Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 21:30
Draga Katice, evo večeras mi je dan "od ruža" .
Kao da sam birala vrtove koji imaju prekrasne ruže, pa sam tako navratila i kod tebe.

Nemam ništa novoga za dodati, sve već znaš od prije.
Cvijeće ti je lijepo ali...

Ruže su ti pre, pre, prekrasne!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 19:13
Katek, ima kod Topalovića ruže Queen Elizabeth, samo su je oni stavili pod čajevke i slikica koju su stavili je narančasta a ne onako porculanski roza kao što je ta ruža u stvarnosti. Imam i ja takvu, davno je kupljena, isto Topalovićka, još malo pa će procvasti pa ću staviti slikice da usporediš.
...pa pod čajevke, pa 25. po redu, samo nek te ne buni boja jer slike im baš nisu realne u odnosu na boju cvijeta.
smile113

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 12:47
Ruže su  lijepe,prelijepe,a ona penjačica na ulazu-koja dobrodošlica,proći kroz taj prolazsmile93,a i drugo cvijeće ,božur,jasmin......Thumbs%20Up
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 11:04
Ružice su predivne!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 00:59
Ruža na ulaznoj kapiji je nešto posebnosmile99
Jesenas sam si kupila Don Juan u nadi da će takav biti, ali kod mene  slabije napreduju biljke. Možda iduću godinuSmile.
Onakvu ljepoticu Sambu sam također kupila u jesen, ali nije preživjela zimu kao ni dvije ruže stablašiceCry .
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 00:36
Lantana moj jasmin je Rhyncospernum jasminoides, barem je tako pisalo na njemu, a na temi o jasminima su mi cure rekle da ne podnosi niske temperature.
Triša, baš se veselim, a ako sutra kiša stane poslikati ću svoje tayberrye.
Flavia, hvala na identifikaciji, mogla bi biti, mada ju kod Topalovića nisam našla.
Duda, ako si božure ove godine posadila, onda je to normalno da ne cvatu, samo ih pusti, nemoj list rezati, pa će ti nagodinu valjada dati cvijet. Oni bi se trebali presađivati u jesen, da se preko zime stignu ukorijeniti. Moji su ove godine bijeli bujni, puni cvijeta , rozi par cvjetića, a onaj tamnorozi ( ciklama boje) samo jedan, a kupila sam ga preklani u proljeće...
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 23:46
božuri su ti krasni i ja sam ih ove godine posadila al su samo niknuli i to dosta sramežljivo al od cveteka nič..ali ipak ruže su kraljice a vrata s lukom fantastična baš vrlo romantično
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 23:34
Katek, crvena penjačica na luku je preprelijepa Clap, a ona roza ruža što ju zovete starinskom......čini mi se da je to grmolika ruža Queen Elizabeth...smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 19:25
Keti ove godine ja ću jesti tvoj tayberi, aj slikaj da vidim kakvi su tvoji.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 14:30
Kate božuri su prekrasni Clap, a onaj jasmin mislim po listu da je trachelospermum jasminoides, a koliko sam čitala on može vani i kod vas, samo negdje na zaštičenu stranu, mislim da ga je Dzomba slikala u Italiji i još netko u Bosni i bili su posađeni u vrt.
život je more
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 21:24
Drage moje gošće, jedna veeeelika smile78 svima.
Goga, s obzirom da su moji problemi več jako stari, 15 godina se borim sa "križevcima", več sam naučila šta i kako, znam granice koliko mogu, ali unatoč tome, eto ove godine me baš hoče......
Konti, ako želiš stablašicu, samo ti nju priveži uz kolac, sada pusti ove pupove da potjeraju grančice, a onda ih samo reži na 2-3 lisna pupa i vidjeti češ kako će se napraviti krošnjica...
Gio, luk i vrata su rađeni po mojem nacrtu, moja ideja, pa onda i mora biti onako kako sam si željela Wink, ružu smo čak i dobro uspjeli podići i privezati za luk, za ovu godinu, a nagodinu će se sama formirati... Stolisnik sam nabavila lani i cvjetali su mi bijeli i nježno rozi ( skoro isto bijeli), a ovaj nije uopće i sada me baš ugodno iznenadio...
Misty, daj nemoj koji kompleksi, ti imaš lijepu kuću sa dosta velikom okućnicom, a tu tek možeš dati mašti i vlastitoj kreativnosti na volju... ja dobijem komplekse kada vidim tako lijepe i velike okućnice...
Danas smo, puno napravili, MM je pofarbao ogradu, a ja sam posadila skoro 1/3 uz novu ogradu, samo nisam stigla poslikati... možda sutra, ako vrijeme bude dozvolilo...
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 10:43
Neznam od čega početi, glicinije, tulipani, ruže, božuri, jedno ljepše od drugoga!
Onaj luk dobrodošlice na vratima ispao je savršen!
A možda bi mi bilo pametnije da manje šetam vašim vrtovima ako ne želim navući komplekse
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 09:12
Draga kat.rea luk je ispao fenomenalno,kapijica isto,za ruze mogu reci da jesu kraljice,bozuri predivni,kao i novi jasmin i naravno stolisnik
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 08:45
e mislim da bi bila idealna za stabalce jer ima tu dugačku granu koju sam već privezala uzštapek, ali kako ju moram šišati? jednog dana Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 22:45
Kate ruže su zakon. tako su ti bujne i zdrave.redovito pratim tvoje radove u vrtu,jako si vrijedna za nekoga tko ima frku sa leđima.samo tako nastavi ne daj se.

pusasmile78
p.s.poslat ću ti broj telefona s posla,pa ako kaj trebaš samo me nazovi. 
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 22:25
Dragi moji dečki i cure, uvijek mi je drago vidjeti vas u mome dvorištu, a svaka vaša lijepa riječ je melem za moju grbu Wink, odmah manje boli. Nadam se da ste uživali u cvetekima kao što ja uživam kada posjetim vaše vrtove, a svi skupa činimo ovu našu planetu ljepšom i šarenijom, mirisnijom... joj sada zvučim kao u onoj reklami: više cvijeća, manje smeća......
Konti jeeeee smile213, baš mi je drago. Neka je, neka ona raste i neka ti čim prije procvjeta, pa čemo se zajedno još više veseliti. Sada se samo moraš odlučiti što želiš od nje, penjačicu ili stabalce i onda prema tome i oblikovati...
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 22:03
katek, ruže su super, ali božuri su me oduševili smile39
moram ti nešto pokazati...

glicinija je živaaaaaa i tjera pupeke smile198 valjda je čula da sam plakala da se nije primila i odlučila se pokazati smile214
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 21:01
Možda najbolje  moje divljenje pokazuje smile39smile227

penjačice, pojedinačne, uskršnji kaktus, kalanhoe.... majko moja kakva ljepota i raskoš boja i oblika!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 20:41
Predivno cvijeće, ruže su stvarno prekrasne i posebne
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 18:59
smile227
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.