Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 15:52
Čestitke na promaknuću, cvijeće je krasno...smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 17:22
Čestitke na promaknuću i od mene.
Alokazija je prekrasna,i moja polako dobiva listove,dugo je mirovala,srećom pa ju nisam bacila kad su se svi listovi osušili. A zadnja slika bugenvilije mi je prekrasnaSmile
čovjek uči dok je živ
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 19:03
Čestitke na prekrasnom cvijeću i naravno na promaknuću!smile79
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 22:31
mojsmile211Guruu
Cvijeće je sve krasno no ovaj narančasti hibi je mrak.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 22:48
wow ona lila lantana je stvarno posebna Clap
otočki guru  sve pohvale za tvoje cvijećke smile73
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 23:03
smile57pridružujem se čestitkama,.....a boja lantana je smile227
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 07:13
Ajme cure koliko čestitki! Ko da sam doktorirala!

Hvala vam svima, moj dan je ljepši zahvaljujući vama
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 12:50
Pa sad reci da te ne volimo-Ma volimo te prviše samo da znaš -uz sve jeko si dobar drug-----i voliš nas sa srca nasmijati i svaka ti čast na svemu-i jedan veliki poljubac od mene
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 13:03
Mali odmak od cvijeća i biljčica

Uhvatila sam ih na djelu ..... i pustila da obave što su započeli 

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 13:09
A draga žno svašta ti naum padne mene suze obliše zbog tebe. jesi li primijetila jesu li se imalo zastidili kad si ih vidjelasmile95smile96
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 13:14
Malo su im se zacrvenili obrazi, ali su nastavili
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 17:56
Otok, svakako si cvijetni guru i po vrtu a ne samo po broju postova!
Naravski sve ti je prekrasno, ali mene oduševljava kako kombiniraš i slažeš. One vinke su prekrasne...
I hvala za infromaciju za tamjan. Skupljam ideje za slijedeću godinu za balkon MMK. Ona je ove godine prvi  put krenula i to sa surfinijama, koje je odmah nešto napalo i... nema ih više.Kod MSK se drže još uvijek krasno, pa ti budi pametan!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 19:03
Hvala Baka.

Za sada se još uspješno opirem da okačim cvijeće još i na balkone, ali druge godine - tko zna.

Ali zato ima vaza  sa cvijećem svugdje gdje ima mjesta, evo ove su na zidovima prema cesti

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 19:20
prekrasno cvijeće, neću ništa izdvajati jer nemam rijeći za opisati ovu ljepotusmile93

smile120
smile64
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 19:45
fantastičnosmile39
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 13:20
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Otok, svakako si cvijetni guru i po vrtu a ne samo po broju postova!
Naravski sve ti je prekrasno, ali mene oduševljava kako kombiniraš i slažeš. One vinke su prekrasne...

Potpisujem i čestitam na zasluženoj tituliClap.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 17:34

Imala sam čega vidjeti kod tebe zadnjih dana....... postala si čak i guru-ica, bravo,bravo,bravo. Takav vrt zaslužuje gazdu-guru. Clap

Meni je ovo strašno lijepo pa ću još jednom ponoviti tvoju sliku

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 19:35
cestitke  i sve pohvale cvijetni guru!!!!!!!!!!  svaka cast!!!!!!!smile78
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 19:58
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Hvala Baka.

Za sada se još uspješno opirem da okačim cvijeće još i na balkone, ali druge godine - tko zna.

Ali zato ima vaza  sa cvijećem svugdje gdje ima mjesta, evo ove su na zidovima prema cesti

Prekrasno Otok. I pokušat ću te kopirati slijedeće godine. Pa staviti još vaza gdje stane. Nekako sam se  bojala pretrpavanja, ali ti si to tako lijepo složila(ne samo na ovim slikama) da ću morati krasti ideje!Wink
Još mi otkrij tajnu što je ovo na četvrtoj slici!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 20:05
Moja baka to se ne kaže pokušaću te kopirati već pokušaću te što više opljačkati smile96i otok kamen me kod vas toliko fascinira da mogu sve bi sebi sa kamenom rdila čak i ogradu-ali mi nismo tako moderni kao vi kod nas su željezo i žice
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.