Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 89>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 18:34
Kat.rea,ispod onog kaj je ili nije graničica je kalifornijski makWink
Stefkaja,Vanja i Anaida,izgubile ste mi se na prethodnoj stranicicvijetcvijetu.GIF

Da,Anaida,kod nas na placu a ulovi se nešto i po vrtnim centrimaWink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 19:34
Ma sve je prekrasno stvarno netreba ništa izdvajati svaka častsmile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 08:31
vidim da je greška kaj radim uvijek ujutro pa nebrem obilazim naš plac osim subote, nedjelje ( onda si malo produžim spavanje pa opet ništa)
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 13:00

Malo sam prošetala (opet) tvojim vrtekom.....sve ti je savršeno......a za izdvojit.....svakako višegodišnje delfinijume, odlični su (se preporučam ak bu bilo kakvih lukovica viška), a posebne su ti i ona nježno roza dupla fuksija, a da ne pričam kako je ona svjetlo-lila fuksija (jednostruka) stvarno san snova! Nisam još takvu vidla u živo.

I da, mislim da se kod tebe povela rasprava o onim lijepim žutim cvetekima, kaj nisu niti ljiljani, a nisu niti graničice (hemerocalisi). to su, bar ja mislim ZEPHYRANTHES.  Treba ih vaditi na jesen jer su osjetljivi na smrzavanje.

smile78
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 18:05
Zaista je prekrasno kaj sve ti na placu nađeš. A i kod naše SilveK je kao na placu - samo je sve po 0 kn Big%20smile i još kavu ili sok dobiješ gratis!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 21:04
Je,Anaida,ak si dobra,možeš i maziti jednog od  tri Silvekina mačkaLOL
Flavia,potražit ću malo po netu tog zephyrantesa no ja ovog ne vadim preko zime.Već ga 2-3godine imam i nikad ga nisam vadila.Prije toga je bio kod moje mame u vrtu a ni ona ga nije vadila.
Sad onaj dio sa delphinumima i lukovicama ne kužim!!!Delphinium nema lukovicu!Ako si na njega mislila(kad si se tako nadovezala,ispada da sa lukovicom na njega misliš)imam sjemenja dosta pa javi da ti pošaljem.Budući ih imam tek od prošle godine,nemam nešto za djeliti iz postojećeg grma no sjemenja ima.Smile
Nata,malčice sam zaboravila odakle si točno no "teta" od koje veliku večinu kupujem je negdje jako blizu tebe.Ili isto mjesto i odmah neko do tebeWink

Curice
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 22:06
prekrasno sasha ClapClapClap
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 22:20
Hvala Rosesmile78
Flavia,pregledala sam malo i nije to taj moj cvijet.Ajmeeee idem negdje tražiti tu graničicu koja to nijeErmm
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 23:32
Shasha, zao mi je sto tvoja biljčica nije to što sam ja mislila....daj još jednom poslikaj malo bliže...pa da tražimo svi....možda nađemo....kak se zove...,  a za one višegodišnje delfinijume (kokotiće)....pa ja ti neznam točno, ali mislila sam da imaju lukovice jer su onako "kompaktne" velike i lijepe biljke krasnog duplog cvijeta....neznam niš o tome, ali znam da mi se sviđa. smile71
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 23:59
Znam da sam te došla nešto pitati smile42, a kak su sitni sati baš mi mozak ne funkcionira. Ah, da za fikus, tražila sam ga i u dvorištu i u slikama cvijeća, ali ga nisam našla. I još nešto, na kavi si objašnjavala kako radiš ruže stablašice, ali kak sam bila malo dalje od tebe nisam čula sve detalje.....a zanima me da li ti te dugačke grane odrežeš pa pelcaš ili ti njih režeš u korijenu........ ma sad sam ga zakomplicirala, al mislim da si skužila šta me zanima Wink.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 08:17
To što ste proglasile negraničicom, graničica je 100%. A ne baš toliko sigurno, ali ipak prilično sigurno, Stella de oro.
Jesu li joj cvjetovi manji, a cvatnja dugotrajnija od većine graničica? Daj Shasha provjeri pa javi.
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 12:15
shasha, cvijeće ti je kao i uvijek prekrasno,a i vrt, nije ni malo lošiji od prošle godine. Slatke su ti one šarene saksije, jeli to tvojih ruku djelo'
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 17:31
Flavia ostavi mi adresu na PP za delphiniumeWink
Jesi zakomplicirala no sve te razumijem,kat.rea.One bijele sam iz glavnog korjena jednu granu ostavila a ostale posjekla.Ne znam baš  da bi se dalo zapelcati tak dugačku granu no ti zapelcaj normalnu,malu i kad se primi nedaj da sa strane rastu grane nego pusti samo jednu da ide u zrak.Sad sam baš gledala jednu ružu staru nekih 15godina.Velika večina onih starih grana se osušilo no kako sa strane tjeraju dvije mlade,mislila sam nju u stablašicu pretvoriti.Baš je jedna grana lijepa,debela,ravna i skoro 1m.visoka.Baš idealnoWink
Horti,bum potražila  pod stellaWink
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 18:19
Horti,u pravu si.Ma znaš šta me zbunjivalo.Nisam znala ,ni vidjela,takvu mini graničicu a i da cvate cijelo ljeto!!?Sad sam našla na netu,di žena veli kako cvate od proljeća do jeseni.Ok,moj žuti cvijetak je kršten-Stella de orosmile79
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 18:23
Čekam slikice
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 23:16
kakve ti srece imas...tako lijepo cvijece po tak banalnim cijenama....mozem se pretplatit kod tebe za nabavkusmile198 
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 01:06
Hvala Shasha, bum probala nešto smile58.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 06:23
Koje zutilo u tvom vrtu TongueClap!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 21:30
šareni se šareni Smile
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 21:56
puf pant nahodala sam se zadnjih 5 stranica ( 3 tjedna te nisam tlačila i valjda si se odmorila) LOL osim jednodnevnog tlačenja koje mi se baš svidjelo smile78 dakle, ostvarila mi se želja i ovo čudo od vrta sam uspjela vidjeti u živo i malo ga osiromašiti Wink sad napokon imam pravu sliku i moram reći da je ovako super, ali u živo je fenomenalno (valjda me zato stalno htjela smjestiti u kuču jer kao vani je zima i kiša pada smile156 )
mislim da će mi trebati tjedan dana da sve pohvatam i pregledam pff
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.