Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 100>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 10:47
savršeno! Kako si radila ove precizne pruge? Sa onom ljepilnom trakom za rubove ili??? Tako ti je lijepo krenulo da je šteta stati. Hoćemo još!!!!smile133
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 10:44
mare, nemam riječi. smile55smile55
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 10:38
Zatvaram butigu do iza Božića......smile145
na tanjuru mi je malo boja pobjegla ispod trakeConfused.....ali to sam sebi radila pa.....

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 23:50
baš ste me razveselile svojim komentarimasmile72
Dorina za tebe velika pusa  uvijek me potakneš da radim daljesmile79
File slažem se s tobom ali nekad je zaista teško ne dodati još nešto,kao da popunim praznine....pokušavam to izbjeći ali nekad se zanesemsmile79
Otok hvala za tolike biseve,drago mi je da ti se kutije sviđajusmile79
Smrcko ne brini nisi provala stoljeća,još te i oči i pamčenje dobro služismile73
Tija znam ja kako je to ....i sama  često šetam vrtovima a na kraju zaboravim šta sam sve pogledala i odem bez "traga"smile100
Jurice,ti si moja draga i vesela djevojčica,i uvijek mi je drago vidjeti te i ovdjesmile79
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 19:46
Mare,evo skočila pogledati kutije o kojima si mi pričala,krasno draga!!!Napravila ono o čemu smo pričale,sad sam pod Jurica(valjda se kuži,samo nema =))I uvijek me iznenadiš lijepim stvarima iz svoje radionice!!!
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 18:34
Iskreno divljenje i za ideju i izvedbu. Nemam riječismile55smile55
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 18:14
Mare uletim ja često k "tebi" i divim se tvojim radovima, samo "trag" ne ostavljamWink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 15:52
AAA to je Hamarina mama ili sam ja provala stoljeća? Kutijice su fenomenalne
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 13:41
Za ovo zaslužuješ smile55smile55smile55za svaku kutiju po jedan aplauz
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 13:16
 ( a nadam se i ponekoj partiji canaste Wink)
[/QUOTE]
joj ne mogu dočekati!
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 13:02
 kakve divne kutije i slažem se s tobom da je koji put manje zapravo više,a kod ovih tvojih kutija je taman toliko koliko treba
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 12:34
Mare draga kutije su ti prekrasno fanstastične, svaka čast majstorice smile58
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 12:29
Drage moje Anđelka,Primavera,Rosa hvala vam od srca....svaka pohvala mom radu  me tjera dalje i budi u meni novu inspiracijusmile79smile79smile184
Tija tebi ,koja nisi čest gost na našim stranicama,posebno hvala što si pokazala interes  i pogledala kutije o kojima si dosad samo čulasmile79
A tebi draga Hamara hvala na lijepim riječima koje imaju još veći značaj jer znam da si uz supruga slikara imala prilike živjeti umjetnost......a zahvaljujući kutijama i sama sam bogatija za jedno novo prijateljstvo ( a nadam se i ponekoj partiji canaste Wink)
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 11:51
a da! sama si kriva što već naviru nove ideje smile72
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 11:48
u zivotu je važno imati dvije stvari: ideju i nekog da je oživotvori. E sad... fučkaš ideju ako ostane u tvojoj glavi! Ali kad nađeš super-majstora koji je u stanju izvesti sve, baš sve što si zamislio - pa još i više od toga - onda nastane pravo remek-djelo! A ove kutije baš to i jesu! Nisam ni sumnjala da če biti dobro - inače se ne bi u to ni upuštala - ali da če biti ovako dobro nisam očekivala! toliko mi se sviđe da bi najrađe sve zadržala sebi Wink. A kako su reagirali oni kojima je namijenjeno javim kad prođe Badnjak Tongue. Mare, od srca ti hvala!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 11:15
fantastično mare! smile94
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 11:07
kutije su prekrasne i zbilja Osobne, nadam se da je M i više nego zadovoljna.

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 11:01
Love%20You Love%20You ...nema druge, nego samo gledati i uzdisati...prekrasno, prekrasno, prekrasno draga Mare... i ne znam kaj mi je bolje, tvoja enormna energija ili tvoj izniman talent kojima tako suvereno barataš i zadivljuješ nas ovako prelijepim radovima gotovo na dnevnoj bazi....moj rešpekt majstorice You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 11:00
Ajme Mare, ovo je stvarno prekrasno! Ni ja ne bi dodavala pittorico, čini mi se da ove čiste linije baš pašu na ove kutije, jer mislim budući da ima i zakovica i pločica, pittorico bi bio višak (moje mišljenje) smile141
ANĐELKA
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 10:34
Hej Jura-bura hvala ti dragasmile79....komp ti je proradio.?....konačnosmile186

Ostala sam dužna pokazati kutije koje sam radila po narudžbi......prilično zahtjevno jer su kutije kartonske i jako ,jako sjajne i pune zakovica i metalnih rubova.....na poklopcima su printevi u A4 formatu.....a svaka kutija ima detalje koji "govore" o osobnosti vlasnika pa je tako muška kutija s galebovima a ženske s lavandom  i ružama.....razmišljala sam i o pitoricu ali kako su kutije kao lakirane nisam sigurna kako bi to uspješno napravila......nekad je manje stvarno više

Ovu gospođu ispred cruzera na kojem je proslavila 80 i neki rođendan će možda neki i prepoznati s tene putovanja

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.