Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 67> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neznam šta bi izdvojila sve ti je
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sedumi su kod tebe prekrasni,a i sve ostalo,cvjetoljupcima toliko cvića na jednom mistu pravo je uživanje,ja sam užiiiiiiiiiiiiiiiiivala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sedumi su tako bujni, tako lijepi, ali kad vidim sve ostalo zastane dah, a tek ona crvena ruža, stvarno je prekrasna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kod tebe je nemoguće nešto izdvojiti jer je sve prekrasno, bujno rascvijetano
![]() ![]() ![]() Došapni što radiš sa biljčicama da su tako lijepe ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
sve ti je predivno,ali posebno bi izdvojila alstromeriju,kako samo divno izgleda,a i ukrasne tave su ti super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Oho, učiteljica se popravlja iz zalaganja
![]() ![]() Prava kolekcija seduma, meni nije jasno zašto oni kod mene kad su u zemlji ne rastu, mora da je razlog suho tlo, iako kažu da oni nisu zahtjevni. Sedum s tamnim listovima je fantastičan ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Mali kaktus, antonija, Mira012, Triša. Lora, Fany i Lantana -
![]() Vidim da su vam se dopali sedumi koji su sada najljepši, priznajem, Dominiraju cijelim prostorom.
Nije mi jasno Lantana zašto kod tebe ne uspjevaju sedumi jer ih niti ja ne zalijevam po ljeti. Oni ionako krenu početkom rujna kad padne koja kiša i ničim posebnim ih ne tretiram!
Lora - nema tajni kod mene!
![]() Javim se sa novim slikicama kad procvjetaju asteri, a do tada pozzzzzz
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kako ti neće to mnoštvo seduma biti prekrasno, kad su moji / tvoji sada najljepši u dvorištu. Svi stanu kraj njih i dive se. Vrt ti je
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Wauuuu, ljepote na slikama!! Svaka slikica je prekrasna.. Ne prepoznajem onu ljepoticu za koju pitaš kako se zove, na trenutak sam pomislila da je gaura, ali ipak nije.. Kamenjar ti je mrak!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Već sam se i ranije divila tvojim sedumima, sada ponovno pokazuju svoju ljepotu.
Nadam se da će asteri brzo procvasti tako da ne čekamo predugo nove slike. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj vrt mi je jedan od najljepših iako je konkurencija velika!
![]() Stvarno je predivan. Ali one duple vodenike....
![]() Ma za sve
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve ti je predivno,i zato necu nista izdvojiti
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
došla malo oči odmoriti a kad ono ovaj sedum sa tamnim listovima me oborio s nogu. predivan je tako neobičan |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Bergenija kod tebe je teško izdvojiti nešto posebno, nahodala sam se u tvom vrtu, sva sreća pa vlim cvijeće, možda malo da ipak izdvojim, ma ne sve ti je super.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Joj kako ti je lijepo cvijeće
![]() ![]() Slikaj nam ovu vincu iz pravog kuta ne vidim kako je to izvedeno ( mislim kako je upletena) , a sviđa mi se ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šmrcko bi krala ideje!
![]() ![]() ![]() Šalim se. Postavila je zapravo pitanje koje i mene "muči"!
![]() Imam njenu vincu, koja raste i grana se ali "nizbrdo", visi niz zid žardinjere. A ja bih rado da je gušća i kraća.
Dakle, jesi li je uplela ili režeš duge izdanke? Smije li se ona potkraćivati?
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Drage moje posjetiteljice vrta..........
hoya - drago mi je da ti sedumi rastu i napreduju.........
Anaida - jedino si se ti osvrnula na moju nepoznatu biljčicu, morat ću je staviti na prepoznavanje.........
baka - ima toliko vrtova i svi su na svoj način lijepi i posebni...........lijepo je čuti da vam se moj sviđa
gio, Smail - hvala
Tija, smrcko, bromelija - vidim da vam se svidio ovaj crveni sedum koji je efektan zbog listova. Ova kombinacija nije planirana ali je dobro ispala. Kako rastu jedan kraj drugog, zamotala sam vincu oko njega i to je to! Vinca ima duge stabljike i da se ne vuču po podu ja sam ju jednostavno omotala oko seduma! Nema tu nikakve filozofije!
Evo bako odgovora; Plela sam ju! Ja je ne prikraćujem već pustim da raste slobodno! Može se i rezati - onda bude gušća! Po želji!
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Mislim da je ovo Veronica longifolia
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Cimi potvrdjujem......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |