Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 165> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wow Bromi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Veliki adenium, ko svojeg da gledam, baš je fora, a malom želim da bude lijepi debeli i uskoro rascvjetan!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Cvijet kojeg si dobila do sada nikad nisam vidjela.
U prvi čas pomislila sam da su ti u kući pricvijetali tulipani ![]() Predivan je ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
WOOOW
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ornithogalum Dubium je prekrasan. Baš sam ga jučer gledala u kauflandu, ali skup je ove godine, 50 kn. Doduše, preekrasan. Nisam ga kupila jer sam ga kupila prošle godine isto tak u zimi i brzo je propao u sobnim uvjetima, nije mu pasalo, lukovicu sam sačuvala i baš sam ju danas tražila u tegli gdje sam ju posadila s asarinom - nisam ju našla
![]() ![]() A Ceropegia woodii prvi put vidim, kaj da ti velim, danas pasem oči kod tebe ![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Bromi, prekrasan narančasti OD, tako tajanstven i neobičan. Ostale biljke ti jako lijepo napreduju, amarilis neodoljiv.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Bromi, ne daj da ti pobjegnu te sjemenkice
![]() kod tebe uvijek nešto novo i nešto rascvjetano ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bromi....već dva dana sam tu i čitam i gledam i uživam i ...šta da ti kažem osim da imaš prekrasno cvijeće, da čovjek pomisli: ovaj cvijet je super, ali kada krenem dalje i slijedeći je super i tako od početka do kraja!!!
A osim toga, jaaako puno sam naučila i zaista si dođem kao " mala beba" kada pročitam i vidim kako ti o cvijeću puno znaš i kako ti dobro napreduje.
Također sam više nego zbunjena, jer sam za neke biljke bila uvjerena da ne cvjetaju zimi, ali kod tebe nema pravila.
Imala bih milion pitanja u svezi cvijeća, ali neću te ovdje zamarati ( a niti ostale, pustit ću ih da također uživaju), ovo jednostavno vapi za jednom kavicom.
![]() I na kraju, već dugo me jedan vrt nije ovako oduševio!!!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Drage moje otok, triša, rain, stefkaja,kockavica, mari5510, štefica, niho, ivna, flavija, lantana, retriver sara, silvek ..drage moje hvala što posjećujete moj mali vrt i moje cvijeteke svima velika
![]() kontesa ![]() proljeće ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bromi, davno nisam vidjela tako lijep cvijet a da je za mene totalna novost...idem sad malo proguglat da ga bolje upoznam |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
korijenko
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bromelija, točno je da su i drugi vrtovi lijepi, ali eto, meni se dogodilo da sam se " nakačila" na tvoj i da me " ne pušta"
![]() Zaista se vidi da si mu udahnula dušu, ali evo, neću te više hvaliti.
![]() |
|
![]() |
|
samo ti dođi u moj vrt, a nadam se da ćemo i kavicu popiti
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A danas će valjda uz kavicu biti i komadić torte
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ima ledeni vjetar pozvane ste
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sretno Bromi ! Jedva čekam da nam pokažeš kakve ćeš cvjetne poklone dobiti. Z guštom bi malo skoknula do tebe na komadić kolača
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
uh baš bi mi odgovaralo nešto slatko, sretno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
novi cvijetic je presladak
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |