mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 100> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni radovi, Mare svaka čast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovaj slideshow je fantsticna ideja..i radovi su fantasticni
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mare, Mare trzneš me prekrasnim radom a onda mislim da haluciniram
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marinnera ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
čaše su mi savršene, bravo!
|
|
![]() |
|
Hvala Mare za rekonstrukciju slike
![]() ![]() ![]() Kupila sam si vodene bojice i pokušat ću nešto sličkati. Izabrala sam si najgoru tehniku. Moram biti dobar i crtač i slikar. Bit će smjeha i padanja u nesvjest ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala lluvia
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ej Mare, Mare... nema me neko vrijeme a kod tebe poplava prekrasnih radova... neznam sto izdvojiti... ozbiljna sam..:)
p.s. odusevljena sam tvojim novima avatarom ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
Draga R Sara drago mi je da si opet s nama i da si pogledala šta se "skuhalo u mojoj kuhinji"....hvala ti na lijepim riječima
![]() Proljeće hvala.
![]() |
|
![]() |
|
onaj gore etui sam već završen spakirala....ovo sam sad skinula unutrašnjost etuia .... nju ponovo zalijepim
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
a da li ti onda oslikaš i unutrašnjost ili ono skinuto vratiš i zaljepiš
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mare svi radovi su super, ali oni za hamarinu mamu su napravljeni " za izložbu" !!!
![]() |
|
![]() |
|
file i na mojima je jako zaljepljeno ali može se skimuti,samo polako i strpljivo...
poslikala sam ti unutrašnjost da vidiš koliko bilo zaljepljeno i da vidiš da se ipak može odvojiti.....samo treba strpljenja.......ja sam se sad već "uštosila" pa mi to ide relativno lako
vita jela zelen bor dobila si brzi odgovor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare fala na uputama |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bog Mare,
trebalo mi je malo više vremena da nadoknadim propušteno, pa da onda još jednom sve pregledam. Kuglica, čaše, kutije, etui, tanjuri... što da kažem, a da ne ponavljam već izrečeno?Fascinira me tvoj osjećaj za ideju, maštovitost, lepršavost kombinacija. Očarava me kristalna preciznost i najminimalnijeg detaljića na predmetu kojeg ukrašavaš svojim talentiranim rukama.
Na tvojim stranicama uvijek je uzbudljivo i pravi je užitak pregledavati ih.
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
primavera nisam ni sumnjala u tebe.
![]() ![]() I moram svima priznati da me prsti svrbe i da se teškom mukom suzdržavam da ne dohvatim kistove i boje......za utjehu listam salvete i planiram
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
prije svega da se zahvalim lily,kaći i smrcku što vrijedno prate moja nastojanja da stvaram i uživam
![]() ![]() File izvadim onaj unutarnji dio u etuiu i onda mogu lijepo raditi taj pregib i rubove.....a salvetu ljepim pomalo......namažem cca širine dva prsta ljepilom i zaljepim pa opet dalje namažem i tako do kraja..... rubove lijepim polako centimetar po centimetar.....ma kad se "uštosiš" nije komplicirano
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |