Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šmrckov vrt 2010
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šmrckov vrt 2010

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 71>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:06
Da jesen u mom vrtu me iznenadila, s obzirom da je mraz bio prije dva tjedna. Priroda je čudo i ima svoje puteve. Sad kreću intenzivniji radovi u mom vrtu, da se sve pospremi prije zimeSmile

Hvala vam na šetnji kroz moje malo carstvosmile72
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:08
Samo ti pospremaj, ja znam da će bez obzira na godišnje doba kod tebe uvijek biti prekrasno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:08
Batat je napupao kao lud i dao cvijet, ali je otišao u pelciće. Nek svima bude lijep kao mojSmile

Moje krasne ružicesmile71

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:09

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:10
Napredak moje ljubice, i opet pošećerena  Tongue

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:28
pozdrav smrcko, opet lijepe slikice, nisam ni sumljala. Daj mi reci zašto stavljaš šećer na ljubičice???    Da ti slađe cvatu LOL, šalim se, objasni molim te, pustiš šećer ili odma zaliješ ili što s njime, ovo prvi put čujem.?! Big%20smile  
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:33
Vrijednice, prekrasne su ti ruže Clap  a svaki put kad vidim tvoje pošečerene ljubičice dobro se nasmijem LOL.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:36
Dobila sam malu biljčicu koje se osoba htjela rješiti, jer nije napredovala. Morala sam smisliti trikove da krene. Ispod posude u kojoj je zasađena je voda, a sama posuda je izdignuta iz vode. To stvara vlažno okruženje koje ljubice vole. Listovi su pošećereni ,jer mi je to savjetovala osoba koja ima prekrasne ljubičice. Sve trikove sam primjenila i ona je počela rasti, još nije procvjetala, ali strpljivo čekamTongue

Šećer se ne zaljeva, pazim da listove voda ne dodiruje. šećer se vremenom otapa i biljka ga apsorbira. Vidiš kako su sjajni i lijepi listićiWink

Kad procvjeta, a ja odmahsmile39
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:38
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

Vrijednice, prekrasne su ti ruže Clap  a svaki put kad vidim tvoje pošečerene ljubičice dobro se nasmijem LOL.

Čuj ljudi znaju svakakve trikove. Najljepša sobna loza sa ogromnim listovima je bila kod jednih samaca. Moja susjeda ih pitala što rade biljci, a oni kažu kad piju pivo ili se nacvrcaju ostatke zaliju u lozu. I eto ti tajne.LOL
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:43

Opet šećer na ljubičici Tongue

Prekrasno cvate tvoj batat Thumbs%20Up

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:44
Thumbs%20Up LOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 23:15
Ma nije to sve  smilie_girl_052.gif

Loricin sedumčićHug

Sedum sa sajma nautike.Smile

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 23:17
Sa sajmaSmile

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 23:18

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 23:18
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 23:21
heheh, super savjeti, čula sam za sos od kave, koprive, banane, ljuske od jaja ali šećer i piva LOL, sve ću zapisati u bilježnicu gdje Vas sve imam   smile79
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 00:48
Od sada moj dnevni dio šećera ide ljubicama. I tako ja ne volim alstko

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 07:30
Batat ne samo da ima lipu boju lišća nego i cvit mu je lip,a taj crveni sedum i ja odnedavno posjedujem i puno mu se radujemClapNoviteti sa sajma susmile227a podnožje zida je lipo rascvitanosmile64
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 08:50
ružice,batat peredivni! Tonguenoviteti također! ClapClapClap p o z z z
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 11:17
Svega lijepoga kod tebe ima...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 71>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.