Moj vrt pokraj Save |
Odgovori | Stranica <1 5455565758 109> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno je kod tebe toliko plavetnila nisam davno vidjela na jednom mjestu
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky,divno je sve ali onaj klematis koji je ispred isto tako divnog prozora su mi najdivniji.,hoču reči klematis i izgled prozora
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš puno plavoga. Lijepo je, ali meni je ipak zapela za oko bijela kala. Gdje ti prezimljuje, ostaje u vrtu ili je unosiš u kuću?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Time is something you can never get back..
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uvijek mi je užitak navratiti na tvoju temu, imala sam malo zaostataka, no sve sam pregledalai mogu samo reći bravo blue sky....ispod plavog neba tvoje divno cvijeće.
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe sve rascvjetano po običaju kišni ljiljan već toliko cvjetova moj još nema ni pupa...
bravo za ubranu kamilicu...nisam je vidjela godinama u prirodi, nekad smo u djetinjstvu i mi brali po poljima i sušili za čaj |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za svu ljepotu, ali kampanulice su mi ukrale srce!
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mene u obilazak tvojeg vrta, prekrasno je, ali meni su za oko zapali oni divni lychinisi, ili šuma njih. Fenomenalno.
|
|
belica,zagreb
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo .
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šetam malo tvojim vrtom i odmaram se sve je jako lijepo
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam malo uz Savu i uživala u tvom cvijeću.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i ja se javljam nakon šetnje,kod tebe odmor za srcei dušu,zbilja sam uživala.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji cvijeto ljubci evo i mene nakon dužeg vremena .Najprije je cro fotić pa je kompić pokupijo viruse i to je porajalo a ja se odvikla od foruma i kompa ...a sada je zahladilo i šta da se radi ajmo na forum da vidim šta ima novoga...puno novih vrtovau kojima se kriju cvijetne ljepotice
Svima mojim šetačima velika pusa-mon,Lovro,lantana,svesa,Carol,Anabistrica,Misty-da,RetriverSara,Mari,dadinica,Belica,Maris,Štefica,otok,Arim,Bebolina |
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da si se vratila sa svojim lijepim cvijećem.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Odgovori | Stranica <1 5455565758 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |