Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori | Stranica <1 5354555657 125> |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na terasi još dobro izgleda - nije tako "jesenski". |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon cjeloljetne suše evo kavu simbiozu imam u kamenjaru nakon ovih kiša . |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuvarkuće |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sviđa mi se jesen kod tebe.. |
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo su očerupane jer svaku novu rasađujem na više mjesta (neda mi vrag mira), tako da već i ove imam u pripremi - ovo je bolja varijanta, jer kad ih posadim direktno u zemlju ptice mi ih iskopaju . |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I za kraj, još par slikica mojih javorčeka . |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala kamenjar, ove slike čuvarkuća su bile za tebe! |
|
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
upala sam ti u postavljanje slika pa nisam vidla čuvarkuće..super su i nisu uopće iste ,različite su one i te kako..baš su lijepe ....kao uostalom i sve kod tebe ...
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odusevljena sam sa tvojim javorom kao i citavim vrtom
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu samo reći za ovaj prekrasno osmišljen vrt.
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow! vidi se da imaš prostrano dvorište, a bome i stila za uređenje, jako mi se sviđa izbor bilja u tvom vrtu! predivno, i samo tako nastavi!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Javor je prekrasan!!!
Naravno, i terasa i ostale slikice su jako, jako lijepe.. Ali crvenkapica javor ovog puta me oduševio!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jutros sam baš žurila i na brzinu sve pregledala,morala sam se vratit da još jednom pogledam....pošto mi je vrt tek u nastajanju,baš kod tebe najviše zastanem da vidim i da ukradem pokoju ideju heheh
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da ti se sviđa . |
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetnja tvojim perivojem je pravi odmor za oči i dušu, a ovaj javor je očaravajući!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
javor je prekrasan , mm i mms na dan rođenja Enrica posadili takav i nije se primio
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <1 5354555657 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |