Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 66>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2012 u 20:45
maslačak pa meni ovo i ne liči na kaos, puno cvijeća ti cvate kao usred sezone  Thumbs%20Up a trava...pa ona će rasti uvijek neka te ne uzrujava previše Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2012 u 21:18
vec sam rekla da imam trave i na izvoz...  nije me bilo neko vrijeme tu pa mi je i neko cvijece propalo al trava je naravno ostala Angry   hvala sto si dosla smile78
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 00:17
Tebe nema, pa nema, a onda odjednom navala sa slikama.

Predivne su i slike a i cvijeće na njima. smile76

znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 12:16
prekrasne slikeClapsmile57
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 14:10
Ovim vrtom se ne može prošetat a da se ne prokomentira.
Posla imaš priko glave a volje čini mi se i više. Svaka ti čast, u malo vrimena uspila si sakupit toliki broj cvića i uspješno ga održavat. Želim ti puno da tvoje cviće nastavi cvitat ko i do sad a posebno gazanije kojima triba malo sunca i eto ih u svoj svojoj raskoši!
Baška Voda
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 20:17
Hvala drage moje
Uvijek ste mi dobro dosle...

Draga lilie ma ja ti zaboravim fotkat i onda mi je tlaka poslije prebacivat ovo malo slika sta ima

Mari,5510   hvala sto si dosla

Cikas

trudim se al jos sam ja itekakav pocetnik i jos mnogo toga trebam nauciti da bi moj vrt bio kakay zelim
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 22:07
sve ti je prelijepo maslačak ali ja svoj glas dajem čuvaru rajskog vrta vidi se da dobro obavlja svoj zadatak, aovo su mali trenutci odmorasmile141smile78
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2012 u 10:34
To kod tebe sada ovako cvijeta????Prelijepo!!!
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2012 u 19:40
Originalno poslano od člana Fany54 Fany54 napisao:

sve ti je prelijepo maslačak ali ja svoj glas dajem čuvaru rajskog vrta vidi se da dobro obavlja svoj zadatak, aovo su mali trenutci odmorasmile141smile78

da,koliko radi u vrtu stvarno zasluzuje odmor...itekako mi je napravio reda..iscupao jednu ruzu, drugu skoro pojeo,zgazio neke biljkice,iskopao rupu...ma naradio se

hvala sto si dosla

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2012 u 19:42
Originalno poslano od člana arim arim napisao:

To kod tebe sada ovako cvijeta????Prelijepo!!!

da,ovo su slike od ovih dana

danas sam kupila i gnoj i mogu krenuti...samo da se temperatura malo digne..zima mi je za ruke...
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2012 u 23:09
Pa to je još jedan vrt koji i zimi ima lijepu šarenu cvjetnu haljinu. Posebno mi je lijepo vidjeti ruže u vrtu uz obalu mora. Da zima za ruke. Tu je smile66 smile204
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2012 u 23:22
Znam ,ja volim zimu. Ipak sam ja kontinentalka Wink  Ruze su ove godine bile jako lose. Vjerojatno zbog vemena. Vidjet cemo kako ce se pokazati i mlade ove godine.

Hvala na posjeti

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2012 u 23:35

Kontinentalko, super ti ide mediteransko bilje

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2012 u 00:05
Za utjehu, ruže su i tu na kontinentu ove godine bile lošije nego inače zbog vručina i suše, a kak nebi kod vas na moru.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 18:19

I njima je zima

Hvala bebolina smile78
anabistrica  moje su bile sve neke strkljave..malo cvijetova...  vidjet cemo kako ce se ove godine pokazati.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 19:14
Rekla bih da je ono moje oenothera. Bar mi se tako čini po slici. Inače, više se ne sjećam ni da sam ti nešto slala a kamoli što LOL.

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 21:40
maslacak, pa kod tebe je u siječnju ko' kod nas, u Zagorju, u travnju. Još nikakvih vijesnika proljeća, osim kukurijeka. No, jedina prednost kod nas je to da ne moramo kositi travu, evo čak nam najavljuju snijeg.
Jedva čekamo slikice kad malo zatopli i kad se sve u tvom vrtu razbuja.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 21:43
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

Rekla bih da je ono moje oenothera. Bar mi se tako čini po slici. Inače, više se ne sjećam ni da sam ti nešto slala a kamoli što LOL.

Zato ja znamWink. Nije mi sve opstalo al sam ja sretna i s ovim sta imam Tongue
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 21:47
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

maslacak, pa kod tebe je u siječnju ko' kod nas, u Zagorju, u travnju. Još nikakvih vijesnika proljeća, osim kukurijeka. No, jedina prednost kod nas je to da ne moramo kositi travu, evo čak nam najavljuju snijeg.
Jedva čekamo slikice kad malo zatopli i kad se sve u tvom vrtu razbuja.

Hvala na posjetismile78 Blago tebi zbog snijega. Bit ce i kod vas krasno kad krene,ne brini.Wink
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 13:59
neki dan sam se iznenadila kad sam vidjela ovo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.