Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 142> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mene je uz sve ostalo oduševio adenium i kaktusi u cvatu.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Krasno je kod tebe draga Glikice, svakakvih cvjetića imaš i kaktusa
![]() Evo ti jedne lijepe ideje, slično imaš pa neka ti se nađe i ova slika ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
i još malo iz dvorišta:
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Voki hvala, prihranjujem ga redovito, gnojivo prilagođavam fazi u kojoj je biljka. Trenutno sa više kalija.
Uskoro očekujem cvijet žutog hibrida sa duplim cvjetovima, pa kad procvate pokazat ću ga, navrati.
|
|
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Adenium ti stvarno prelepo cveta!!! Da li ga prihranjuješ sa nečim?
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Smail, kad god dođeš, dobro si došla !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Malo vrtnog cvijeća
|
|
|
|
![]() |
|
Adenium rastura:
|
|
|
|
![]() |
|
kaktusi i dalje caruju
|
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Glikice, kada se zaželim Slavonije, navratim u tvoj vrt, jer me podsjeća na moje djetinjstvo. Ideje su ti savršene, sve skladno uređeno, još kada se razraste, kako i sama kažeš, bti će to mjesto ugodno oku i duši.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Curke moje drage, zahvaljujem vam na posjeti, komentarima, komplimentima.
Ovih dana su silne vrućine, al neka su, nema kopanja, samo ponekad zalijem ono što je nužno, pa šta preživi. Još se ja učim što trebam i mogu kod sebe uzgajati, bez većih ljetnih ili zimskih posljedica.
|
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Glikice o kakvim kritikama pričaš????? Već sada je tvoj vrt raj na zemlji!!!!!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
uzivala sam u slikama a najvise u kaktusima ciglenjak ti je predivan ,kaktusi i sedumi uzivaju
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Imaš ti dobre ideje
![]() |
|
![]() |
|
Imam potrebu da pojasnim nešto u vezi mog dvorišta: naime, ovo je tek treća sezona da ja to uređujem, tako da pravu ljepotu mogu očekivati tek za koju godinu. Za sada sam poprilici zadovoljna i dvorište mi poprima izgled koji je stvoren u mojoj glavi. Bitno je da ja imam viziju i da ju pratim, nadam se da ćemo se još dugo družiti na ovom forumu i da ćemo zajedno popratiti daljni razvoj uređenja moga dvorišta.
Također bih voljela da, kad mi dođete u obilazak, udijelite poneku sugestiju, savjet....može i kritika, naravno, kritike su za mene poticajne, ne uvredljive. Eto toliko za sad, idem opet van smišljati što dalje raditi. Sve moje šetače puuuuuuno pozdravljam.
|
|
|
|
![]() |
|
Jutros sam sliknula nešto, pa da pokažem:
|
|
|
|
![]() |
|
Curke drage, volim kad me obilazite, a pogotovo kad napišete nešto lijepo o mom vrtu i mojim biljkama. A posebno kad mi pohvalite bodljiće, jer oni su moji ljubimci.
Svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Kaktusi fantastični,
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nemam vise reci sem jedne...odusevljena
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |