Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 94> |
Korisnik | ||
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja susjeda ih ne prihranjuje prije nego ih iznese van,prvo pod krov, pa tek ondana balkone..prihranjuje ih dva do tri puta u sezoni cvatnje NPKgnojivom,i to tako da navečer u jupolovu kantu rastopi šaku gnojiva, i ujutro zalijeva..i uvijek su joj prekrasne..
ja sam prošle godine imala potunije i bile su mi prekrasne..mislim da ču i ove, ali samo na istočnoj strani je ova druga mi je toliko sunčana da sve izgori što je u teglama.. možda ima netko neki prijedlog za balkone na južnoj strani.. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
patrysa09 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 19 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 13 |
|
Majdaa iz iskustva nemoj ih prihranjivati dok ne pocnu tjerati mladice..agava 1504 ja na juznoj strani sadnom margarite one jako dobro podnose sunce,i prekrasno cvatu
|
||
![]() |
||
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
|
Počele su...otkada sam orezala vrhove na svaka 2 cm su izbili pupići! :D ne planiram prihranjivati ove neke koje su mi prezimile od prošle godine...njih ću kasnije....samo pelcere :)
|
||
![]() |
||
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
|
Je li netko prihranjivao pelargonije s ovim gnojivom?
http://poljoposavec.com/vlastita-proizvodnja/hobi-program/peters-gnojivo-za-list-i-cvijet-20-20-20-me-detail |
||
![]() |
||
ljutka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 31 |
|
trebam pomoć , želim sad kupiti pelargonije i posaditi . jel zna netko gdje ih ima ?
|
||
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
Prerano je...vjerujem da ih sada nebuš nigdar našel!!!
![]() |
||
![]() |
||
ljutka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 31 |
|
mislila sam otići do jednog rasadnika i pitati da mi prodaju .... ili da im dam tegle da mi posade
|
||
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
Kako želiš...ali prerano je!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Moje engleske princeze i ostale muškatle su još u stanju mirovanja!!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
ljudi ne žurite se s pelargonijama.dajte im još malo mira |
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
a i ja sam to govorila, ali me ne slusaju....
![]() |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
patrysa09 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 19 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 13 |
|
ako kupujem nove sadim ih koncem ozujka,i uvjek mi uspiju,sad je jos hladno i prerano,
|
||
![]() |
||
|
ma ja bi posadila i drzala u stanu....al dobro necu
|
||
![]() |
||
|
samo ce biljke da pate mnogo je jednostavnje posadt kada je vrjeme
|
||
![]() |
||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
ali vaša lokacija je? |
||
![]() |
||
|
dubrava, zagreb |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Rano je još za pelargonije, zima je još ! To nisu biljke za stan, ne bi bilo dobro sada ih držati u toplome, još moraju mirovati. |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
Jel se već prodaju muškatle po pijacama?
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |