Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 67>
Korisnik
Poruka
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 19:40
neznam šta bi izdvojila sve ti je
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 20:07
Sedumi su kod tebe prekrasni,a i sve ostalo,cvjetoljupcima toliko cvića na jednom mistu pravo je uživanje,ja sam užiiiiiiiiiiiiiiiiivalasmile64smile120
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 21:04
Sedumi su tako bujni, tako lijepi, ali kad vidim sve ostalo zastane dah, a tek ona crvena ruža, stvarno je prekrasna.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 21:50
Kod tebe je nemoguće nešto izdvojiti jer je sve prekrasno, bujno rascvijetano

Došapni što radiš sa biljčicama da su tako lijepe

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 22:15
sve ti je predivno,ali posebno bi izdvojila alstromeriju,kako samo divno izgleda,a i ukrasne tave su ti superThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 22:28
Oho, učiteljica se popravlja iz zalaganja smile186, i cvijeće i slike predivne Clap
Prava kolekcija seduma, meni nije jasno zašto oni kod mene kad su u zemlji ne rastu, mora da je razlog suho tlo, iako kažu da oni nisu zahtjevni.
Sedum s tamnim listovima je fantastičan smile93

život je more
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 17:39
Mali kaktus, antonija, Mira012, Triša. Lora, Fany i Lantana - smile79 moje drage gošće............drago mi je što ste uvijek negdje tu!
Vidim da su vam se dopali sedumi koji su sada najljepši, priznajem, Dominiraju cijelim prostorom.
Nije mi jasno Lantana zašto kod tebe ne uspjevaju sedumi  jer ih niti ja  ne zalijevam po ljeti. Oni ionako krenu početkom rujna kad padne koja kiša i ničim posebnim ih ne tretiram!
Lora - nema tajni kod mene!
WinkZasadiš - pa premjestiš jer nisi zadovoljan itd.
Javim se sa novim slikicama kad procvjetaju asteri, a do tada pozzzzzzHug
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 17:48

Kako ti neće to mnoštvo seduma biti prekrasno, kad su moji / tvoji sada najljepši u dvorištu. Svi stanu kraj njih i dive se.

Vrt ti je Thumbs%20Up
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 17:57
Wauuuu, ljepote na slikama!! Svaka slikica je prekrasna.. Ne prepoznajem onu ljepoticu za koju pitaš kako se zove, na trenutak sam pomislila da je gaura, ali ipak nije.. Kamenjar ti je mrak!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 18:52
Već sam se i ranije divila tvojim sedumima, sada ponovno pokazuju svoju ljepotu.
Nadam se da će asteri brzo procvasti tako da ne čekamo predugo nove slike.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 19:48
Tvoj vrt mi je jedan od najljepših iako je konkurencija velika!Big%20smile
Stvarno je predivan. Ali one duple vodenike....Thumbs%20Up
Ma za sve smile227
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 09:00
sve ti je predivno,i zato necu nista izdvojiti
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 21:33

došla malo oči odmoriti a kad ono ovaj sedum sa tamnim listovima me oborio s nogu. predivan je tako neobičan

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 22:12
Draga Bergenija kod tebe je teško izdvojiti nešto posebno, nahodala sam se u tvom vrtu, sva sreća pa vlim cvijeće, možda malo da ipak izdvojim, ma ne sve ti je super.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 18:07
Joj kako ti je lijepo cvijećesmile64. I ja obožavam žednjake i imam jednu tvoju vrstusmilie_girl_076.gif

Slikaj nam ovu vincu iz pravog kuta ne vidim kako je to izvedeno ( mislim kako  je upletena) , a sviđa mi sesmilie_girl_073.gif

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 10:16
smile93preljep je ovaj tamni sedum i još u kombinaciji sa vinkom predivno

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 10:40
Šmrcko bi krala ideje!LOLLOLLOL
Šalim se. Postavila je zapravo pitanje koje i mene "muči"!Wink
Imam njenu vincu, koja raste i grana se ali "nizbrdo", visi niz zid žardinjere. A ja bih rado da je gušća i kraća.
Dakle, jesi li je uplela ili režeš duge izdanke? Smije li se ona potkraćivati?
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 10:41
Drage moje posjetiteljice vrta..........
hoya - drago mi je da ti sedumi rastu i napreduju.........
Anaida - jedino si se ti osvrnula na moju nepoznatu biljčicu, morat ću je staviti na prepoznavanje.........
baka - ima toliko vrtova i svi su na svoj način lijepi i posebni...........lijepo je čuti da vam se moj sviđa
gio, Smail - hvala
Tija, smrcko, bromelija - vidim da vam se svidio ovaj crveni sedum koji je efektan zbog listova. Ova kombinacija nije planirana ali je dobro ispala. Kako rastu jedan kraj drugog, zamotala sam vincu oko njega i to je to! Vinca ima duge stabljike i da se ne vuču po podu ja sam ju jednostavno omotala oko seduma! Nema tu nikakve filozofije! 
Evo bako odgovora; Plela sam ju! Ja je ne prikraćujem već pustim da raste slobodno! Može se i rezati - onda bude gušća! Po želji!Wink
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 22:33
Mislim da je ovo Veronica longifolia

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 22:48
Cimi potvrdjujem......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.