Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 83>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2010 u 15:27
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Dragi svi, medo se danas vratio u svoj brlog! Striček kirurg je odlučio ostaviti me još jedan dan za svaki slučaj. Operacija je prošla dobro, ali je bilo malo ozbiljnije nego su očekivali. No, bitno je da je sada sve u redu i da oporavak ide prema planu. Hvala svima na lijepim željama.
Misty, slao sam ti poruke, ali nisu prolazile
I ja sam pokušavala tebe dozvati, ali mob. ti je bio stalno isključen. Confused Najvažnije je da je sve na kraju dobro prošlo i da si napokon stigao doma LOL !
Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2010 u 16:00
Dobro došao Medo natrag u svoj brlogClap
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2010 u 18:00
smile221
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2010 u 20:13
Medo drago mi je da si se vratio ,kako ti kažeš u "svoj brlog" i da je do sada sve lipo prošlosmile169
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2010 u 21:11
.....kako je dobro vidjeti te opet.....Clap
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2010 u 22:45
Bravo Medek, samo nam brzo ozdravi. Nemoj sada ići odmah u vrt kopati. To ostavi za poslije. Želim ti brzo brzo ozdravljenje,
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2010 u 23:48
Lijepo da si nam se vratio. Želim ti sve najbolje i brz oporavak

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 00:33
brz oporavak i sve najbolje ti želim
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 07:20

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 10:26
I ja se pridružujem čestitkama za brz oporavak!Wink
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 13:40
Hvala svima na lijepim željama. Uz toliko dobrih vibracija i misli, siguran sam da će oporavak kratko trajati
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 14:46
medvjediću  želim ti brz oporavak

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 14:57
Oooo vratio si se.Kad sam vidjela tvoj vrt "dignut" ponadala sam se!
ClapClapClapClap

Sad slušaj doktore! Sreća pa je zima i ne bude te ništa mamilo da kršiš preporuke!WinkBig%20smile
Još jednom: dobro nam se i sretno vratio!Thumbs%20Up
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 21:37
Medek , dobrodošao natrag !  Sreća da je sada zima pa netrebaš u vrt , a do proljeća buš ko novi , samo se sada čuvaj. Želim ti što brži oporavak !
smile78
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 01:14
Dragi Medek , M. pita kak si a ja mu velim to kaj sam tu procitala , jer , ni ja neznam vise !

Mi ti obadva zelimo od   smile84  da cim prije ozdravis ! Veli M. da ti porucim da se i on veseli iducoj kavici na kojoj budemo opet svi skupa !
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 07:10
  Pridružujem se željama za brz oporavak!
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 11:45
smile99
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 12:40
Medeeeeek, brzo ozdravi smile75
ne čistiti snijeg vani LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 12:55
Još jednom svima hvala na lijepim željama. Za sada je sve u redu i nadajmo se da će tako i ostati da mogu više pisati i čitati vaše postove. smijem sjediti samo 15ak minuta dnevno pa je malo teže na ležečki tipkati...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 14:34
medo,optimizam je najjače oružje!

brz oporavak ti želim!Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.