Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 5657585960 272> |
Korisnik | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja došla vidjeti šta ti PK kupila, a ono stalno ja pa ja. Ne mogu vjerovati da si odustala od škole.
Šipak (mislim nar) je . A šta fali Adamu? Još uvijek je ljepši od moga .
|
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sipak je bas ko carevic,...a adam je fantastican....prekrasan je..moj ima 4 lista al jedan vene dok drugi sad raste...neznam sta mu je...cini se zdrav...
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, ti si nezadovoljna svojim adamom?
Pa ne mogu vjerovati, a prekrasan je.
A kupine su ti također za "izložbu". I mi imamo nešto malo na vrtu, ali meni je tuđe uvijek slađe...
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HOJAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ahooooj
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko, kad dozrije - dođi - predat ću ti krunu.
Kat.rea - MPK se puno puta izvinila, bilo joj je teško. A ne mogu je tjerati da mi još i cvijeće kupuje - kupila mi je 4 gume za auto. Dosta se istrošila. Je l' da je?
Niho, nar će tek za mjesec, dva ... morat ćeš opet doći. Za sada će ti biti dosta kopriva i trava... i još što poželiš.
proljeće, dobro je sve , samo neka ne uvene. Stalno mislim da može i bolje, a i ovo je svega previše.
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoja, što je ovo kod tebe u vrtu monarhija, empirij, ma nemam pojma što se događa, ali znam da bi ti bijeli agapantus baš pasao, uz svu tu ljepotu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Idemo ga, Triša kupiti - pa kud puklo da puklo!
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da su dva cvijeta i dva grma u jednoj vazi, još bih žrtvovala, no kupit ćemo mi druge godine gomolj, pa ćemo čekati, ionako mi je plavi puno ljepši od bijelog.
Moram ti nešto pokazati. Kad je Lantana poslala one biljčice i kad si nam ih ti podjelila, bilo neko čudno lišće, mirisalo na mentu, a nije bilo menta. Posadim ja to negdje u vazu i stavim iza neke javorike u skrovit dio dvorišta. Danas slučajno pogledam tamo (inače tamo držim ocvale lukovice i ono što će čekati drugu godinu) kad imam što vidjeti
Nije smokva vjeruj, već prava pravcata Lantanina lantana ili možda tvoja?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, daaa prava pravcata lantana.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantana ti je super
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, ja moram dobro pogledati tvoje ruke. Ne samo da si stalno u zelenom nego imaš najzeleniju ruku na forumu. Ako je to od zime - to je Lantanina.
Ne valja mi fotoaparat, ali vam moram slikati od svih niknulih lantana što sam sebi ostavila pa da Niho i šmrcko vide što je picmoljak.
|
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej ostavila sam ti nešto kod čempresa, pazi da se nespotakneš.
Dobit ću krunu |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HOJAAAAAAA SRETAN TI ROĐENDANi ne brini za fotić ja ga nosim pa sve slikaj šta ti treba i prebacivaj -a ja ću slikati tvoje picmoljke
|
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moja će kopriva biti lantana ne zvala se ja Šmrcko.
Ne smijem staviti čestitku , te ćemo ovako. Najljepša si cura, najljepše cvijeće imaš, cvijet hoje ti je onakav kakav sanjam, kakav nar tek imaš, marmelade skrivene u podu ( tajni sef), đubriva od kopriv na litre, darežljiva si te najljepše cvijeće u mom vrtu je od tebe, rastu mi tvoje divlje orhideje ...... |
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ja da lantana-kopriva još uvijek traje, a Triši se sve primi to smo već vidjeli, a tebi još jednom želim svu sreću i puno lijepog cvijeća.
|
|
život je more
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Adam izgleda odlično!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hojčeka se malo proveselila , te je nema.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 5657585960 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |