Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2011 u 21:36
hvala arim pozdravHug
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2011 u 06:09
Ruže, margaritele, verbene, a posebno oni raskošni đirani na prozorima, krasno e.nona!!! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2011 u 15:30
nona
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 13:04
Monny smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 17:20
najljepši prkos mi je onaj koji nikne sam

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 17:39
Originalno poslano od člana arim arim napisao:

pa kod tebe svaka slika sve ljepša i ljepša Tongue
Potpisujem u cijelosti. Da moram ponoviti koju, teško bih se odlučila!Big%20smile
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2011 u 18:31
hvala baka još jedna za tebe gonfrena nadam se da ću uhvatiti bar malo sjemena za nagodinu
evo ovako izgleda zemlja kod mene gdje se ne zaljeva

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 19:01
svaka pohvala za novouređeni kamenjarsmile177
a pletenka je puna zar ne pa moraš spremiti za slijedeću godinusmile178
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 19:33
Lijepo je kod tebe nonice,vidim da ste odmah i novi kamenjar napravili,cvijeće je lijepo usprkos suši,i kod mene je isto tako,ne pamtim kad je zadnja kiša pala.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2011 u 21:25
nona tvoj kropmirko je predivan moj ni cvijeta ove godine neznam šta sa njim, ani ostale biljke ne zaostaju smile141
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 18:08
Mari 5510 pletenka je star i puknutog grljka trebala završiti u smeću ali imamo mi i noviju i čitavu za rakiju Winksmile78
mali kaktus sad sam već poćela štedit vodu , ovdje u selu nemamo vodovod nego bunar koji je dosta dubok i nikad još nije presušio ali nikad se ne zna mnogi u okolnim selima već nemaju vode i tko zna kad će kiša smile113
Fany54 krompirko mi je stvarno super ove godine ali sam zato plumago sredila s previše vode smile85

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 18:21
Ona raspucala zemlja kao u Africi.Strašno.
Ipak ti se vrt odlično drži!Thumbs%20Up
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 19:04
baka jesi vidjela kako su strašne pukotine sva sreča nema puno takvih mjesta za sada ali ako potraje suša bojim se da će ih biti , a sad dvije novosti iz Kauflanda

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 19:46
Nonice, baš su ti lijepe tikvice!

Ja volim ljeto i toplinu, ali zaista je prevelika i preduga ova suša...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 19:48
Prelijepa euphorbia milliClap
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 20:03
mali kaktus hvala na identifikaciji to sam znala ali ovo stvarno neznam molim pomoćsmile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 20:06
Zaista neznam koja je ovo biljka,ali prelijepo izgledaTongue
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 20:08
Anaida evo još jedna s druge strane ima ih dosta ali samo jedne vrste ako hoćeš poslat ću ti sjemenasmile78
i ružama je suša naškodila
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 17:24
pandorea ponovno cvjeta
ovu crvenolisnu ljepoticu sam dobila od naše Gricke
a ovo sam dobila od naše Jagode mali pelcerčić proljetos
ovaj bijeli aster mi je baš lijep

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 19:38
Suša je,ali biljke se nedaju,crpe i zadnji atom vode iz zemlje samo neznam otkud više.Prelijepe su sa vodom ili bez Embarrassed
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.