Nisini gušti |
Odgovori | Stranica <1 5354555657 90> |
Korisnik | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, hvala, malo sam ušminkala terasu jer je moja kćer imala Prvu pričest, pa da ne izgubim dobar glas
Enrikova nona Lantana
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisa ,mila sretam ti rodjendan..
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni tulipani, dio od njih cvjeta i kod mene
a božur oduševljava |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek rado posjetim tvoje cvjetno carstvo i uživam u prelijepim prizorima uhvaćenim spretnom rukom fotografa.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne tulipane imaš, a ovaj bijeli ili nježno roza božur očarava
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prekrasno, ali i mene su se najviše dojmili tulipani, pogotovo ovi bijeli, kao i predivni božur!
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Terasa i pogled sa terase ti je za deset. Krasan božur imaš .
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo Nisa pzdrav od novopridošlice
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je sve, ovakav božur još nisam vidjela, divno je bilo u razgledavanju kod tebe.
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bozur obara sa nogu....ja ih bas volim..a drvenati su posebni...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Rabarbara
Upravo klijam Pridružen: 10 Travanj 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam u čarobnim cvjetnim prizorima i prekrasnim fotografijama.
|
|
Rabarbara
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hello draga moja - ajme divote kod tebe, od drvenastog bozura (boljeg I raskosnijeg nisam vidjela u nasim krajevima-pravi kapitalac) do tako mocnih tulipana. Ma sve skockano skroz. Puno pozdrava I cesto mislim na te ali evo slabo sam ovdje
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je sve redom od terase do vrta
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt je predivan, ali terasa me se posebno dojmila. Jako lijep odabir biljaka, stvarno se ne zna koja je ljepša.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...terasa je sređena u vrhunskom stilu, nadmašila si samu sebe, jer tebe Nisa, može nadmašiti samo Nisa, tako je sve skladno i profinjeno uređeno...a u vrtu, proljetni vatromet boja koji najavljuje uzbudljivu sezonu...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Odgovori | Stranica <1 5354555657 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |