Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pelargonije ili muškatle
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pelargonije ili muškatle

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 94>
Korisnik
Poruka
agava1504 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje agava1504 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 22:03
moja susjeda ih ne prihranjuje prije nego ih iznese van,prvo pod krov, pa tek ondana balkone..prihranjuje ih dva do tri puta u sezoni cvatnje NPKgnojivom,i to tako da navečer u jupolovu kantu rastopi šaku gnojiva, i ujutro zalijeva..i uvijek su joj prekrasne..
ja sam prošle godine imala potunije i bile su mi prekrasne..mislim da ču i ove, ali samo na istočnoj strani je ova druga mi je toliko sunčana da sve izgori što je u teglama..
možda ima netko neki prijedlog za balkone na južnoj strani..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
patrysa09 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 13
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje patrysa09 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 09:47
Majdaa iz iskustva nemoj ih prihranjivati dok ne pocnu tjerati mladice..agava 1504 ja na juznoj strani sadnom margarite one jako dobro podnose sunce,i prekrasno cvatu 
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 10:28
Počele su...otkada sam orezala vrhove na svaka 2 cm su izbili pupići! :D ne planiram prihranjivati ove neke koje su mi prezimile od prošle godine...njih ću kasnije....samo pelcere :)
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 16:55
Je li netko prihranjivao pelargonije s ovim gnojivom?

http://poljoposavec.com/vlastita-proizvodnja/hobi-program/peters-gnojivo-za-list-i-cvijet-20-20-20-me-detail
Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 31
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 22:25
trebam pomoć , želim sad kupiti pelargonije i posaditi . jel zna netko gdje ih ima ?
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 22:27
Prerano je...vjerujem da ih sada nebuš nigdar našel!!!
Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 22:29
mislila sam otići do jednog rasadnika i pitati da mi prodaju .... ili da im dam tegle da mi posade
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 22:32
Kako želiš...ali prerano je!!!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 22:33
Moje engleske princeze i ostale muškatle su još u stanju mirovanja!!
Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 22:42
jedva čekam sezonu , našla sam novog ljubimca za balkon

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 22:44
Supač je!
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 15:40

ljudi ne žurite se s pelargonijama.dajte im još malo mira

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 17:33
a i ja sam to govorila, ali me ne slusaju....Confused
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
patrysa09 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje patrysa09 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 18:15
ako kupujem nove sadim ih koncem ozujka,i uvjek mi uspiju,sad je jos hladno i prerano,
Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 18:40
ma ja bi posadila i drzala u stanu....al dobro necu
Na vrh
patrysa09 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje patrysa09 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 19:10
samo ce biljke da pate mnogo je jednostavnje posadt kada je vrjeme

Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 20:14
Originalno poslano od člana ljutka ljutka napisao:

mislila sam otići do jednog rasadnika i pitati da mi prodaju .... ili da im dam tegle da mi posade

ali vaša lokacija je?
Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 21:15
Originalno poslano od člana administrator administrator napisao:

Originalno poslano od člana ljutka ljutka napisao:

ali vaša lokacija je?

dubrava, zagreb
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 14:49

Rano je još za pelargonije, zima je još !
To nisu biljke za stan, ne bi bilo dobro sada ih držati u toplome, još moraju mirovati.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 20:33
Jel se već prodaju muškatle po pijacama?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,343 sekundi.