Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 109> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Koja ljepota kod tebe. Plavi slak je fenomenalan!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Drago mi je da si se vratila! Cvijeće je fenomenalno, ali ljiljani... blejala sam u njih i skoro zaboravila disati...
Idem još jednom ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga blue sky, lijepo da si opet tu i da si podijelila sa nama svoje cvjetno carstvo. Ljiljani su ti bili prekrasni. Da li onaj crveni hibiskus ,na 57. str. moze ostati vani ili mora unutra preko zime. Nadam se da ti susa nije uzela preveliki danak, ipak je tvoj vrt pokraj Save .
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lijepo da si opet sa nama, a slike su ti prekrasne kao i ono kaj je na njima. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dugo te nije bilo, ali iskupila si se ovim prekrasnim slikama.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Milice rado te ugošćujem u svom vrtu
![]() Olja i meni je plavo drago zato ga valjda i sadim ![]() Lantana sada moram sve vrtove pogledati i vidim da sam u velikom zaostatku ali neće mi biti teško uz toliko cvijeće ![]() Dijana ako želiš skupi ću ti sjeme ![]() Dadinica mislim da su mi ljiljani prošle godine bili bolji jer su mi nekibili pofureni od mraza pa nisu cvali inače ljiljani su mi ljubimci ![]() Carol ovaj hibiskus mora u sobu ,inače bi smrznuo ali ako želiš pelcer šaljem skupa sa kampulama.Što se tiče suše otišle su sve ljetnice a trajnice sam zaljevala ![]() Anastazija veliko hvala ![]() Otok budem se popravila ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Došla si
![]() Slike tvoga cvijeća su prekrasne ljiljani, hibiskus, ruže ali ovaj adam je ![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Lijepo da si se vratila,a slike su prekrasne.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
To je pravi povratak u velikom stilu. Vrt ti je bio raskošan, a vjerujem da i sada na jesen ima puno toga u cvatu. Moje dalije su uspješno prebrodile sušu i sada lijepo cvatu, a krizanteme imaju male pupiće, samo na dva se nazire boja zasada.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno cvijeće, prekrasne slike, konji
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje šetačice redo vas vidim
![]() Ksan adam mi je bijo ogroman i otišao je u visinu onda sam ga izrezala i djelove položila u zemlju i zato je tako gusto potjerao Hvala Camelija ![]() Anabistrica mogu ti reći da su moje dalije uginule osim par jednostavno su se spalile od ove vrućine ,nisam znala šta je gore zaliti ili ne zaliti kada sam zaljala kao da su se skuhale u zemlji tako je bilo i sa begonijama i pelargonijama ,kadificama .Ipak mogu ti reći da su mi trajnice u dobrom stanju i bila sam presretna kada mi je tritoma koju si mi poslala cvala a sada ovih dana vidim da je poterala još jedan pup to me je jako iznenadilo i razveselilo ![]() Moon jako si mi drag gost dođi opet ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Carol ovaj hibiskus mora u sobu ,inače bi smrznuo ali ako želiš pelcer šaljem skupa sa kampulama.Što se tiče suše otišle su sve ljetnice a trajnice sam zaljevala ![]() Hvala ti na ponudi, ali ja to preko zime nemam gdje drzati u kuci. Za kampanule smo se dogovorile - kad dođes u MB. Ovo ljeto je bilo tezak test za nase biljcice.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Arajlija samo ti dođi u šetnju rado te vidim
![]() Carol tko bi dočeko da dođem to može potrajati... ipak ima i drugih rješenja ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |