Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 272>
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 00:27
I ja došla vidjeti šta ti PK kupila, a ono stalno ja pa ja. Ne mogu vjerovati da si odustala od škole.
Šipak (mislim nar) LOL je Thumbs%20Up. A šta fali Adamu? Još uvijek je ljepši od moga Big%20smile.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 08:36
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Kaćo, hvala ti.

Evo od silnog cvata prvi plod, a mislim da će ih biti još desetak (prerano sam se žalila):
   Taman kad ja dođem valjda će pocrvenitiLOLLOL
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 08:43
sipak je bas ko carevic,Tongue...a adam je fantastican....prekrasan jesmile71..moj ima 4 lista al jedan vene dok drugi sad raste...neznam sta mu je...cini se zdrav...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 08:44
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Volim ukrasne trave, ovu najviše:

---- I ovo mi se jako sviđa trava. Ja sebi ljetos kupila pod istim nazivom i uvijek čekala da raste a ona se samo širi i na kraju mi rekli da se zove medvjeđa šapa. Još mi i oto trebala a živim pod šumom-međeda vagon i da baš naletim i na tu travuLOLLOLLOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 09:50
Hoya, ti si nezadovoljna svojim adamom?

Pa ne mogu vjerovati, a prekrasan je.

A kupine su ti također za "izložbu". I mi imamo nešto malo na vrtu, ali meni je tuđe uvijek slađe...LOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 12:51
HOJAAAAAAAAAAAAAsmile134
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 14:52
Ahooooj smile134
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 15:59
Smrcko, kad dozrije - dođi - predat ću ti krunu.

Kat.rea - MPK se puno puta izvinila, bilo joj je teško. A ne mogu je tjerati da mi još i cvijeće kupuje - kupila mi je 4 gume za auto. Dosta se istrošila. Je l' da je?

Niho, nar će tek za mjesec, dva ... morat ćeš opet doći. Za sada će ti biti dosta kopriva i trava... i još što poželiš.

proljeće, dobro je sve , samo neka ne uvene. Stalno mislim da može i bolje, a i ovo je svega previše.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 17:33
Hoja, što je ovo kod tebe u vrtu monarhija, empirij, ma nemam pojma što se događa, ali znam da bi ti bijeli agapantus baš pasao, uz svu tu ljepotu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 20:44
Idemo ga, Triša kupiti - pa kud puklo da puklo!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 21:24
Da su dva cvijeta i dva grma u jednoj vazi, još bih žrtvovala, no kupit ćemo mi druge godine gomolj, pa ćemo čekati, ionako mi je plavi puno ljepši od bijelog.

Moram ti nešto pokazati. Kad je Lantana poslala one biljčice i kad si nam ih ti podjelila, bilo neko čudno lišće, mirisalo na mentu, a nije bilo menta. Posadim ja to negdje u vazu i stavim iza neke javorike u skrovit dio dvorišta. Danas slučajno pogledam tamo (inače tamo držim ocvale lukovice i ono što će čekati drugu godinu) kad imam što vidjeti

Nije smokva vjeruj,smile96 već prava pravcata Lantanina lantana ili možda tvoja?smile96

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 22:01
da, daaa prava pravcata lantana.....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 22:30
lantana ti je super
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 22:43
Triša, ja moram dobro pogledati tvoje ruke. Ne samo da si stalno u zelenom nego imaš najzeleniju ruku na forumu. Ako je to od zime - to je Lantanina.
Ne valja mi fotoaparat, ali vam moram slikati od svih niknulih lantana što sam sebi ostavila pa da Niho i šmrcko vide što je picmoljak.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 23:50
Hej ostavila sam ti nešto kod čempresa, pazi da se nespotakneš.
Dobit ću krunu

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 11:46
HOJAAAAAAA SRETAN TI ROĐENDANsmile95i ne brini za fotić ja ga nosim pa sve slikaj šta ti treba i prebacivaj -a ja ću slikati tvoje picmoljke
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 11:55
I moja će kopriva biti lantana ne zvala se ja Šmrcko.

Ne smijem staviti čestitku , te ćemo ovako.

Najljepša si cura, najljepše cvijeće imaš, cvijet hoje ti je onakav kakav sanjam, kakav nar tek imaš, marmelade skrivene u podu ( tajni sef), đubriva od kopriv na litre, darežljiva si te najljepše cvijeće u mom vrtu je od tebe, rastu mi tvoje divlje  orhideje ......
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 15:20
Vidim ja da lantana-kopriva još uvijek traje, a Triši se sve primi to smo već vidjeli, a tebi još jednom želim svu sreću i puno lijepog cvijeća.smile106
život je more
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 19:00
Adam izgleda odlično!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 00:39
Hojčeka se malo proveselila , te je nema.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.