Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 104> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontesa cvečeko ti je krasno, a onu cotulu-tepih bum ti nekak moral fkrasti, sam da znaš unaprijed
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno u tvome vrtu, sve rascvjetano...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prelijepo.Baš sam s guštom prošetala po tvom "bregu".
Imaš cvijeća koje prvi put vidim! Prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
i ja sam otkrila puno novoga i lijepoga! super!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nadam se da si spojila praznik i vikend, da ćeš se naraditi na bregima i ponovno nas razveseliti lijepim slikama
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno cvijeće je kod tebe na bregu..posebno makovi, tradescantia, alium...ma sve je za 5
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Kak je tu kod tebe jako lijepo...koliko cvijeća, ma prekrasno...
![]() |
|
Vito 2008.
Hana 2009. |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
E drago mi je pa si nas konačno uspjela počastiti novim slikicama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Imaju curke praf, breg je preslatki i ja stvarno neznam šta ti još radiš u metropoli...Znam da ti se svaki vikend teško vratiti iz te ljepote na asfalt i u gužvu i krkljanac, ali......
![]() Svega sam ja lijepoga vidjela kod tebe, ali dok je na pameti, da te pitam za šeboj... onaj što si mi u jesen donijela, jedan je cvao, a bilo ih je više, a ja neznam jel on ostane ili propada nakon cvatnje, treba li ga porezati ili ne...... tu sam totalna neznalica.
Onaj irisek je presavršen, što zbog boje, što zbog"rudlavog" i baršunastog cvijeta. Tradescantie vidim imamo iste, barem ona što ti je procvjetala je kao moja, hahah i mora biti kada sam te kopirala, mislim sa kupovinom u Botaničkom vrtu.
Joj, makovi su mi tiha patnja i sad sam baš zavidna
![]() i za kraj da ti ja postavim jednu slikicu, da ti svoju glavicu ne razbijaš
![]() ovo što vidiš u prvom planu, privezano sa crnom trakicom, to ti je mlada grana tayberrya i vidiš kada ju cvakneš na vrhu kako iz pazuha listova izviruju pupovi, e to su ti buduće bočne grane, a kada one porastu opet ponoviš postupak... a ista stvar ti je i kod glicinije... a ak još ne kužiš, buš došla na praktičnu nastavu u moj vrtek, pa buš dobila škare u ruke i mam ti bude sve jasno
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja Konty, imaš prelijepo cvijeće. bilo bi divno da ja skoknem u susjedstvo k tebi po cveteke jer tebe nema ovdje prije vikenda.
![]() ah da, zaboravih da ja ne dolazim u goste bez poziva. ![]() |
|
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
prekrasno cvijece imas
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ojme baš ste me iznenadili dragi gosti, već sam htjela sa treće strane čupati vrtek
![]() Otok je imala pravo...spojila sam praznik jer se ukazala prilika...četvrtak je bio mir posvuda pa i kod nas, a petak je bila kiša tako da je tek subota bila radna...počupala drač na vrtu metar visok i kosili smo i malo shopingirali i tako...danas posadila flance u vrt koji su mi falili, ali nisam stigla posijati još neke stvarčice...budem drugi vikend novih slikica nemam jer aparat putuje na otok...bumo slikali drugi vikend bitno mi je da sam barem 80 % vrta riješila duda imam te u vidu već dugo ![]() ![]() medo...čuvaj se opakog miceka ![]() ![]() baka i hamara, a koje su to nepoznate cvijećke? ![]() ivna..a kaj da ti kažem...drago mi je da imaš vremena brinuti zbog cotole i moje težine...jer ja ne stignem brinuti niti o jednom ![]() ![]() Katek, hvala ti puuuno na ovome.kao da si mi čitala misli, jer dva dana razmišljam kako izgledaju maline i tayberry posađeni u vrtu uz žicu ili nekaj drugo ![]() ![]() ![]() ![]() nego glede šeboja....i ja sam naučlila da su dvogodišnje biljke, ali mi je jedan shashin koji je prošle godine cvao ostao i ove godine...grana mu je drvenasta skroz, ali nije propao...ne znam točno da li se mogu održati orezivanjem ![]() ali oni ti se jako lako uzgajaju sjemenjem tako da ovo sjeme koje naprave u mahunama..čim bude spremno i suho posij i neka raste ![]() stefi, jelika, tatajana i saro, hvala vam i svima velika cmoksa ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ja se nauživam u tvome cvijeću ali često mi jezik leti van pa se ne ljuti ima neko tako što radi pa meni valjda sad navika
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Konti imaš tayberry iz daljega u mom vrtu... a ja čekam tvoje slikice
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
katek idem virnuti
![]() slikice drugi tjedan...aparat je odnijela polovica na put ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
hehehe ma sve OK. kad stigneš čvakni jedan čuperak pa doneseš već i hvala unaprijed
|
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Fin ti je tepih žut i tako mekan
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
tu sam...
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
sad već vjerojatno kopaš na veliko, a siguran sam da se nemreš odlučit jel da odeš u šumu po paprat ili da kopaš
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |