mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 100> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mare baš si maštovita, uvijek nešto drugačije i neobično
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mare opet odusevljavas,sve mi je preljepo
![]() |
|
![]() |
|
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
Mare, ja nemam riječi...
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Primavera,draga moja ti znaš s koliko veselja ja čitam tvoje postove zar ne?
Butiga je zatvorena jer nema novih radova ali "gazdarica" je tu u blizini,između pečenja kolača i spremanja
![]() I samo da znaš da strpljivo čekam da te ulovi inspiracija za ono crno s crvenim
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
... s obzirom da je butiga zatvorena ostavit ću porukicu ispod otirača
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Draga anči hvala da si pogledala moje nove rdove
![]() Rosa2 ma koliko si ti to puta ponovila isto slovo i naglasila da ti se sviđa tanjur....hvala draga i tebi
![]() maslačak ma daleko sam ti ja od umjetničkih djela...još se mučim s tehnikom...nešto sam savladala a nešto učim na vlastitim pogreškama....trudim se da bar sve bude uredno .....raspisala se ja i skoro ti zaboravila zahvaliti....
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovo sta ti radis je fantasticno...pazis na sve od detalja pa do skroz male sitnice...svida mi se kako tvoje zamisli prerastu u prava umjetnicka djela...
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
mare tanjur ti fenomenalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, nemam rijeci
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Mare jednostavno prekrasno!!!!!
|
|
![]() |
|
Iris i Anđelka hvala vam.
![]() ![]() A Rosa je tanjuru dala super ime - Bubimir
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dobra je ideja za tanjur...to što ti je malo utekla boja nema veze....drugi će bit bolji...a etiui su suuuper
![]() jučer sam i ja kupila dva
![]() lipo se odmori i smišljaj šta ćeš namackati poslije blagdana
|
|
![]() |
|
Jurica i baka,drage moje cvjećarice i kavopije hvala vam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Konačno su i kutije snimljene za javnost!
![]() ![]() ![]() Mare, ozbiljno se pozabavi s idejom da negdje u neku suvenirnicu dostavljaš svoje radove.
Stvarno si umjetnica.
![]() |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Pusa!Ti si nepresušni izvor ideja darling!!!Baš me zanima koliko će potrajati pauza,koliko se meni čini ne buš dugo izdržala...čekala budem strpljivo da prođe pauza!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
wow,ovo je fantać! tanjur je tako dobar,da nema onog cvjeća eno teme iz crtića bubimir,a etuii su cakan,meni je onaj sa kockicama naj naj
|
|
![]() |
|
Jel tako File?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
odlična ideja za poklon a i poklon ti je odličan
![]() |
|
![]() |
|
More hvala draga
![]() ![]() I tanjur i etuie sam radila za sebe....za slučaj da ne dobijem ništa pod bor lijepo ću ih zamotati
![]() ![]() ![]() Dorina volim tvoje komentare
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare svaki me put iznova razveseliš svojim radovima. Meni su oba savršenstvo a tanjur je prekrasan.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |