Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 78>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 10:48
...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 10:50
...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 10:52
...

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 11:03
smile227,slike bez snijega! To ja volim gledati Wink.Voljela bih znati slagati kamen bez veziva a da mi se ne poruši LOL. Što je ovo na sedmoj slici,nalikuje na nekakvu paprat Confused? Prelijepo mi je. Prekrasne slike manči,učinilo mi se da sam uhvatila malo mirisa borovine LOL.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 11:10
....baš  mi  je  drago  da  ti  se  sviđa!!!!....ja   mislila  dosadne  zimske  slike  iz  borove  šumeEmbarrassed....

...to  je  mala  ,  slatka  ,  barem  meni  ,  paprat...mislim  da  se  zove  zlatna  paprat  ali  nisam  potpuno  sigurnaQuestion....vrlo  mi  je  dekorativna  pa  je  planiram  prenijeti  u  vrt,  ali  mislim  da  ona  hoće  samo  đe  ona  hoće...Ermm

...a  za  slaganje  suhozida  -   javit  ću  kad  budemo  to  radili  -  imamo  u  planu  a  mogu  mislit  što  će  to  bit......smile155
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 11:16
E ako neće rasti ni tu baš svugdje kako tek NE BI htjela kod mene zloćestoća jedna mala! Ali stvarno je prekrasna.Samo ti stavljaj te slikice, ima nas koji snjeg više ne mogu vidjeti niti nacrtanog LOL.
A zanima me i rezultat izvedbe suhozida,tko li će izvuć deblji kraj smile42.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 11:54
Otok je zimi prekrasan, a kad bude gromača na redu samo zovi, ko ludi smo bez da ti dođemo pomoćsmile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 12:08
Ja znam slagati suhozid - samo ga nitko ne smije dirati smile96 !
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 12:11
Krasne su ti fotkice, samo ja sam si ovaj put za "zagrijavanje" pogledala one ljetne, da zaboravim malčice na ovu "bilu" boju oko sebe.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 22:34
...Tija, ugrij  se malo  na  ljetnim  slikama...sad  brije  bura i  boli  glava  na  otoku....Ouch
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 22:37
Triša,  Hoya.....niste  mi  od  neke  pomoći !!Wink
....mislim  da  ćemo  ipak  ubaciti  malo  betona...onako  da  se  ne  vidi!!!LOL
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 08:31
Manči tvoj je otok zbilja čaroban. I samo ti nama slikaj, ne može biti dosadno nikako. Dapače uživamo u šetnji....Big%20smile
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 12:17
Draga Manči, jedva sam dočekala ovakve fotke. Volim snijeg, ali volim i ovakve "pejsaže iz obične borove šume".
Paprat je zaista predivna, vrlo dekorativna, bilježim se sa štovanjem uz Ivnu i ja. VOljela bih je imati u vrtu. MM komentira da sam luda, da mi se samo sviđa drač /on je fan boja,obožava karanfiliće/.
Lijepi pozdrav
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 09:20
Novi sam još na forumu i neočekivano sam naišao na ovu temu. Pravo, kompletno otkriće. Za sada sam pregledao djelomično i letimice, ali vratit ću se sigurno na mirno i detaljno razgledavanje i čitanje. I ovo djelomično, bilo je dovoljno da zapazim priču, stil, životni pogled, pogled na svijet oko sebe i njegovo viđenje kroz objektiv fotiča i želju za dijeljenjem i poklanjanjem impresija. Moj naklon  takvoj senzibilnoj osobi. Nalazim neke zajedničke karakteristike. Ono što je Tebi u životu predstavlja otok, to meni predstavlja InoxCimina kućica.
Opet ću doći na tvoj otok .

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 10:06
Manči bez obzira što su slike " zimske" ja ih volim, jer prikazuju i more i cvijeće, a ja volim oboje...
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 10:20
e Manči svaka čast, daj da malo oke odmorim od snijega Thumbs%20Up LOL
Ivna i ja skvičimo od kad je snijeg počeo padati LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 18:59
Proljeće, Baka, Kontesa....odmarajte svoje okice i  dođite  mi  opet...Hug
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 19:02
..RetriverSara...drago  mi  je  da  i  ti  voliš   "drač"....meni  su  najdraže  te   biljke iz  prirode....napomeni  mi  za  zlatnu  paprat  ako  zaboravim  na proljeće...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 19:04
Inox....lijep  pozz...hvala  na  ugodnom  komentaru....  dnevnik  sam    prilično  zapustila ,    valjda  će  proljeće donijeti  više  poleta...

....prije  par  dana  sam  počela  čitati  vašu  temu i  kako  sam  stigla malo  dalje  od  početka   nisam  se  još   oglasila....
...ono  što  sam  vidila  oduševilo  me  je....        
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 19:06
.... malo zubatog  sunca...pogled  na  nenaseljeni  otok  Sv  Andriju...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,220 sekundi.