Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje vrtne biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje vrtne biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 73>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 17:34
Evo, pod hitno, express pošiljkom šaljemo ti SUNCE da otopi snijeg da ne napravi veće i trajnije štete!!!!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 21:33
Draga Alisa, ti meni reče da vam je pao snijeg, a ja mislila onako malo...
Pa ovo je kao u januaru, prava sarajevska zima.
Iskreno se nadam da će biljke preživjeti.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 18:00
Hvala vam,drage moje na pozitivnim mislima..Već danas je malo toplije engo predohdni  dana..Biljke se oporavljaju poslije hladnog šoka,ali opsnost još nije prošla..
Malo sam se tješila i kupila sebi 6 novih "Topalovićki...Summer Lady,Heidi Klum,Henri Matisse,Nostalgie,Augusta Luise,Biedermaeier Garden..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 18:25
CryMa možda ih je snijeg zaštitio od mraza.Jedino da ih svojom težinom ne poklopi. Ipak, slike su fenomenalne. Javi nam slikom kako su biljčice preživjele....
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 19:16
Pravo si se okitila sa "Topalovićkama".Ja sam jesenas kupila 4 Topalovićke a sada jednu.Biće predivnih slika.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 12:54
legendoooooooo,,svaka častttttttttsmile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 12:58
Hvala vam na posjeti mojj malo cvjetnoj oazi.Svima šaljem  veliku smile78
Snijega nema,al je još hladno i oblačno..Valjda će biljke biti ok,vidjet ćemo to kasnije dok otopli malo...Danas sam kupila još dvije "topalovićke".Iako neznam kud sa njima ,nisam mogla da odolim  Oceani i Biedermaeiru..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 13:06

Alisa meni ovo liči na ovisnost, ali sreća pa ova ovisnost nije opasna po zdravlje, samo po novčanik
Divne ruže
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 13:44
Koje predivne ruze Alisa!!! Nadam se da snijeg nije napravio stetu!
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 14:57
Pored tvog divnog cvijeća još i ovi mnogobrojni predivni noviteti. Bit će to prava eksplozija boja kad sve procvjeta. Nadam se da ti ovaj snijeg nije donio velike štete. 
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 15:30
Ružice su divne. Nadam se da snijega više neće biti! I da nam svima ugrije sunce!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 19:46
dive si ruze izabrala
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 21:22
Draga moja Alisa i ja sam kupila tri ruže Topalović...extra boja,žuta,oranž i plamena....nikako da ih prenesem,ove boje nisam našla kod nas,vjerovatno su ih rasprodali već a ni onu šarenu ružu o kojoj si mi pričala...smile79
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 23:52
Kako si se ti ponovila ovog proljeća! Uživaćemo gledajući slike. Iskreno, ne mogu dočekati da to vidim.
I kod nas su se pojavile ruže braće Topalović, ali svega 3-4 vrste. Izbor ni blizu tom kod tebe.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 06:49
Draga naša, morat ćemo paziti na tebe kad ideš u dućane - cvijeća imaš kao u veeelikom rasadniku Smile !! Ruže su krasne, tako nježnih boja...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 12:49
Hvala vam drage moje!!Semira i kod nas tek od ove godine ima dosta izbora i zato i jesam kupila te sve..Do sada nije bilo puno  lijepih..Ja sma kupila još jednu..Nisam planirala,la kad sma išla po eko gnojivo u poljopremu,i bacim pogled ka ruzama....Gotovo je bilo..Mm veli,uzmi je  sta je gledaš kradom!:))
Uzela sam je.dugo je želim..Đardina,penjačica...Isto nostalgična vrsta..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 13:49

miris rruža se širi....mmmmmmmmmmmmTongue

"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 19:36
koliko samo ruža ti imaš mislim da ni sama neznaš, ali znam ja to nemožeš odoliti svakoj novoj na koju naiđeš

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 22:21
Predivno, a ruže će biti super!         smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 23:40
Koja kolekcija ružasmile39smile39

Čula sam da su Topaloviću nestale sve ruže, spominju neku Alisu WinkLOL

I mi krećemo sa stavljanjem pletene mreže na ogradu kao što je tvoja. Zaklanjamo pogled, a i vjetarSmileSmile
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 73>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.