Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt pokraj Save
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt pokraj Save

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 109>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 1,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 22:44
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 22:45
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 22:46

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 22:47
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 23:07
Koja ljepota kod tebe. Plavi slak je fenomenalan!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 23:18
Drago mi je da si se vratila! Cvijeće je fenomenalno, ali ljiljani... blejala sam u njih i skoro zaboravila disati...
Idem još jednom   
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 00:10
Draga blue sky, lijepo da si opet tu i da si podijelila sa nama svoje cvjetno carstvo. Ljiljani su ti bili prekrasni. Da li onaj crveni hibiskus ,na 57. str. moze ostati vani ili mora unutra preko zime. Nadam se da ti susa nije uzela preveliki danak, ipak je tvoj vrt pokraj Save .smile78
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 13:18

Lijepo da si opet sa nama, a slike su ti prekrasne kao i ono kaj je na njima.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 13:44
Dugo te nije bilo, ali iskupila si se ovim prekrasnim slikama.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 17:45
Milice rado te ugošćujem u svom vrtuHug
Olja i meni je plavo drago  zato ga valjda i sadimWink
Lantana sada moram sve vrtove pogledati i vidim da sam u velikom zaostatku ali neće mi biti teško uz toliko cvijećeSmile
Dijana ako želiš skupi ću ti sjemeSmile
Dadinica mislim da su mi ljiljani prošle godine bili bolji jer su mi nekibili pofureni od mraza pa nisu cvali inače ljiljani su mi ljubimciSmile
Carol ovaj hibiskus mora u sobu ,inače bi smrznuo ali ako želiš pelcer šaljem skupa sa kampulama.Što se tiče suše otišle su sve ljetnice a trajnice sam zaljevalaWink
Anastazija veliko hvalaEmbarrassed
Otok budem se popravilaWink
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 18:02
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

cvijece ti je prelijepo,al ove okice su me ponove osvojile
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 18:14
Došla si  smile213
Slike tvoga cvijeća su prekrasne ljiljani, hibiskus, ruže  ali  ovaj adam je smile227koliko tu ima biljčica kad ima toliko listova smile64
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 20:24
Lijepo da si se vratila,a slike su prekrasne.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2012 u 23:21
To je pravi povratak u velikom stilu. Vrt ti je bio raskošan, a vjerujem da i sada na jesen ima puno toga u cvatu. Moje dalije su uspješno prebrodile sušu i sada lijepo cvatu, a krizanteme imaju male pupiće, samo na dva se nazire boja zasada.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2012 u 20:09
prekrasno cvijeće, prekrasne slike, konji smile113
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2012 u 21:30
Drage moje šetačice redo vas vidimHug
Ksan adam mi je bijo ogroman i otišao je u visinu onda sam ga izrezala i djelove položila u zemlju i zato je tako gusto potjerao

Hvala Camelijasmile78

Anabistrica  mogu ti reći da su moje dalije uginule osim par jednostavno su se spalile od ove vrućine ,nisam znala šta je gore zaliti ili ne zaliti kada sam zaljala kao da su se skuhale u zemlji  tako je bilo i sa begonijama i pelargonijama ,kadificama .Ipak mogu ti reći da su mi trajnice u dobrom stanju i bila sam presretna kada mi je tritoma koju si mi poslala cvala a sada ovih dana vidim da je poterala još jedan pup to me je jako iznenadilo i razveselilosmile78
Moon jako si mi drag gost dođi opetHug
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 00:44
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

Moram piznati da sam prvi put u tvom vrtu (nešto mi štekao internet ovih dana ) i ovo što sam vidjela oduševilo me. Potrudit ću se da pogledam od početka jer sam svega 4 mj na Cif-u pa ne stignem sve pogledati. A zašto sam izdvojila ovu sličicu zbog moje kćerke koja obožava konje odmalena. Odkud je ta ljubav neznam jer ih ni u blizini nikad nije imala ali kad je bila dijete (sad je cura od 24 g.) nije tražila barbike već konje i tata s puta bi joj donio konja tako da i danas ima inpozantnu zbirku tih prekrasnih životinja koje krase njezinu sobu. Sve pohvale s moje strane za vrt i cvijeće.Smile
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2012 u 23:25
Carol ovaj hibiskus mora u sobu ,inače bi smrznuo ali ako želiš pelcer šaljem skupa sa kampulama.Što se tiče suše otišle su sve ljetnice a trajnice sam zaljevalaWink

Hvala ti na ponudi, ali ja to preko zime nemam gdje drzati u kuci. Za kampanule smo se dogovorile - kad dođes u MB. Ovo ljeto je bilo tezak test za nase biljcice.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2012 u 23:14
Arajlija samo ti dođi u šetnju rado te vidim
Carol tko bi dočeko da dođem to može potrajati... ipak ima i drugih rješenja
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2012 u 23:17
ovo je astilba od free
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.