Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaca123 & Carol
Vec imam puno kutijica i na sve pisem kako se sto zove ! Bez brige ! Veseliti cu se kad cu vam moci poslati sjeme ! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
![]() Koliko ove pčelice uživaju, toliko sam ja uživala šetnjom tvojim vrtom. A pokloni su za pet, uživajte u njima. Pozdrav iz vruće Like. |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ova boja sljeza je prelijepa....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Draga, prosetala sam kroz tvoje Zagorje zeleno I predivno je kod tebe - preprekrasno
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Karli , stvarno je lijepo sve te vrijedne pcelice promatrati kako neumorno skupljaju pelud !
Ali da te utjesim , nase Zagorje je takodjer vruce i ako ja mislim da kroz tvoju predivnu Liku stalno puse friski povjetarac a pogotovo jos kad zapjeva "Narodni dar" ! ![]() |
|
![]() |
|
Milice , draga , kad bude kavica , donesti cu ja tebi od nnjega sjemena ! Moze ?
![]() |
|
![]() |
|
@ Klaudija8
lijepo je sada kad sve cvijeta a jesi li vidjela kako nas zna zatrpati snijeg ? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Gute, tvoj vrt je svakim danom sve bujniji i ljepši. Iako je sve lijepo na svoj način, posebno moram pohvaliti crvenog močvarka. Drago mi je, da se prognoze nisu obistinile i da je olujno nevrijeme zaobišlo tvoj vrt .
Pozz iz još uvijek vrele Hercegovine! |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Gute,jutarnja kafa mi je tako prijala uz setnju kroz tvoju cvetnu raskos,kod tebe kao da nema suse ili dobro natapas...
![]() sto je ovo ...tako mi je nezno lepo i podseca me na ....ne mogu se setim ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo je kod tebe
![]() ![]() ![]() prekrasni zalasci sunca, ali sigurna sam da je ugodno i po noći |
|
![]() |
|
Draga moja Tikvic , crvena ljepotica je dar za rodjendan od Anabistrice ! Mazit' cu ga i pazit' kao oko u glavi ! |
|
![]() |
|
Draga moja Leona to ti je vrtna gloksinija ili pak na latinskom Incarvillea Delavayl ! Ove godine mi je dala vrlo malo sjemena ali ja cu ti odvojiti i poslati , jedino , ti mi moras na PP poslati svoju adresu ! |
|
![]() |
|
Imas pravo ! Draga Mari , zalijevam ili rano u jutro ili pak na vecer kad se zemlja malo ohladi ! Sad pak imam problema s koljenom pa ne mogu onako pljeviti kako bi ja to htjela ! Uvijek nesto novo , ali to je tebi sigurno poznato ! ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Draga moja, hvala ti što si skupila sjeme od toga lijepoga sljeza samo što sam ja dosta daleko da bih došla na kavicu..... ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
i mene je odusevio plavi hibiskus ,predivan je ..ali i sve ostalo ti je predivno
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga gute Fee u lijepom kraju lijepo cvijeće, ove tvoje panoramske slikice me oduševljavaju, sam Bog se odmara u ovom predivnom Zagorju. Divno je vidjeti da imaš toliko novog cvijeća i da ti dobro napreduje. Datura je sigurno već procvala do kraja, prekrasna boja.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Draga Gute, hajde pusti tu travu da živi koji dan, a ti odmaraj koljeno da ti što prije prođe!
Izvali se i uživaj,
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Jesam vidjela sam snijeg kod tebe zimi i morala sam otici proceprkati da ti nadem sliku od lani 2012 kada smo bili okovani snijegom 20tak dana a nanosi od vjetra na mjestima su bili veci od 2 metra. bilo je apsolutno opsadno stanje i tada mi je uginuo veliki broj biljaka, jer su minusi potrajali dugo i bili veliki.
evo da vidis kako to izgleda kada snijeg pada u Hercegovini
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |