Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 80> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eto vidiš, baš toga sam se bojala
![]() Unosi ih unutra kako god znaš i umiješ, šteta je da smrznu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Bebolina draga, ogroman je to posao
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Da ste bliže imale bi dosta pomagača, makar da se pokupi "otpala kosa" kod friziranja, naročito ovih duplih, prekrasne su.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Jooooj Makk, ne daj da ti se smrznu!!!
Bilo bi to i Bogu za plakati.... Ova današnja je san snova ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Iako su u gužvi u najtamnijem podrumu ipak i dalje cvjetaju.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prekrasne su, Makk, nadam se da si ih uspjela sve maknuti na sigurno.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Danas sam prenijela 10-tak sijanaca iz plastenika u vešnu kuhinju (u podrumu), ostalo ih je još 15-tak. Još malo i gotovo.....konačno ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Čarobna je...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Moje su ove godine totalno zakazale, nisu cvale cijelo ljeto, par cvjetova se otvorilo tek u 11. mjesecu, kada ih je več trebalo pospremati
![]() ![]() |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Nažalost ne vjrujem da će ti te što su ostale vani preživjeti. Ako zima bude kao prošla ne piše im se dobro.
Zato će podmladak da se pokaže sljedeće godine ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Nona, te tanje, vršne reznice treba zakorijeniti u zemlji i obavezno ih prekrit najlon vrećicom. Evo kako sam ja zakorijenila te vršne, zelene reznice.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Bravo, bilo bi jednostavnije da si ih odmah posebno posadila, ali poznavajući tebe ipak će to na kraju biti super. |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ja na svoje nikada nisam stavljala najlon.Mogu one da se ožile i bez najlona samo mlade reznice traže toplije uslove nego one drvenastije.Drvenaste se u vodi vrlo brzo ožile.Ja sam stavila reznicu bijele brugmansije u vodu,iako je bila mlada pustila je žile vrlo brzo.Baš me obradovala jer mi je bijela propala.
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Brugmansie s jednostavnim cvijetom su jednostavnije za ožiljavanje od novih hibrida. Čak je i neke drvenaste reznice od hibrida teško ožiliti. Meni su od reznica koje sam vam ovdje pokazala 3 reznice Engelsglöckchen sagnjile.
Znala sam da je "teška", ali sam ipak mislila da ću ja to uspjeti. Sad znam da sam je trebala posaditi. ...i u ovo vrijeme je najlon za hibride obavezan. |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ja stvarno nikada najlon nisam stavljala a žilila sam ih u svako doba.Mislim na one sa običnim cvjetom.One od tebe što sam dobila još davnooo isto sam ožilila u vodi,ali onda je već ljeto bilo pa im je i to pasalo.One sa kafe naše bile su mlade većinom i iscrpljene od puta,ali sam ih ožilila bez najlona u zemlji..Ali,kada je zima uvijek ih držim na toplom sunčanom i vlažnom mjestu.Od kupatila sam napravila plastenik
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Od sad ti šaljem svoje reznice, a kad ih ožiliš šalješ mi ih nazad
![]() Zima nije pravo vrijeme za zelene reznice, ali sve je to opet lutrija. Ja sam ožilila zelenu Sanguineu, a propale su mi 4 reznice crvenog Acnistusa ![]() |
|
![]() |
|
Samo ti spakuj sebe i te reznice pa ćemo skupa žiliti,duga zima pred nama,a kupatilo lijepo,toplo i svijetlo ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Vrlo rado Alisa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |