Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 222>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2010 u 21:16
zelenilo pod snijegom i glavice maćuhica koje izviruju - krasno, a i vrijeme božićnih zvijezda je stiglo
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 11:55

predivan igođaj i vani i unutra!ClapClap

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 11:59
Evo i mene iz slične bjeline - ali opet se topi snijeg i ostavlja nam blato.. Možeš misliti koliko puta dnevno Fifiću brišem noge kad stalno hoće ići van-unutra preko terase u sobu.. Smile  Baš si lijepo sliknula ugođaj tvojeg vrteka prekrivenog snijegom!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 18:48
negdje san pročitala da van pada snijeg, ja došla da vidim ima li novih slikica!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 19:16
Antonija,sad ga je već dosta,a za sutra su najavili novi(danas popodne je padao kao lud,a nisu ga najavili),ali se tješim da je i to bolje nego ove kiše koje već danima padaju kod vas na moru.

Anaida,nemam Fifića ali imam Miciku,moje stepenice su stalno umazane.Tongue

Svimasmile78
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 20:04
neznam šta bi ti rekla ili je bolje snijeg ili kiša, možda bi ipak izabrala kišu, nije hladno, ja san u kući grijala samo par dana negdje u prvoj polovici studenoga, ja u stvari ne volim hladnoću!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 20:18
Došla sam te pitati da li trebaš snjeg za romantiku, al vidim da ga i ti imaš čisto dosta.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 20:27
Antonija hočeš reči da ti u kuči ne griješ?A mi se ježimo kad dobivamo račune za plin.Wacko

Tija imam ga i previše.Tongue
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 20:52
smile114
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 06:59
Sve, sve, ali ovo je kao san!!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 10:37
E drage moje ovo morati vidjeti,ovo je sad stvarni zimska idila

vidite kaj je previše je previše
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 10:40
A ovo lijepo pisamce sa medvjedićima sam jučer dobila od naše drage Anaide,ja ne pamtim kad me je poštar zadnji put tako razveselio,Anaida mila moja od srca ti hvalaTongue

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 10:50
 Kak bi bilo da našim dragim kolegicama i kolegama pošaljemo malo snega na more?

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 11:07
smile65pošto ti ja  neman ni obuću ni odjeću za snijeg, smrzla san se u tebeWink, šala mala, baš su ti lijepe slike, kako mi se čini ima dosta cm snijega, za očistiti se treba bome dobro nalopatati, morate li čistiti i van dvorišta!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 11:15
E, tak je i kod mene danas! Ja sam jučer slikala vrt, tada je snijega bilo puuuno manje! A medeki baš sada pašu u zimski ugođaj tvojeg vrteka! Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 11:31
Misty ovaj vatreni trn sad izgleda posebno lijepo pod snijegomTongue

Lovro mogle bi se mi međimurke i zagorke dogovoriti i poslati nekoliko šlepera snijega na moreWink

Antonija imala sam jednu profesoricu iz Šibenika,koja nam je u školi pričala kako je ona u mladosti imala samo dokoljenice i cipelice usred zime na moru.A ako ti dođeš ja ti posudim kapu i šal pa ti neće biti zima.Na ulici ne čistimo,znaš to je selo pa nema pločnika,samo cesta,ali ona je sada već očišćenaClap

Anaida medeki su preslatkiTongue
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 11:32
Kod tebe je baš napadalo

Ne šaljite nam snijeg, mi po snijegu ne znamo ni hodati, ni voziti
Mi bi vama mogli poslati koju cisternu kišnice, super je za zalijevanje cvijeća
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 11:37
Otok, a može da mi vama šlepnemo snijeg a natrag uzmemo kamenje!?? Embarrassed smile67
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 11:45
Osnovat ću udrugu za zaštitu kamenja LOL
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2010 u 11:51
Postoji ona istarska udruga koja brine o kažunima, pa tako ti iniciraj lošinjsku koja brine o gostima koji odvoze kamenje Smile ...
Svatko ima svoje ljepote, vaša je sigurno i taj kamen, kao što je naša ljepota ova bjelina koju nam je krasno Mali Kaktus sliknula...

P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.