monsterin eko povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 5657585960 138> |
Korisnik | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mnogo truda uloženo, ali biljke to sve nadoknade svojim izgledom i naravno na kraju i prinosom. Znam kako je brati pasulj koji ide uz kukuruz..., ali i kopati toliku njivu... Rad sa biljkama je psihički odmor i pravim biljkoljupcima ništa nije teško.
Svaka čast za biljke!!! |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova zekokosilica je baš odlična.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sanjalice da te nema trebalo bi te izmisliti.... Baš mi je dobro došlo malo smjeha nakon ove borbe s užasnom travurinom...
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki prijatelju, Dobrodošao u moj povrtnjak i Hvala ti na lijepim riječima i nadam se da ćeš još koji puta svratiti ovdje! Kako vas je lijepo sve ovdje naći, odmah se nekako bolje osjećam. A to što kažeš za biljke , imaš potpuno pravo, iako se možda ponekad i osjećam preumorno, no psiha i živci su mi totalno smireni, a baterije pune energije , ma koliko mi bilo teško raditi....Ne znam jel nekome poznato, ali jednom sam u jednoj knjizi pročitala samo jedan mali dio gdje piše......" Ma koliko čovjek bio nervozan, ljut, živčan, umoran..,,ako se bavi bilo kakvim poslom koji ima imalo veze s zemljom, nije niti svjestan koliku ogromnu energiju crpi upravo iz zemlje i da ga ta zemlja zapravo liječi od svih današnjih modernih bolesti, od koje je stres na prvom mjestu...." Radi se o jednoj mudroj veganskoj knjizi, no ne znam joj naziv, ali znam da ima jako puno ovakvih lijepih i mudrih savjeta.
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice ! Eto i tebi se sviđa zekokosilica ! Ništa Sanjalice sad si nadrapala od nas, čekaj kad ti počnu stizati narudžbe.....kod mene ima zekana, a ima i gajbica....na tebi je samo da postaviš kotačiće i guralice....
|
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je zapravo jako korisna ideja sa tom zekokosilicom. Može se napraviti malo veća pa staviti kokoši i sve bi pokosile, kao što se negdje grade ograde na dio livade i zatvaraju ovce pa kad pojedu travu ograda se seli na drugo mjesto, " pokose " travu a usput i pognoje....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je dobra ideja, a negdje tako u ogradu stave i domaće pure pa ih sele kad više nema trave
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice imaš pravo, ja sam to već vidjela na nekoliko mjesta kod ljudi i moram priznati svatko tko ima takvu mogućnost to je super, životinje mu odmah naprave nekoliko usluga, najprije pojedu travu, a onda usput kako i ti kažeš pognoje....Kad tu više nema trave samo se presele na neko drugo mjesto ili parcelu gdje ima trave....
|
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najizvodljivije bi to bilo u jesen u vrtu gdje se misli sijati ili po njivama gdje se misli kositi.Po dvoristu ne moze jer smrdi izmet zivotinje.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusiću ! Naravno da se tu mogu ubrojiti i pure i guske, ma bilo koje životinje....Jedino što tamo gdje se drže guske ili patke poslije više nema trave, izgori od njihovog gnoja...
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustilka, pa jasna stvar je da ako se ima puno životinja, kao neka mala mini farma, istina je da ih ni ne smiješ držati uopće blizu kuća, a kamoli u dvorištu, moraš imati dovoljno udaljen prostor za njih da ne smrde nikome....Kod nas ljudi baš niti nemaju tako puno životinja, pa se još uvjek kokoši, patke guske ili pure drže po dvorištima..
|
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mons vidim da si se dobro naradila u vrtu,ali sve će ti to biti naplaćeno.sunce je došlo i sve već buja.
kosilica ti je super.morala bi to patentirati.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama naradila sam se vrtu i još radim, nisam ni do pola završila...imam još jako puno toga za kopati. A kosilica nije moj izum, to je Sanjaličina ideja, pa bi onda bio i red da njoj prepustimo patent....
|
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod nas u bosni nema zakona pa u po predgradja se drze stale 20 metara od komsijine kuce!ljudi prijave ,al nema fajde niko te ne slusa niti leti u pomoc.
|
|
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da ne kažete da se ništa ne javljam u svojoj temi i da se ovdje ništa ne događa....Tu sam, samo nažalost u poslu do grla, pa nemam baš puno vremena za ništa.....zapravo u utrci sam s vremenom i dalje vodim bitku s korovom...... Predugo je bilo kišno, a sad kad je konačno utoplilo i korov je eksplodirao i razrastao se ko prašuma....
|
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ti draga radi.nećemo mi tebe ometati.kad završiš hoćemo koju fotku
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama Naravno da će pasti i pokoja fotkica, samo da se izvučem iz ove gabule s korovom..
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Valja na ovoj vrucini kopati uh!
|
|
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustilka nešto kopam, a više plijevim nego što kopam... Srećom danas je dan za odmor, pa ću bar malo odmoriti....
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
očekivala sam danas slikice do sada urađenog,ali ništa.ovo je danas odmor od vrta
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 5657585960 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |