega sam ja zapelcala od mlade grančice sa svega 5-6 članaka prije 2 godine. I Hoyn je star jedno 2 godine, tako da za par cvjetića ne treba baš dugo čekati. Mislim da je kod njega najvažnije da je tijekom ljeta negdje u rahloj hladovini i da se ga u jesen ne unese prerano u kuću......
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |