Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 93> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mirice fuksije su ti prekrasne.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Imaš lijepog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Kod tebe sve je cvijeće tako lijeop i sviježe kao da je početak proljeća.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Došla sam malo osjetiti miris juga. Fali mi Miro! Mračno je i kišurina je pa sam sjetna.
Gledam tvoju siroticu (apteniju) - tolika je i moja. Samo, tvoja će opstati, a za moju nisam sigurna.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nadam se da je kod tebe suncano,kod mene pljusti kisa,i prijala mi je setnja u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvijeće i zelenilo je prelijepo, ali ovaj puta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
U tvom vrtu sam kao doma, imamo isto cvijeće
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Mirice, samo da ti mahnem u prolazu i šapnem da su i meni fuksije prekrasne!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo ti je cvijeće, karanfil, ruža, vinka, fuksija, bijela vodenika prekrasna, u 9. mjesecu cvijeće je lijepo kao u proljeće.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
I meni su fuksije prekrasne, ali isto tako i sve drugo cvijeće.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ove bijele vodenike su prekrasne, mora da ih dobro zaljevaš
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Smail
![]() Drenova1234 hvala ![]() Tikvić hvala,lito je ostavilo traga,ali sad se već moje cviće polako oporavlja ![]() Smrcko,hvala na posjeti mom vrtu ![]() Hoya draga,nemoj,zato smo tu da uživamo u svim vrtovima,a za tebe jedan posebni poljubac ,mirisni i topli..... ![]() Gio,je sunčano je uz dodatak malo bure,a ja bi ,iskreno, i malo kišice za moje cviće,upravo sam ga zalivala ![]() Bako hvala ti na posjeti ![]() Otok hvala ![]() Ivnice veselim ti se i uvijek si dobrodošla ![]() Antonija draga uvijek si uz mene i obraduješ me i ti imaš prekrasno cviće ![]() Cimicfuga hvala,tvoj vrt je predivan ![]() Lantana hvala,ove vodenike sam primjetila kao da su neke druge vrste,mnogo su veće i bogatije nego do sada što sam imala,a vidila sam da ima istih i po splitskim parkovima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
L=http://[URwww.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/cvice/16302.aspx]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |