dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 222> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zelenilo pod snijegom i glavice maćuhica koje izviruju - krasno, a i vrijeme božićnih zvijezda je stiglo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
predivan igođaj i vani i unutra! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene iz slične bjeline - ali opet se topi snijeg i ostavlja nam blato.. Možeš misliti koliko puta dnevno Fifiću brišem noge kad stalno hoće ići van-unutra preko terase u sobu..
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
negdje san pročitala da van pada snijeg, ja došla da vidim ima li novih slikica!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Antonija,sad ga je već dosta,a za sutra su najavili novi(danas popodne je padao kao lud,a nisu ga najavili),ali se tješim da je i to bolje nego ove kiše koje već danima padaju kod vas na moru.
Anaida,nemam Fifića ali imam Miciku,moje stepenice su stalno umazane.
![]() Svima
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
neznam šta bi ti rekla ili je bolje snijeg ili kiša, možda bi ipak izabrala kišu, nije hladno, ja san u kući grijala samo par dana negdje u prvoj polovici studenoga, ja u stvari ne volim hladnoću!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Došla sam te pitati da li trebaš snjeg za romantiku, al vidim da ga i ti imaš čisto dosta.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Antonija hočeš reči da ti u kuči ne griješ?A mi se ježimo kad dobivamo račune za plin.
![]() Tija imam ga i previše.
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sve, sve, ali ovo je kao san!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Kak bi bilo da našim dragim kolegicama i kolegama pošaljemo malo snega na more?
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
E, tak je i kod mene danas! Ja sam jučer slikala vrt, tada je snijega bilo puuuno manje! A medeki baš sada pašu u zimski ugođaj tvojeg vrteka!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Misty ovaj vatreni trn sad izgleda posebno lijepo pod snijegom
![]() Lovro mogle bi se mi međimurke i zagorke dogovoriti i poslati nekoliko šlepera snijega na more
![]() Antonija imala sam jednu profesoricu iz Šibenika,koja nam je u školi pričala kako je ona u mladosti imala samo dokoljenice i cipelice usred zime na moru.A ako ti dođeš ja ti posudim kapu i šal pa ti neće biti zima.Na ulici ne čistimo,znaš to je selo pa nema pločnika,samo cesta,ali ona je sada već očišćena
![]() Anaida medeki su preslatki
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe je baš napadalo
Ne šaljite nam snijeg, mi po snijegu ne znamo ni hodati, ni voziti Mi bi vama mogli poslati koju cisternu kišnice, super je za zalijevanje cvijeća |
|
![]() |
|
Otok, a može da mi vama šlepnemo snijeg a natrag uzmemo kamenje!??
![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Osnovat ću udrugu za zaštitu kamenja
![]() |
|
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |