Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Afričke ljubičice - Saintpaulia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Afričke ljubičice - Saintpaulia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 82>
Korisnik
Poruka
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2013 u 08:20
Prekrasne ljubice, imam dvije plavo-ljubičaste stoje stalno na prozoru okrenut prema sjeveru, sada su u punom cvatu, prežive i propuh i premještanje a one cvatu i cvatu.
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2013 u 17:55
Vanja, jesi li ih ikad presadjivala? Ako jesi (ali ono potpuno mijenjanje zemlje, kad i iz korijena rastreses staru) koliko im je trebalo da opet procvjetaju? Moje sporo jako idu nakon sto sam ih presadila. Na istocnoj strani, ali sporo jako.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 12:46
Kacunak nisam ih još presađivala ali inaće bilo koju biljku kada presađujem ne diram korjenje i ne mičem skroz njenu staru zemlju već stavim novu i tek onda stavljam biljku s njenom zemljom i okolo popunjavam s novom zemljom. Po mome mišljenju i praksi biljka na taj naćin ne  doživi šok te se brže prilagodi novim uvjetima.
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2013 u 07:46
Kako sam se juce obradoval Dobila sam na poklon istu onakvu ljepoticu kao kod Milica7, sa strane 55! Mislim da je dobila i desert rose i uvijek mi se svidjala. A oni moji pupovi sto sam pominjala od onih presadjenih, jako sporo idu, valjda nema sunca. Mada svaki dan primijetim da im svima stapke rastu i jos uvijek se stvaraju novi. Juce cujem prognozu-slijede suncaniji dani! Valjda im to pomogne. Koloko me ove ljubice usrecuju, obozavam ih.
Na vrh
Iris1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 50
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Iris1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 21:23
Danas mi je još jedna procvjetala.

http://s1289.photobucket.com/user/Iris2377/media/Ljubi10D0ice_zpsa194f17c.jpg. -
Na vrh
Iris1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Iris1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 21:25
Poslala sam sliku od ranije. Šaljem ponovno sliku. Ispričavam se, ali muku mi zadaje to postavljanje slika.

http://s1289.photobucket.com/user/Iris2377/media/Iris1008_zps1d563558.jpg. -
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 21:36
Istu slatkicu imam! Takodje cvjeta. Koji je prozor odnosno strana svijeta kod tebe Iris?  Kod mene skoro nikad ne prestaju izbacivat pupove, neka po jednu stapku sad kako nema sunca a neke samo po jednu. Muce se bez sunca, istocna strana a zima dosla. I jos jedno pitanje, prihranjujes li sad?
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2013 u 21:38
Mislim-neka po jednu stapku a neka po pet-sest! smile198
Na vrh
Iris1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Iris1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2013 u 17:06
Moja ljubičica je na sjeveroistoku. Prihranjujem jednom tjedno.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2013 u 12:01
ja imam samo ovu

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2013 u 12:05
Nona, jedna ali vrijedna! smile64
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
komadek View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 40
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje komadek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2013 u 15:17
nisam bila več par dana na forumu,sve ljubičice što sam vidjela su predivne, samo ih i dalje mazite
 Hug

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2013 u 22:11
Enrikova nona, definitivno im znas zicu! Prelijepa je! Trebala bi nabaviti jos koju boju, kad ti tako idu.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2013 u 09:56
ma bi ja još nabavila ali nemam više mjesta na prozorskim daskama sve je popunjeno smile68
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Iris1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Iris1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2013 u 12:20
I ja imam problem s prostorom. Ne znam više kud strpati moje ljubimice.
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2013 u 08:26
ha,ha, problemi svuda isti!
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2013 u 21:19
Moj skromni doprinos

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2013 u 21:26
Da,  ta mi je jedina ovako bogatog cvijeta, a ostale bez obzira na prihranu su poprilično jadne. Unhappy
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Iris1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Iris1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2013 u 22:32
bucka 123, lijepa je i sjajna.
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2013 u 22:33
Bucka, bas je slatka! Ima lijep i list i cvijet!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 82>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.