Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 90> |
Korisnik | |
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U ovo hladno kišno-oblačno jutro lijepo je šetati tvojim prekrasnim vrtom.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Sve je prekrasno, ovaj klematis na ogradi je ogroman i zaista predivan, ali uvijek me oduševi tvoja terasa koja je stvarno posebna
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ovdje uvijek rado svratim, prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
ja se šepurim sa dva cvijeta svoje blue mangete a juče u prolazu umalo nisam sletila s ceste kad sam vidila tvoju samo nećeš da je uslikaš čuvaš je samo za svoju dušu
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
E sada meni neznalici još odgonetnite o kojem je cvijetu riječ, jel klematis ili ... Draga Nisa, kada šetam tvojim prelijepo uređenim vrtom najduže se zadržim na cvjetnoj terasi. Dok pregledam čega sve ima ... ajme koji lijep šušur. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
JosipaNu, rajski vrtovi, rose girl, lucy, Baka Bea, vila2,kamenjarka1, bucka123, blue sky, moon
![]() ![]() ![]() drago mi je da vam je ugodno šetati mojim vrtom i da nađete komadić ljepote za sebe ![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kako su se divno isprepleli blue magenta i clematis!!! Predivan prizor.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Jako lijepo. Kod mene je magenta orezana i potpuno je "podivljala", u negativnome kontekstu. Umjesto nejnih grana, "divlje" su preuzele vlast.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
volim vidjeti kad je sve tako bujno, a puno svijetla, očito tvoje biljke uživaju u toplini sunca i svježini blage klime
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
predivno....kako ce tek biti kad bude u punom cvatu....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kako se lijepo nadopunjuju blue magenta i clematis
![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
ma neka sam te prozvala jer ti bi onaku ljepoticu od nas sakrila haha predivna je usput moja ima čak šest cvjetova
![]() |
|
![]() |
|
lucy, rose girl, Mari,5510, JosipaNu, moon, kamenjarka
![]() hvala na posjetu, drago mi je da vam se sviđa moj ljubičasti par
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Koliko ljepote na jednom mjestu
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |