Kontesin vrt |
Odgovori | Stranica <1 5758596061 104> |
Korisnik | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya...ma odlična je zemlja..ilovača uglavnom i na par mjesta po gruntu je crnica....nećemo reći da je planinska klima, ali je debelo kontinentalna sa pola metra snijega u trećem mjesecu ljudi pa ovo vam se širi kao korov...porušilo mi ogradu i skoro pogušilo ruže
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saro one ti ništa ne traže...vidjet ćeš kako se brzo šire, a ja ih znam cvaknuti kada su već gotove sa cvatnjom, ali nije obavezno
|
|
Zagorski bregi |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konti,kak je timijan tak lepi? Moj je iznutra suh i gol,u čemu fulam,kaj ti svom delaš?
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija ništa mu ne delam možda je zato takav šalim se
pogledat ću kakav je moj iznutra...ovo su mu vrhovi |
|
Zagorski bregi |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jer ga kad režeš i koliko?
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kak veli Anči žuta raskoš
|
|
Inox
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mene konti u tvom vrteku, zadnjih par starnica me je gledao-treptao neki veliki dlakavac, čini mi se da se udomaćio tu kod tebe??
Hej, vrt je zablistao, doslovno ova žuta boja je predivna...sve cviječke su cakun-pakung osim one hostice što su je puževi papali, vjeruj mi nije to ništa - da vidiš tek moje-totalka....
Reci mi koje su to tri gracije u teglama na onoj sličici? pozzz
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo žuto cveće ti je super
sine sretan ti ROĐENDAN |
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mari, hvala ti :)
anastazija, provjerila sam timijan, nije baš bujan po granama i nisam ga šišala ni na jesen ni na proljeće, ali jesam godinu prije.. minica ono su ti anđeoske trube...tj brugmansie jedna ima pup a ovaj čupko će mi na kraju postati zaštitni znak inox buš prao te crne fleke vikend prošao prebrzo, čak me ovaj vikend nije puno kiša prala, jedino malo vjetar slikala u trku i doma skužim da su sve mutljave...no kaj bumo sad ovo je krvava ruža...naziv je dobila po ovim crvenim flekicama koje liče na kapi krvi...nije osobita ljepotica, ali je simpa procvala je i druga tritoma...ova je prošlogodišnje flore stolisnik mutni ljiljani jel to žednjak neki? cvatee simpa, a ujedno je i skrovište mravima pa čim ga krenem čupkati, napad je neupitan od mora plavih jednogodišnjih kokotića...jedan je bijeli iako tu nije bilo bijelih jako volim gailardie, ali se patim sa sijanjem...nije baš uvijek uspješno graničica i za kraj čuvar kuće i malo pravih čuvara...čekam da narastu pa da ih uklopim u novu ideju hmm od doma ću staviti ostatak čuvarkuća...nisam ih prenijela rudbeckie će sad cvasti cijelooo ljeto dosta mutljavih slika |
|
Zagorski bregi |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mutljave slikice naše slavljenice - znam ja, to se malo hik-hik popilo pa se ruke tresu sada!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konte, slike iake mutne i pijane lepo zgledaju i daju do znanja da je neko bil vredan za vikend. kak se drži paprat? nadam se da se vidimo ovih dana pa da pokupim tu sirorticu, ak mi ju već nisu otele Goga i Bigmama
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stolisnik mi se svidja i u toj boji ,gailardie sam sejala prvi put o.g. i nadam se da ce mi cvetati |
|
Inox
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam mislil da bu tu neki "švedski stol", a kad evo, teraju čoveka da čisti nekakve skupocjene fleke. Kaj nije više nafta crno zlato. Uzevši u obzir Tvoj ročkas, zamolit ću BP da Ti to, čas posla, riješi.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SRETAN TI ROĐENDAN KONTEEEEEE!!!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala konti za timijan i sretan rođendan još jednom !
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A jadni Floki se očito negdje izgubio u tvom lijepom, bujnom cvijeću...
Baš ti lijepo vrt napreduje... svakim danom... sve više... i više... |
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e dragi gosti hvala vam jos jednom na cestitkama
anaida, sorry, nisi tocno odgovoril na nagradno pitanje zasto su slike mutne ovako ti ispadnu slike kada hoces nesto napraviti na brzaka i trckaras po vrtu bio je to vikend prije rockasa nakon puno vjernih godina, danas sam se morala oprostiti od svog dedoviksa (kompjutera) i otisao je u vjecna lovista...sreca da mi je polovica velikodusno ustupila svoj laptop i da moji susjedi nisu tako skrti pa mi daju da maznem malo wirelessa jer moj modem nema pojma tko je ovaj laptop pa ne sljaka medo ..paprat nosim sutra na kavu cimi...samo da znaš da me tvoja - moja muškatna kadulja oduševila |
|
Zagorski bregi |
|
Odgovori | Stranica <1 5758596061 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |