Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 5657585960 203> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Istina, sve je kod tebe uobičajeno lijepo, uredno i primamljivo. Istina je i to da nam lagano prestaje sezona naših cvjetnih radosti i zemlja će malo odmoriti od našeg prekopavanja -a i mi od motika i štihača No, zato imamo cijelu zimu vremena planirati nove pothvate u našim vrtićima!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U tvom vrtu je uvijek lijepo, vjerujem da će lijepo biti i usred zime.
A šterna je prava (mi kažemo gušterna). Cikasica je krasna, može se Nihina sakriti , ona joj je i naložila, kako je krenula još će s njom naložiti vatru. |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad budem ja,ko Proljeće,sanjala tvoje dvorište i sestrinu policu sa kaktusićima
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šetnja tvojom hacijendom je užitak, uvijek nešto novo, a o ljepoti i redu da ne govorimo...Pravi si majstor, i još dodatno koristiš i sestricu
Cikasica a i Nihina/ako se ne varam/ kopriva su ti za 10, ma sve ti je za 10
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Campanule su svarno prekrasne
A kad gledam slike terase baš me lovi nostalgija za ljetom...i ja sam svoju danas totalno raspremila |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žao mi je jer izgleda više nećemo sjediti vani, bar ne na tvojoj terasi, kako si i sama rekla sprema se zimski san. Vidim da se campanule super drže, koprive su prekrasne, a ona polica koja mi je zapela za oko veličanstvena, kao i ti uostalom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno krasne sličice!
Ona tvoja terasa, kako bin ja rekla pod ruzon, mi se baš pježa! Tako toplo djeluje, s užitkom se tamo pijea kafa!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove viseće kampanule su ti prekrasne, to nisam vidjela nigdje nego kod tebe, a ona polica je posebna, baš je pravi ukras zidu, ma sve je kod tebe lijepo, najljepše, samo cikasica je ljepša kod...
|
|
život je more
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje posjetiteljice veliki pozdrav
Anaida, dobro kažeš odmoriti ćemo se i mi i biljke ali meni će to svejedno faliti, to ti nekako postane kao obaveza (ali lijepa) da barem sat-dva popodne provedem u vrtu
Otok, ma si vidjela molim te lijepo tu našu Niho..... još će svojoj Misici početi i pjevati i svirati , odmah idem ovaj vikend napraviti foto sešn mojoj cikasici..... Nihooooo, ajme kad je vidiš....
Shasha, Triša, Lantana moram vam malo bliže slikati tu policu da ju lakše skopirate
Lora, mislim da i ti imaš Nihinu koprivu a sigurna sam da su moja, tvoja i Bakina sigurno ljepše od Nihine..... Niho mi imamo koprive Misice...
Bergenija, Silvek drugi tjedan i moja vrtna garnitura ide na sigurno, pod krov, jučer sam opet na kratko posjedila.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo si se zeznula sa mojim cvijećem se ne može porediti niko i to da znate
Džaba se vi samnom borite |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram vam pokazati "gradilište" kod mene u vrtu.
Vidi se dio gotovog i dio još zašalovanog zida. Pogazili su mi pola peršina i jagodica a ovaj jadni jasmin kojeg sam morala skinuti sa ljestvica i nagnuti na zemlju pun je betona i cementa. Danas sam rekla MM da malo pripaze pa mi je rekao da čovjeku koji se ošiša opet naraste kosa.... ma stvarno ću ga .
Iznad zida se vidi i šterna mjesto gdje kafetarimo a i famozna ogromna smokva tj. pola nje jer sam je već pol spilila....
Evo je malo bliže, morala sam je slikati jer je već ovaj vikend neće biti...
|
|
(zgora Opatije) |
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ode ja na skijanje samo ti radi .mrzim radove u ovo doba
|
|
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa malo jesenskog panoramika ispred pčelinjaka
Mali krug sa majskom ružom- božur, moj stari se slabo drži pa sam ga malo obnovila sa Lorinim a sve naokolo sam posadila Domingove trajnice-kamenjarke
Tu je i Dudin ostić - baš se je "raspištoljio" malo mi je cvao ali ja čekam pravu cvatnju druge godine. Duda i ostale cure dali da ga preko zime šišnem ? Imam tu blizu i jednog kupljenog, malo mi se je pokrečio.....
S druge strane slikano ružičnjak- ako se to kod mene uopće može tako nazvati . Iza ruže ovo usko izbetonirano što se vidi je postolje za luk za Dudinu loniceru, koja raste odmah do.
A tu je narano i kerria, neumorno cvate skroz od proljeća samo što ju ja redovito šišam i održavam joj oblik jer ona zna biti neuredna
|
|
(zgora Opatije) |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su ti pravi rajski vrt
A treba tebe. Neki muževi ne bi ni napravili što je on, pustili bi da se sve sruši. Poljubi ga i pokupi nered. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelistala sam nekoliko zadnjih stranica i nagledala sam se prave ljepote .
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo slikica iz vrtića ispod ulaznih stepenica:
Tisa - ko božićno drvce
Ispred nje je niski šareni georgin
Na najdolnjoj stepenici Haemanthus
Žuta ruža ispred kuće
|
|
(zgora Opatije) |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
korjenko dalija je prekrasna
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je sedum od moje mlađe nećake Annie sestre od Salomon. Njena se kolekcija seduma povećava, dosta si ih je kupila i na sajmu kad smo bile u Opatiji
Annie ide u 4 osnovne i moja je vjerna pomagačica, kad se doma uključim na forum čita i lista vaše vrtove, moram napomenuti da vas je dosta zapamtila, najviše spominje Šmrcko i Silvek. Kad sam dobila sjeme od Silvek, dio sam sijala ja a dio ona
Ove Silvekine kadifice njen su uzgoj
|
|
(zgora Opatije) |
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A cikasica-------kako si kranula ja sam mislila da ćeš svu šumu usklikati -i da ti još ne treba građevinskog materijala evo sve imaš u ovome paketu
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko, i meni će nedostajati vrtni radovi - ali kao što rekoh, treba skupiti ideja i snage za novu sezonu. A dobro je što i forum imamo pa niti ne osjetimo duuuuugu i hladnu zimu. Lijepe si nam slikice i danas darovala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica <1 5657585960 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |