Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 104>
Korisnik
Poruka
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 06:29
Kontesa cvečeko ti je krasno, a onu cotulu-tepih bum ti nekak moral fkrasti, sam da znaš unaprijed
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 09:30
Predivno u tvome vrtu, sve rascvjetano...
smile64
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 10:38
Prelijepo.Baš sam s guštom prošetala po tvom "bregu".
Imaš cvijeća koje prvi put vidim! Prekrasno!Thumbs%20Up
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 11:27
i ja sam otkrila puno novoga i lijepoga! super!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 12:00
Nadam se da si spojila praznik i vikend, da ćeš se naraditi na bregima i ponovno nas razveseliti lijepim slikama
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 12:10
Prekrasno cvijeće je kod tebe na bregu..posebno makovi, tradescantia, alium...ma sve je za  5
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 509
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 15:47
Kak je tu kod tebe jako lijepo...koliko cvijeća, ma prekrasno...Smile
Vito 2008.
Hana 2009.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 22:32
E drago mi je pa si nas konačno uspjela počastiti novim slikicama Wink Approve, već sam zaključila da kod tebe sve cvate makar 10 dana prije već kod mene (npr. tritoma kod mene još niš) .A da, ni za Boga ne sjedaj na cotulu jerbo bi one male "žute bombice" mogle prsnuti od težine smile96!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 23:52
Imaju curke praf, breg je preslatki i ja stvarno neznam šta ti još radiš u metropoli...Znam da ti se svaki vikend teško vratiti iz te ljepote na asfalt i u gužvu i krkljanac, ali......Confused
Svega sam ja lijepoga vidjela kod tebe, ali dok je na pameti, da te pitam za šeboj... onaj što si mi u jesen donijela, jedan je cvao, a bilo ih je više, a ja neznam jel on ostane ili propada nakon cvatnje, treba li ga porezati ili ne...... tu sam totalna neznalica.
Onaj irisek je presavršen, što zbog boje, što zbog"rudlavog" i baršunastog cvijeta. Tradescantie vidim imamo iste, barem ona što ti je procvjetala je kao moja, hahah i mora biti kada sam te kopirala, mislim sa kupovinom u Botaničkom vrtu.
Joj, makovi su mi tiha patnja i sad sam baš zavidna Dead, sve sam zelena od zavisti jer meni nikako ne uspijevaju, več sam ih nekoliko puta sijala i ništa...... baš nemam sreće sa njima.
 i za kraj da ti ja postavim jednu slikicu, da ti svoju glavicu ne razbijaš
tayberry
ovo što vidiš u prvom planu, privezano sa crnom trakicom, to ti je mlada grana tayberrya i vidiš kada ju cvakneš na vrhu kako iz pazuha listova izviruju pupovi, e to su ti buduće bočne grane, a kada one porastu opet ponoviš postupak... a ista stvar ti je i kod glicinije... a ak još ne kužiš, buš došla na praktičnu nastavu u moj vrtek, pa buš dobila škare u ruke i mam ti bude sve jasno Wink.

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 17:17
draga moja Konty, imaš prelijepo cvijeće. bilo bi divno da ja skoknem u susjedstvo k tebi po cveteke jer tebe nema ovdje prije vikenda.smile64
ah da, zaboravih da ja ne dolazim u goste bez poziva.smile99

Na vrh
sara View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 175
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 18:04
prekrasno cvijece imas
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 21:56
ojme baš ste me iznenadili dragi gosti, već sam htjela sa treće strane čupati vrtek Big%20smile
Otok je imala pravo...spojila sam praznik jer se ukazala prilika...četvrtak je bio mir posvuda pa i kod nas, a petak je bila kiša tako da je tek subota bila radna...počupala drač na vrtu metar visok i kosili smo i malo shopingirali i tako...danas posadila flance u vrt koji su mi falili, ali nisam stigla posijati još neke stvarčice...budem drugi vikend
novih slikica nemam jer aparat putuje na otok...bumo slikali drugi vikend
bitno mi je da sam barem 80 % vrta riješila

duda imam te u vidu već dugo Wink procvala mi je ona narančasta pustinjska ruža...ajmeeeeee kako je lijepa Big%20smile
medo...čuvaj se opakog miceka LOL bate patak...da sam vidla prije ponijela bih čuperak..nemam komp gore Embarrassed
baka i hamara, a koje su to nepoznate cvijećke? LOL
ivna..a kaj da ti kažem...drago mi je da imaš vremena  brinuti zbog cotole i moje težine...jer ja ne stignem brinuti niti o jednom   LOL Tongue

Katek, hvala ti puuuno na ovome.kao da si mi čitala misli, jer dva dana razmišljam kako izgledaju maline i tayberry posađeni u vrtu uz žicu ili nekaj drugo smile78ja sam vizualni tip, a pošto mi je to novitet, nisam si nikako mogla predočiti ono što me zanima Smile još kad bi mi to pokazala iz daljega nitko sretniji od mene,a za posjetu i rezuckanje nemam ništa protiv Smile teorija je jedno praksa drugo Smile
nego glede šeboja....i ja sam naučlila da su dvogodišnje biljke, ali mi je jedan shashin koji je prošle godine cvao ostao i ove godine...grana mu je drvenasta skroz, ali nije propao...ne znam točno da li se mogu održati orezivanjem Smile
ali oni ti se jako lako uzgajaju sjemenjem tako da ovo sjeme koje naprave u mahunama..čim bude spremno i suho posij i neka raste Smile

stefi, jelika, tatajana i saro, hvala vam i svima velika cmoksa smile78 idem prošvrljati po vrtovima

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 23:13
Ma ja se nauživam u tvome cvijeću ali često mi jezik leti van pa se ne ljuti ima neko tako što radi pa meni valjda sad navikasmile196---smile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 07:58
Konti imaš tayberry iz daljega u mom vrtu... a ja čekam tvoje slikice Wink.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 08:31
katek idem virnuti Wink
slikice drugi tjedan...aparat je odnijela polovica na put Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 17:47
hehehe ma sve OK. kad stigneš čvakni jedan čuperak pa doneseš već i hvala unaprijed
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 23:12
Fin ti je tepih žut i tako mekan smile78
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 22:57
tu sam...
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 23:45
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 07:48
sad već vjerojatno kopaš na veliko, a siguran sam da se nemreš odlučit jel da odeš u šumu po paprat ili da kopaš
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.