JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 565758 |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jassi dobro nam došla na ovaj naš forum i dugo se s nama družila!!!
Radovi su super, ali mene najviše interesira kako si radila ovaj zadnji tanjur sa morem i barkom???
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jassi, odgovorila sam ti na pp...ali mogu i ovdje..... Postoji posebno salvetno ljepilo za porculan...a uradak se mora fiksirati u pećnici na 130 stupnjeva / 90 minuta ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
llalalalalallalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa superr
e da molim pomoc imam 6 bijelih keramickih ogromnih tanjura i gore bi radila sa salvetom-dakle ne odozdo, da li koristim lak za salvete ili neki drugi da se ne unisti pranjem
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
bravo jassi
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
juhuuuuuuuuuuuuuu uspjela saaaaaaaaammm
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prekopiraj IMG code u svoj post ovdje i to je to
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Evo tu ti je uputa http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=87&FID=67&PR=3
|
|
![]() |
|
Bok Jassi .... drago mi je da si došla i na ovaj forum
![]() A slikice, jednostavno skopiraš onaj image code u svoj postić .. ![]() |
|
![]() |
|
e da bi ja ali ne znam kako se postavljaju slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ciao jassi....ponovno se srećemo
![]() mi smo ti ovdje malo lijeni pa ti nama ipak izdvoji nekoliko svojih radova ovdje na forum
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 565758 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |