Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 77> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Di si našla calistemon? U Magnoliji?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
e da,jucer sam depresiju liječila sa ova dva kaktusa
![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
i ovo,natalija ,zaboravila sam kako se zove
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
poklon od natalije
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
bacope su male,al nema veze narast ce
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
sve posadito
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
iako imam calistemon koji je manji od ovoga a platila ga sa postarinom 100 kn ,ovom nisam mogla odolit samo 25 kn je
![]() kupila sam bacope ,imala sam u planu na terasu stavit kombinaciju bacopa i verbena ,al nisam nasla crvene verbene ![]() a ovim plegonijama nisam mogla odolit ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
kupila sam crvenu lantanu,al je malo u lošem stanju
![]() pa sam je odmah presadila i ošišala ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
ksan hvala na posjeti,i na pohvali
anastazija ,zaljevanje vec i mene brine,danas nisam stigla i dosta toga klonilo ,bit ce veselo al nema veze evo vec par dana pere me neka depresija valjda proljetna pa sam isla danas malo sa natalijom lijecit se ![]() ![]() pa cuvarkuce ![]() zutu violu ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opet sam kod tebe došla uživati ![]() Jedino si razmišljam koliko ti treba vremena da zaliješ sve te tegle ![]() Nasmijala sam se sama sebi koliko mi je trebalo vremena da skužim kaj ti znači NJO ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prošla sam tvojim vrtom od početka do kraja, predivno. Ima puno lijepih stvari, vidi se da je u vrt utkano puno ljubavi.
Doći ću opet ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Dobro došla u Dalmaciju Belica!
|
|
![]() |
|
natalija ,kala procvjetala i bas me veseli
gioia drago mi te vidit u mom vrtu belice ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ha ha, tek sam sad evo pročitala tvoj komentar za psa. Ja se nesmijem ni sjetiti našeg divnog opakog Bricka, njemu je smetalo i kaj netko ide istom stranom ulice a kamoli ulazak u dvorište, bože sačuvaj takve kobne greške.
Zavidim ti na moru i suncu pogotovo što znam kako ti je sada lijepo, imamo vikendicu blizu Zadra i za taj kraj me vežu krasne uspomene. Danas znam reći mužu da kad budemo stari i djeca se požene, ODLAZIMO ŽIVJETI U DALMACIJU. Snovi ,pusti snovi za sad, načekat ćemo se još ... |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasno, sve mi je prekrasno
![]() kala ti već cvjeta??? |
|
![]() |
|
slazem se sa tobom oko vrta i kucice u cvijecu a sto se psa tice NJO su dobri i pametni psi ali su malo posesivni ,meni stranac na ulici ne smije stavit ruku na rame tim bi odma reagiro,ja to znam i tako se ponasam ,u dvoriste moze doc svako al vani sam oprezna ..kolko put se desilo da u restoranu masa ljudi sjedi tim super gleda ljude al onda naiđe jedna osoba a on se nakostrijesi i zalaje ..tko bi ga znao zasto gricka dobro nam došla nazad ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Eh šta ti je more....prekrasno. Sve redom. Zadivljujuće
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Za kućicu u cvijeću i treba srce i volja.. a iskustvo kao i sve ostalo.. učiš na greškama dok živiš.
Tim je krasan, a očito je i dobar. Moj nije bio dobrica van kuće, već pravi opaki vuk, jao onom tko se usudio dodirnuti bilo čemu što on čuva. Zato danas i imamo malog peseka... |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
pocelo je pocelo..sto ne da je predivan moj timic,jednom u zadru setam s njim ustavi me neki covik i bas me nasmijo kaze mi ,,,vidio sam puno NJO al ovako lipoga jos nisam ...a meni srce ko bundava veliko ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |