Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 79> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Gogs koga smeta valoviti tanjuri, pa neka ne gleda, ali su ti jako jako dobrti.
Reci ove tri miizgledaju kao gipsane pločice, ili sam u krivu. Mislim da je ona zadnja sastavljena iz par salveta, ali uspjela si dobro. I to ti je super. |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
vratila si se svojim stakalcima a tanjuri,imaš sad super komplet sa kutijicom, meni ovaj motiv super sjeda na tanjure
ovo zadnje staklo mi je savršeno
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
stakleni tanjuri su genijalni - jednostavni a decentni. da nisi rekla da su odozdo valoviti, ne bih ni primjetila. čestitam majstorice
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
tb- to su stakalca, a zadnja salveta je u komadu stara cca 35-40 godina jednoslojna (a možda je i starija)
Ančice - to su lanjske zalihe stakalca no ima ih još nekoliko komada (požuri na radionicu da ih iskoristimo) Bi-Biljana- ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
odlično,violina sa notama mi je posebno dobra!!
![]() |
|
![]() |
|
pošto smo ovaj vikend dočekivali Martina u našim kleticama, konobama ... a da u takve posjete ne idem praznih ruku nastala su i ova dva poklončića (naravno dvije različite klijeti i različiti okusi vina)
![]() ![]() iste, a opet različite ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
predivno , zaista predivno, ove zadnje slike su mi favorit
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prigodno i jako lijepo
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno i pravo za tu priliku
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Gogs ma predivno je, super.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam moje tete na pohvalama i drago mi je da vam se dopada, ovo mi je prvi rad na crijepu (više od godine dana mi je trebalo da se odlučim raditi na njemu, a zašto ? - to se i ja sada pitam)
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Pločice,i staklene i drvene su savršene a male kutijice preslatke,osvježenje!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
trebam li nešto posebno izdvojiti? Ne, sve je predobro!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
moj prvi rad s zlatni listićima (no dobro nisu samo zlatni ima ih više boja ) ![]() ![]() i ne to nije moj krakle a ni 2K to je ipak takva salveta |
|
![]() |
|
![]() ![]() a sada da vidite razliku. Na prvoj je u podlozi bijela boja a na drugoj je ivory onaj dio van "medaljona" dok je on sam pobojan bijelom. Rekli bi nema baš i nema neke prevelike razlike u bojama ako su nam to podloge ali ovako ispod stakla se to jako dobro vidi ![]() tu su mjesta malo zamjenjena - prva ivory a druga bijela (ma vidi se iz aviona) |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |