Čaaarobni otok |
Odgovori | Stranica <1 5758596061 78> |
Korisnik | |
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
,slike bez snijega! To ja volim gledati .Voljela bih znati slagati kamen bez veziva a da mi se ne poruši . Što je ovo na sedmoj slici,nalikuje na nekakvu paprat ? Prelijepo mi je. Prekrasne slike manči,učinilo mi se da sam uhvatila malo mirisa borovine .
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....baš mi je drago da ti se sviđa!!!!....ja mislila dosadne zimske slike iz borove šume....
...to je mala , slatka , barem meni , paprat...mislim da se zove zlatna paprat ali nisam potpuno sigurna....vrlo mi je dekorativna pa je planiram prenijeti u vrt, ali mislim da ona hoće samo đe ona hoće...
...a za slaganje suhozida - javit ću kad budemo to radili - imamo u planu a mogu mislit što će to bit......
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ako neće rasti ni tu baš svugdje kako tek NE BI htjela kod mene zloćestoća jedna mala! Ali stvarno je prekrasna.Samo ti stavljaj te slikice, ima nas koji snjeg više ne mogu vidjeti niti nacrtanog .
A zanima me i rezultat izvedbe suhozida,tko li će izvuć deblji kraj . |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok je zimi prekrasan, a kad bude gromača na redu samo zovi, ko ludi smo bez da ti dođemo pomoć
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja znam slagati suhozid - samo ga nitko ne smije dirati !
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su ti fotkice, samo ja sam si ovaj put za "zagrijavanje" pogledala one ljetne, da zaboravim malčice na ovu "bilu" boju oko sebe.
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...Tija, ugrij se malo na ljetnim slikama...sad brije bura i boli glava na otoku....
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, Hoya.....niste mi od neke pomoći !!
....mislim da ćemo ipak ubaciti malo betona...onako da se ne vidi!!!
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči tvoj je otok zbilja čaroban. I samo ti nama slikaj, ne može biti dosadno nikako. Dapače uživamo u šetnji....
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Manči, jedva sam dočekala ovakve fotke. Volim snijeg, ali volim i ovakve "pejsaže iz obične borove šume".
Paprat je zaista predivna, vrlo dekorativna, bilježim se sa štovanjem uz Ivnu i ja. VOljela bih je imati u vrtu. MM komentira da sam luda, da mi se samo sviđa drač /on je fan boja,obožava karanfiliće/.
Lijepi pozdrav
|
|
Inox
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Novi sam još na forumu i neočekivano sam naišao na ovu temu. Pravo, kompletno otkriće. Za sada sam pregledao djelomično i letimice, ali vratit ću se sigurno na mirno i detaljno razgledavanje i čitanje. I ovo djelomično, bilo je dovoljno da zapazim priču, stil, životni pogled, pogled na svijet oko sebe i njegovo viđenje kroz objektiv fotiča i želju za dijeljenjem i poklanjanjem impresija. Moj naklon takvoj senzibilnoj osobi. Nalazim neke zajedničke karakteristike. Ono što je Tebi u životu predstavlja otok, to meni predstavlja InoxCimina kućica.
Opet ću doći na tvoj otok . |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči bez obzira što su slike " zimske" ja ih volim, jer prikazuju i more i cvijeće, a ja volim oboje...
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e Manči svaka čast, daj da malo oke odmorim od snijega
Ivna i ja skvičimo od kad je snijeg počeo padati |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće, Baka, Kontesa....odmarajte svoje okice i dođite mi opet...
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..RetriverSara...drago mi je da i ti voliš "drač"....meni su najdraže te biljke iz prirode....napomeni mi za zlatnu paprat ako zaboravim na proljeće...
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Inox....lijep pozz...hvala na ugodnom komentaru.... dnevnik sam prilično zapustila , valjda će proljeće donijeti više poleta...
....prije par dana sam počela čitati vašu temu i kako sam stigla malo dalje od početka nisam se još oglasila....
...ono što sam vidila oduševilo me je....
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.... malo zubatog sunca...pogled na nenaseljeni otok Sv Andriju...
|
|
Odgovori | Stranica <1 5758596061 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |