OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 374> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čestitke na promaknuću, cvijeće je krasno...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Čestitke na promaknuću i od mene.
Alokazija je prekrasna,i moja polako dobiva listove,dugo je mirovala,srećom pa ju nisam bacila kad su se svi listovi osušili. A zadnja slika bugenvilije mi je prekrasna
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Čestitke na prekrasnom cvijeću i naravno na promaknuću!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
moj
![]() Cvijeće je sve krasno no ovaj narančasti hibi je mrak.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wow ona lila lantana je stvarno posebna
![]() otočki guru sve pohvale za tvoje cvijećke ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ajme cure koliko čestitki! Ko da sam doktorirala!
Hvala vam svima, moj dan je ljepši zahvaljujući vama |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa sad reci da te ne volimo-Ma volimo te prviše samo da znaš -uz sve jeko si dobar drug-----i voliš nas sa srca nasmijati i svaka ti čast na svemu-i jedan veliki poljubac od mene
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mali odmak od cvijeća i biljčica
Uhvatila sam ih na djelu ..... i pustila da obave što su započeli ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A draga žno svašta ti naum padne mene suze obliše zbog tebe. jesi li primijetila jesu li se imalo zastidili kad si ih vidjela
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Malo su im se zacrvenili obrazi, ali su nastavili
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Otok, svakako si cvijetni guru i po vrtu a ne samo po broju postova!
Naravski sve ti je prekrasno, ali mene oduševljava kako kombiniraš i slažeš. One vinke su prekrasne...
I hvala za infromaciju za tamjan. Skupljam ideje za slijedeću godinu za balkon MMK. Ona je ove godine prvi put krenula i to sa surfinijama, koje je odmah nešto napalo i... nema ih više.Kod MSK se drže još uvijek krasno, pa ti budi pametan!
|
|
![]() |
|
Hvala Baka.
Za sada se još uspješno opirem da okačim cvijeće još i na balkone, ali druge godine - tko zna. Ali zato ima vaza sa cvijećem svugdje gdje ima mjesta, evo ove su na zidovima prema cesti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno cvijeće, neću ništa izdvajati jer nemam rijeći za opisati ovu ljepotu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fantastično
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Potpisujem i čestitam na zasluženoj tituli
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Imala sam čega vidjeti kod tebe zadnjih dana....... postala si čak i guru-ica, bravo,bravo,bravo. Takav vrt zaslužuje gazdu-guru. Meni je ovo strašno lijepo pa ću još jednom ponoviti tvoju sliku
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
cestitke i sve pohvale cvijetni guru!!!!!!!!!! svaka cast!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Još mi otkrij tajnu što je ovo na četvrtoj slici!
|
|
![]() |
|
Moja baka to se ne kaže pokušaću te kopirati već pokušaću te što više opljačkati
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |