Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 243> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet si MI draga FEE uzela riječ iz usta, neznam kaj mi je slađe, kutak s kaktusima, kutak s jasminom i ljubičastom ljepoticom, plava trava, crvena ljepotica, plava ljepotica, djetelina koja nezna da će uskoro Božić, UOSTALOM NIŠTA U TVOM VRTU NEZNA DA ĆE USKORO BOŽIĆ!!!!!! u SVAKOM TVOM KUTKU DJELIĆ MALOG RAJA,A TVOJ MALI VRTIĆ- PRESLATKI RAJ!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ti si danas vidjela sunce,a ja sad gledam mjesec,pa bi moglo biti i mraza,dugo ga nije bilo.Lijepa mi je tvoja žuta margareta,a i cosmosi ti još cvatu,od mojih više nema ni c.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Velika prednost je za biljke što dugo mogu ostati vani a moje su skoro cijeli dan u polumraku.Jedva čekam proljeće.
![]() Valjda mi neće baš sve biti ovakve ali dosta propadne. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i dalje je predivno u tebe
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala dragi moji, da lijepo je živjeti u Primorju, jer se duže može uživati u čarima naših biljkica, ali kad vidim neke vaš biljke pod snijegom - stvarno nekad ima predivnih prizora.
Dođite mi opet.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E taj tulum nikako ne bih da propustim,zaslužila sam poziv kad sam po ovakvoj kišia bogami i snijegu preko puta mene na Igmanu i Bjelašnici šetala po tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajmeeee Trišice, ja sam već zaboravila kako izgleda cvijet u vrtu
![]() ![]() Pogled na cosmos , margaretice,azaleje, cinije, pacifiku doslovno vraća u život od ovog jesensko-zimskog mrtvila ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo mene ja opet šetala kroz tvoj lijepi vrt i ponovo se oduševila sve je
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
ajoj! kod tebe Triša ko da je sred ljeta
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Danas se ipak stidljivo pokazuje sunce, pa sam odlučila presaditi neke biljčice, a usput napraviti i nekoliko novih fotki.
Hoyine alstromerije okupane kišom još odoljevaju dana, kada će potpuno nestati do proljeća
![]() Žuta ruža svojim cvjetom ukrasila kalistemon
![]() Azaleja cvate već dugo..dugo
![]() Neumorni cosmosi
![]() junkus na novom mjestu
![]() Ova zgodna biljčica, kojoj ne znam ime poklon sa "špancir kave" podsjeća me na dane provedene u Varaždinu
![]() Plavi jastučac i penstemon barbatus zeleni kao da je već proljeće
![]() Sve pomalo odlazi, ali pacifika ostaje
![]() Slično je s ovom žutom margareticom, koja kad nije oštra zima cvjeta 12 mjeseci
![]() Tamnoputi ofiopogon, ili tako nekako došao naravno od b.bee, raste polako ali sigurno, otporan na zimske "radosti"
![]() Jasmin je sada ljepši nego ikad, no mora u zaštićeno područje
![]() Ovaj djelić dvorišta i sada uveseljava šarnolisni bršljan, ali tu je i bergenija, perunike i lavanda
![]() U ovom djelu dominira srebrni grmić senecio cineraria
![]() Sada nekoliko slikica iz daljine (smješno je to reći za dvorište od 50 kvadrata)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na kraju jedna nova kućna biljčica nepoznatog imena
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo da si stavila sliku crnoglavca u prirodi
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Pa nije moguće da nema novih slikica.....Slike na vidjelo
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Dragi moji pratim vas u ovo poluoblačno, polusunčano, promjenjivo jutro i mislim si baš ste pravi prijatelji kad svraćate u moje dvorište po ovakvom vremenu.
Drugi puta zaobiđite dvorište, iako je to skoro nemoguće i ravno u kuću, napravit ćemo tulum - baš se veselim.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Setajuci tvojim vrtom nagledala sam se predivnih biljaka , da ih sad poimence ne nabrajam ! Sigurno cu doci opet !
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Svaki put kad šetam tvojim vrtom, pomislim na onaj stih " Umrijet ću noćas od ljepota", i mogla bih umrijet od ljepote tvog vrta.
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
triša lijepo je k tebi navratiti!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijep mi je ovaj kaktus ili sukulent, neznam točno šta je, divan je!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |