Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 165>
Korisnik
Poruka
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 14:06
Wow Bromi Big%20smile, kak je super orhithogalumClapClapClap, baš je lijep, pravo osvježenje u ove zimske dane. Nisam još do sada vidjela tu biljčicu, ali je stvarno fora! Srčeka - ceropegia wodii, je prekrasna, lijepo si nam pokazala kak izgledaju sjemenčice, nadam se da će i tvoja/moja jednog dana biti tako lijepa! Wink 
Veliki adenium, ko svojeg da gledam, baš je fora, a malom želim da bude lijepi debeli i uskoro rascvjetan!!! smile72
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 14:23
Cvijet kojeg si dobila do sada nikad nisam vidjela.
U prvi čas pomislila sam da su ti u kući pricvijetali tulipani .
Predivan je .
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 18:54
smile227---smile39
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 22:27
smile227 i od mene za sve a pogotov za onaj kakosezove (LOL) ornit..... ma izgleda kao da je umjetni.Moram priznati da ga prije nikad nisam vidjela,veličanstven je, ne znam što drugo da kažem!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 22:42
WOOOW

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 20:46
Ornithogalum Dubium je prekrasan. Baš sam ga jučer gledala u kauflandu, ali skup je ove godine, 50 kn. Doduše, preekrasan. Nisam ga kupila jer sam ga kupila prošle godine isto tak u zimi i brzo je propao u sobnim uvjetima, nije mu pasalo, lukovicu sam sačuvala i baš sam ju danas tražila u tegli gdje sam ju posadila s asarinom - nisam ju našlaCry...ali kvragu sve, idem sutra po njega, ak je kaj ostalo Big%20smile
A Ceropegia woodii prvi put vidim, kaj da ti velim, danas pasem oči kod tebe smile70
Budi promjena koju želiš vidjeti.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 13:19

draga Bromi, prekrasan narančasti OD, tako tajanstven i neobičan.

Ostale biljke ti jako lijepo napreduju, amarilis neodoljiv.
Lijepi pozdrav
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 13:43
Bromi, ne daj da ti pobjegnu te sjemenkice Big%20smile
kod tebe uvijek nešto novo i nešto rascvjetano Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 11:45
Bromi....već dva dana sam tu i čitam i gledam i uživam i ...šta da ti kažem osim da imaš prekrasno cvijeće, da čovjek pomisli: ovaj cvijet je super, ali kada krenem dalje i slijedeći je super i tako od početka do kraja!!!

A osim toga, jaaako puno sam naučila i zaista si dođem kao " mala beba" kada pročitam i vidim kako ti o cvijeću puno znaš i kako ti dobro napreduje.
Također sam više nego zbunjena, jer sam za neke biljke bila uvjerena da ne cvjetaju zimi, ali kod tebe nema pravila.
Imala bih milion pitanja u svezi cvijeća, ali neću te ovdje zamarati ( a niti ostale, pustit ću ih da također uživaju), ovo jednostavno vapi za jednom kavicom. Smile

I na kraju, već dugo me jedan vrt nije ovako oduševio!!!
smile120
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 12:35
Drage moje otok, triša, rain, stefkaja,kockavica, mari5510, štefica, niho, ivna, flavija, lantana, retriver sara, silvek ..drage moje hvala što posjećujete moj mali vrt i moje cvijeteke svima velika smile79
kontesa smile78ako si zainteresirana za gomolj ili sjeme pošalji pp
proljeće smile78toliko si me nahvalila da mi EmbarrassedEmbarrassed je neugodno ima puno ljepših i raskošnijih vrtova i biljaka na forumu....ja uživam u svakoj biljci to je moja duševna hrana i jako mi je drago ako nekom mogu pokloniti biljku koju sam ja uzgojila.....a sa svakom od vas se radujem kad kupite, dobijete ili uzgojite neku lijepu biljku

smile79
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 13:06

Bromi, davno nisam vidjela tako lijep cvijet a da je za mene totalna novost...idem sad malo proguglat da ga bolje upoznam Wink. Piše Silvek da ima lukovicu, valjda je dugogodišnji......

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 13:46
korijenko smile78  i meni je cvijet jako lijep, a u tegli su tri lukovice nadam se da ću ih saćuvati te da će mi ponovno cvijetati
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 14:40
Bromelija, točno je da su i drugi vrtovi lijepi, ali eto, meni se dogodilo da sam se " nakačila" na tvoj i da me " ne pušta"Smile
Zaista se vidi da si mu udahnula dušu, ali evo, neću te više hvaliti. Wink

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 15:42
samo ti dođi u moj vrt, a nadam se da ćemo i kavicu popiti Wink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 07:59
A danas će valjda uz kavicu biti i komadić torte
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 08:04
smile164I ovo, i ovo, ali idem na drugu temu da ne postanem " zvijezda"LOL
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 11:11
ima ledeni vjetar pozvane ste smile72
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 11:31
Sretno Bromi ! Jedva čekam da nam pokažeš kakve ćeš cvjetne poklone dobiti. Z guštom bi malo skoknula do tebe na komadić kolača Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 11:47
uh baš bi mi odgovaralo nešto slatko, sretno smile78
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 13:30
novi cvijetic je presladak
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.