Gorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 5455565758> |
Korisnik | |
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko bi rekao da će u Gorskom vrtu biti slika po ovom vremenu... Korijenko, neću sad hvaliti Držislava jer ionako sam ga ja naučila slikati. Da nema mene, ni njegove fotke nebi bile tako lijepe (uostalom to vam je i sam priznao kad je slikao vatromet). Ni dobar fotograf ni dobar aparat mislim da neće utjecati na lijepe slike mojih biljaka ove godine jer ovdje tako jako puše da mislim kako većina biljaka neće sigurno preživjeti. Da je snijeg prekrio biljke bila bi manja šteta. Smrcko, kod tebe još jače puše nego kod mene. A kažeš da ti je i medo bio u dvorištu. Kod mene također šetaju razne životinje ali ja po tragovima ne mogu raspoznati tko mi dolazi u goste. |
|
Sponzorirani linkovi | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo nisam bila kod tebe u vrtu Nataly...Istina nisam bila ni u svom jer obilazim neke druge teme u vrijeme mirovanja biljaka...
Situacija kod svih nas je jako loša jer hladnoća i bura čini svoje. Mislila sam da kod tebe ima snijega da ti pokrije i navlaži biljke, ali izgleda da ga i kod tebe nema. Imati ćemo svi gubitke pa je proljetne kave biti jako zanimljive...Super slike Držislava, a naročito preljepe slike cvjetajućih kaktusa tvoje prijateljice...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro ako su lani i predlani preživjele kod mene, pa tvojih par stupnjića ispod nule te netrebaju zabrinjavati!!! Moje preživjele i -22 lani !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo je vidjeti ovakve slike u ovo doba godine bez obzira ko ih je napravio,ali zar nije bolje ovako zajedničkim snagama sve je ljepše, pozdrav za tebe i držislava
|
|
dr.žislav
Odrastao grm Pridružen: 24 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 1117 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka ova slika najavi povratak proljeća i povratak jedne ptičice selice...
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly,
proljeće je pred vratima, a kako izgleda tvoj Gorski vrt? Jesu izvirili vijesnici proljeća? Hvala dr.žislave na prekrasnim sličicama. Pozdrav iz burnog Omišlja. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj vrt je prepun tvojih monardi, treba li ti koja možda?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga,imam -imala-imati ću,ja tvoje monarde!?!?
Sve me posdjeća na tebe.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ptičici selici (koja se u međuvremenu vratila) na još jednoj lijepoj slici u mojoj temi. Nadam se da će rudbeckia i ovu godinu u velikom broju krasiti Gorski vrt. Jagoda, još uvijek ne znam koliki su "gubici", još je prerano. Zato ne znam odgovoriti Triši i Belini trebaju li mi moje/njihove monarde. Fany i Free hvala na lijepom pozdravu i posjeti. Silvy, evo dvije slike prvih biljaka koje su procvale kod mene. Visibabe (galanthus) Cvijet kukurijek (helleborus) se tek počeo otvarati |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su ti ove slike . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Nataly,
na predivnim bijelim cvjetićima. (Slike su profi.) Kod mene su visibabe već skoro odcvale. Sad pomalo kreću ljubice, oni izubijani zumbuli i narcise, a izviruju i tulipani. Danas sam šetajući uz more ugledala i "mornare" (ne znam kako se lat. zovu) i jednu šparugu . |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e kod vas proljeće baš stiglo,no uživam u slikama koje su majstorske i naravno u cvjetićima,pišem se za biljkice koje su preživile,kod mene se smrzlo dosta biljkica
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde Nataly, konačno i kod tebe proljeće
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da su ipak tvoje biljke prezivile razno razne nedaće,i nadam se da ti ne dolazi medo u posjetu ja bi baš rado jednog malog medeka imala |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da je i nasim Goranima stiglo proljece.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne zovi medu uzalud.
Mojoj je sujedi na par desetina metara od mog terena sjeo pred vrata, namirisao pečenje. Nije ga mogla otjerati ni iz kuće izaći, a sjeo pred vrata. Kako MM zna da je bio medo, pa odvalio je kapiju, tj raščupao je i onolike šape malo tko ima. Slomio je i voćku. Eto tu ćuvam ja živjeti, ako ne umrem prije tog života |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno da je i kod tebe krenulo s proljetnim najavama..Volim kukurjeke i visibabe, baš su dražesni u općem sivilu vrtova u ovo doba.Kod mene su drijemavci(goranski) sada aktuelni, vire na sve strane..Moje trajnice su u dobrom stanju i proviruju, naročito su krenule crvene monarde i ljetni čempres...Ako ih trebaš samo se javi....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, Silvy, sarajka, moon, Carol i Jagoda - slobodno šetajte vrtom. Lijepo je vrijeme pa je i šetnja ugodna . Nadam se da nećete naići na medvjeda pred vratima, kao što se to desilo Smrckovoj susjedi. No, vidim da bi kamenjar i taj problem uspješno riješila. Pozdravljam vas slikom sase za koju sam strahovala hoće li prezimjeti. Na jednom mjestu još nije niknula (nadam se da hoće), a u kamenjaru se nazire crvena boja... |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zašto ne bi preživjela, pa trajnica je Nataly, mogla si se poštediti strahovanja Sad joj lijepo ukloni ono crno lišće, pa uživaj prvo u cvjetovima.
|
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam Baka Bea da je to trajnica, no zbog zime bez snijega ali sa velikim minusima, strah me za mnoge biljke da mi nisu prezimjele. Imam sasu posađenu na dva mjesta, na ovom je niknula, na drugom još nije. Do kojih temperatura sasa prezimljuje. Oooo...sad sam se sjetila jednog spiska, sase u nekoj drugoj boji i putnika na relaciji Lič-ZG... |
|
Odgovori | Stranica <1 5455565758> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |