Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori | Stranica <1 5657585960 82> |
Korisnik | |
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne ljubice, imam dvije plavo-ljubičaste stoje stalno na prozoru okrenut prema sjeveru, sada su u punom cvatu, prežive i propuh i premještanje a one cvatu i cvatu.
|
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vanja, jesi li ih ikad presadjivala? Ako jesi (ali ono potpuno mijenjanje zemlje, kad i iz korijena rastreses staru) koliko im je trebalo da opet procvjetaju? Moje sporo jako idu nakon sto sam ih presadila. Na istocnoj strani, ali sporo jako.
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kacunak nisam ih još presađivala ali inaće bilo koju biljku kada presađujem ne diram korjenje i ne mičem skroz njenu staru zemlju već stavim novu i tek onda stavljam biljku s njenom zemljom i okolo popunjavam s novom zemljom. Po mome mišljenju i praksi biljka na taj naćin ne doživi šok te se brže prilagodi novim uvjetima.
|
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako sam se juce obradoval Dobila sam na poklon istu onakvu ljepoticu kao kod Milica7, sa strane 55! Mislim da je dobila i desert rose i uvijek mi se svidjala. A oni moji pupovi sto sam pominjala od onih presadjenih, jako sporo idu, valjda nema sunca. Mada svaki dan primijetim da im svima stapke rastu i jos uvijek se stvaraju novi. Juce cujem prognozu-slijede suncaniji dani! Valjda im to pomogne. Koloko me ove ljubice usrecuju, obozavam ih.
|
|
Iris1
Nedavno posijan Pridružen: 23 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 50 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Danas mi je još jedna procvjetala.
http://s1289.photobucket.com/user/Iris2377/media/Ljubi10D0ice_zpsa194f17c.jpg. - |
|
Iris1
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Poslala sam sliku od ranije. Šaljem ponovno sliku. Ispričavam se, ali muku mi zadaje to postavljanje slika.
http://s1289.photobucket.com/user/Iris2377/media/Iris1008_zps1d563558.jpg. - |
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Istu slatkicu imam! Takodje cvjeta. Koji je prozor odnosno strana svijeta kod tebe Iris? Kod mene skoro nikad ne prestaju izbacivat pupove, neka po jednu stapku sad kako nema sunca a neke samo po jednu. Muce se bez sunca, istocna strana a zima dosla. I jos jedno pitanje, prihranjujes li sad?
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim-neka po jednu stapku a neka po pet-sest!
|
|
Iris1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja ljubičica je na sjeveroistoku. Prihranjujem jednom tjedno.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona, jedna ali vrijedna!
|
|
komadek
Novo sjeme Pridružen: 16 Srpanj 2012 Lokacija: koprivnica Status: Offline Bodovi: 40 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam bila več par dana na forumu,sve ljubičice što sam vidjela su predivne, samo ih i dalje mazite
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona, definitivno im znas zicu! Prelijepa je! Trebala bi nabaviti jos koju boju, kad ti tako idu.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma bi ja još nabavila ali nemam više mjesta na prozorskim daskama sve je popunjeno
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Iris1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja imam problem s prostorom. Ne znam više kud strpati moje ljubimice.
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ha,ha, problemi svuda isti!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, ta mi je jedina ovako bogatog cvijeta, a ostale bez obzira na prihranu su poprilično jadne.
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
Iris1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bucka 123, lijepa je i sjajna.
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bucka, bas je slatka! Ima lijep i list i cvijet!
|
|
Odgovori | Stranica <1 5657585960 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |