moje dvorišče |
Odgovori | Stranica <1 5556575859 89> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kat.rea,ispod onog kaj je ili nije graničica je kalifornijski mak
Stefkaja,Vanja i Anaida,izgubile ste mi se na prethodnoj stranici
Da,Anaida,kod nas na placu a ulovi se nešto i po vrtnim centrima
|
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma sve je prekrasno stvarno netreba ništa izdvajati svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da je greška kaj radim uvijek ujutro pa nebrem obilazim naš plac osim subote, nedjelje ( onda si malo produžim spavanje pa opet ništa)
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam prošetala (opet) tvojim vrtekom.....sve ti je savršeno......a za izdvojit.....svakako višegodišnje delfinijume, odlični su (se preporučam ak bu bilo kakvih lukovica viška), a posebne su ti i ona nježno roza dupla fuksija, a da ne pričam kako je ona svjetlo-lila fuksija (jednostruka) stvarno san snova! Nisam još takvu vidla u živo. I da, mislim da se kod tebe povela rasprava o onim lijepim žutim cvetekima, kaj nisu niti ljiljani, a nisu niti graničice (hemerocalisi). to su, bar ja mislim ZEPHYRANTHES. Treba ih vaditi na jesen jer su osjetljivi na smrzavanje.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista je prekrasno kaj sve ti na placu nađeš. A i kod naše SilveK je kao na placu - samo je sve po 0 kn i još kavu ili sok dobiješ gratis!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je,Anaida,ak si dobra,možeš i maziti jednog od tri Silvekina mačka
Flavia,potražit ću malo po netu tog zephyrantesa no ja ovog ne vadim preko zime.Već ga 2-3godine imam i nikad ga nisam vadila.Prije toga je bio kod moje mame u vrtu a ni ona ga nije vadila.
Sad onaj dio sa delphinumima i lukovicama ne kužim!!!Delphinium nema lukovicu!Ako si na njega mislila(kad si se tako nadovezala,ispada da sa lukovicom na njega misliš)imam sjemenja dosta pa javi da ti pošaljem.Budući ih imam tek od prošle godine,nemam nešto za djeliti iz postojećeg grma no sjemenja ima.
Nata,malčice sam zaboravila odakle si točno no "teta" od koje veliku večinu kupujem je negdje jako blizu tebe.Ili isto mjesto i odmah neko do tebe
Curice
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno sasha
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Rose
Flavia,pregledala sam malo i nije to taj moj cvijet.Ajmeeee idem negdje tražiti tu graničicu koja to nije
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, zao mi je sto tvoja biljčica nije to što sam ja mislila....daj još jednom poslikaj malo bliže...pa da tražimo svi....možda nađemo....kak se zove..., a za one višegodišnje delfinijume (kokotiće)....pa ja ti neznam točno, ali mislila sam da imaju lukovice jer su onako "kompaktne" velike i lijepe biljke krasnog duplog cvijeta....neznam niš o tome, ali znam da mi se sviđa.
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da sam te došla nešto pitati , a kak su sitni sati baš mi mozak ne funkcionira. Ah, da za fikus, tražila sam ga i u dvorištu i u slikama cvijeća, ali ga nisam našla. I još nešto, na kavi si objašnjavala kako radiš ruže stablašice, ali kak sam bila malo dalje od tebe nisam čula sve detalje.....a zanima me da li ti te dugačke grane odrežeš pa pelcaš ili ti njih režeš u korijenu........ ma sad sam ga zakomplicirala, al mislim da si skužila šta me zanima .
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To što ste proglasile negraničicom, graničica je 100%. A ne baš toliko sigurno, ali ipak prilično sigurno, Stella de oro.
Jesu li joj cvjetovi manji, a cvatnja dugotrajnija od većine graničica? Daj Shasha provjeri pa javi.
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha, cvijeće ti je kao i uvijek prekrasno,a i vrt, nije ni malo lošiji od prošle godine. Slatke su ti one šarene saksije, jeli to tvojih ruku djelo'
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flavia ostavi mi adresu na PP za delphiniume
Jesi zakomplicirala no sve te razumijem,kat.rea.One bijele sam iz glavnog korjena jednu granu ostavila a ostale posjekla.Ne znam baš da bi se dalo zapelcati tak dugačku granu no ti zapelcaj normalnu,malu i kad se primi nedaj da sa strane rastu grane nego pusti samo jednu da ide u zrak.Sad sam baš gledala jednu ružu staru nekih 15godina.Velika večina onih starih grana se osušilo no kako sa strane tjeraju dvije mlade,mislila sam nju u stablašicu pretvoriti.Baš je jedna grana lijepa,debela,ravna i skoro 1m.visoka.Baš idealno
Horti,bum potražila pod stella
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti,u pravu si.Ma znaš šta me zbunjivalo.Nisam znala ,ni vidjela,takvu mini graničicu a i da cvate cijelo ljeto!!?Sad sam našla na netu,di žena veli kako cvate od proljeća do jeseni.Ok,moj žuti cvijetak je kršten-Stella de oro
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekam slikice
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakve ti srece imas...tako lijepo cvijece po tak banalnim cijenama....mozem se pretplatit kod tebe za nabavku
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Shasha, bum probala nešto .
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koje zutilo u tvom vrtu !
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šareni se šareni
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puf pant nahodala sam se zadnjih 5 stranica ( 3 tjedna te nisam tlačila i valjda si se odmorila) osim jednodnevnog tlačenja koje mi se baš svidjelo dakle, ostvarila mi se želja i ovo čudo od vrta sam uspjela vidjeti u živo i malo ga osiromašiti sad napokon imam pravu sliku i moram reći da je ovako super, ali u živo je fenomenalno (valjda me zato stalno htjela smjestiti u kuču jer kao vani je zima i kiša pada )
mislim da će mi trebati tjedan dana da sve pohvatam i pregledam pff |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Odgovori | Stranica <1 5556575859 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |