Novi član |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 67> |
Korisnik | |
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milice hvala draga moja
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
božuri i ružice su predivne
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Na ovim slikama je prikazan dio ljepote vrta...znam da još ljepote ima i da ćemo u njoj uživati i dalje, a zasad samo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Uh, divote od cvijeća ... a koje tegle, ma savršene su.
![]() |
|
![]() |
|
janja-nja-nja ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Ovaj red vaza me totalno pridobio, stvarno su ukrasne kao i bi8ljke u njima!
Ova bijela kerija je jako elegantna ( osim ako nisam pobrkala lončiće i to nije bijela kerija). Ali mene je najviše privukla kombinacija bijelog božura i ivančice. Ali samo da znaš da ovako kako si slikala jednobojne karanfile....sad vidim da su ljepši kad sadiš iste boje u skupine. Drugi većinom imaju miješano pa se pažnja razbaca da pohvataš sve boje pa i zaboraviš koliko su lijepi jer se 'natječu' koji je ljepši.
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Drage moje hvala svima na posjeti i lijepim komentarima
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Šarm kombinacije cvijeća i različitih tegli ispred ulaza natkrivene terase je neupitan. Stari panj i stup odlično si iskoristila da dobiješ i ozelenjenu vertikalu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Predivno cvijeće, tegle i okućnica u cjelini.....
![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Drago mi je što pajasmin krasi i tvoj predivni vrt
![]() Nove slike su prekrasne, uvijek se veselim doći tu... |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Slike su prekrasne kad prikazuju tu ljepotu vrta...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Pitar postavu sam detaljno skenirala
![]() ![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Rajska
Aurelia Vila Zvjezdica Lucy Drage moje hvala svima na posjeti |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |