maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 66> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maslačak pa meni ovo i ne liči na kaos, puno cvijeća ti cvate kao usred sezone
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
vec sam rekla da imam trave i na izvoz... nije me bilo neko vrijeme tu pa mi je i neko cvijece propalo al trava je naravno ostala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Tebe nema, pa nema, a onda odjednom navala sa slikama.
Predivne su i slike a i cvijeće na njima.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasne slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Ovim vrtom se ne može prošetat a da se ne prokomentira.
Posla imaš priko glave a volje čini mi se i više. Svaka ti čast, u malo vrimena uspila si sakupit toliki broj cvića i uspješno ga održavat. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
sve ti je prelijepo maslačak ali ja svoj glas dajem čuvaru rajskog vrta vidi se da dobro obavlja svoj zadatak, aovo su mali trenutci odmora
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
To kod tebe sada ovako cvijeta????Prelijepo!!!
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
![]() ![]() hvala sto si dosla ![]() |
|
![]() |
|
da,ovo su slike od ovih dana ![]() danas sam kupila i gnoj i mogu krenuti...samo da se temperatura malo digne..zima mi je za ruke... |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pa to je još jedan vrt koji i zimi ima lijepu šarenu cvjetnu haljinu. Posebno mi je lijepo vidjeti ruže u vrtu uz obalu mora. Da zima za ruke. Tu je
![]() ![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Znam ,ja volim zimu
![]() ![]() Hvala na posjeti ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Kontinentalko, super ti ide mediteransko bilje |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Za utjehu, ruže su i tu na kontinentu ove godine bile lošije nego inače zbog vručina i suše, a kak nebi kod vas na moru.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
![]() I njima je zima Hvala bebolina ![]() anabistrica moje su bile sve neke strkljave..malo cvijetova... vidjet cemo kako ce se ove godine pokazati. |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Rekla bih da je ono moje oenothera. Bar mi se tako čini po slici. Inače, više se ne sjećam ni da sam ti nešto slala a kamoli što
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
maslacak, pa kod tebe je u siječnju ko' kod nas, u Zagorju, u travnju. Još nikakvih vijesnika proljeća, osim kukurijeka. No, jedina prednost kod nas je to da ne moramo kositi travu, evo čak nam najavljuju snijeg.
Jedva čekamo slikice kad malo zatopli i kad se sve u tvom vrtu razbuja.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Zato ja znam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala na posjeti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
neki dan sam se iznenadila kad sam vidjela ovo
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |