Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 14:41
Anaida,stalno sam u poslu, stvarno ! I puno posla imam, jer nešto pretumbavam i dvorište dobiva jednu novu dimenziju, jedan novi štih !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 14:44
evo malo novih slikica:

Uploaded with ImageShack.us

višnja u punom zamahu, bit će finog sokića !
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 14:46
a tek mermelada od višnje...a štrudla....mmmmmmmmmmm
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 14:47
puzajući ružmarin počeo cvasti

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 14:47
Ružo, za štrudlu od višanja dajem sve !!!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 14:51
ova pokrivačica, neke roza-krem boje,nakon nekoliko godina cmoljenja, je konačno krenula kako treba:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 14:54

Kerija je počela cvasti, mislim da će biti prelijepa, posebno što ja volim žuto ćeće !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 15:00
ovaj neven me posebno oduševljava, cijelu zimu mi je cvao, a sad se tek razbacao...

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 15:03
glicinija (wisteria) koja treba biti bonsai:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 15:07

da vidite nekoliko drvca koja su namjenjena da budu bonsai !
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 15:08
glicinija kao bonsai ,to ce biti predivno 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 15:15
Hvala Kamenjar,za nekih mjesec dana ću sve bonsaiće pokazati, za sad tek tjeraju listiće.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 15:33
vrt se lijepo probudio i sve kreće u cvatnju. Bonsai drvca su spremna za uređivanje i friziranje. Želim ti uspjeh s njima, bit će lijepo pratiti nastanak bonsaia.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 15:54
Moon draga, bonsai drvca sada samo rastu, i ako prežive do idućeg proljeća, tek onda idu na friziranje, do tada samo polijevanje i pravilna prihrana....Prvo se treba dobar korjenov sustav stvoriti, da bi se drvca uopće mogla smatrati živima. Tekonda idemo u daljnje akcije orezivanja i formiranja krošnje.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 16:02
Da, to je dugogodišnji posao koji zahtijeva puno strpljenja i ovo je tek početak, a od "pedikure do friziranja" proteći će dosta vremena, naravno ukoliko "pedikura" uspije.    Ovo je izražavanje kao u kozmetičkom salonu za biljke
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 19:10
Baš tako, zato i ne volim pokazivati nešto što još nije drvce. Kad malo bace listove, sve ću ih pokazati !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 19:13
ovo sam našla novu vrstu presličice, posebna mi je :

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 19:14

Jedva čekam da vidim novi štih tvog dvorišta, ali još mi je interesantnije pratiti nastanak tvojih bonsaia. A do novih slika bit ću strpljiva.

Mmm, da i još pitanje, zanima me gdje si sakupila ono dosta veliko bijelo oblasto kamenje, poslagano oko ruzmarina?

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 19:28
Bucka, ono oblo, veliko kamenje sam dovezla prošle godine iz okolice Koprivnice. Ima tamo jezero Jegeniš i tamo se kopa takvo kamenje, pa sam od tamo to dovezla.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 19:32
A ovo će biti terasa:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.