Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 94> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasne poklone si dobila, a stara ruža je još uvijek jako lijepa
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo me do tebe moja draga! Ja sam noćas dežurna na forumu pa sam rado skoknula do vrtova dragih ljudi
![]() Ti si mi u mislima i rado svratim kada stignem, ne zamjeri mi. Imaš lijepih noviteta i sada ti je sve rascvjetano i zdravo, trud ti se isplatio. ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Evo konačno svratih i ja u tvoj divni zagorski vrt.Uzgojila si mnogo preljepog cvijeća i moram ti reći da sam oduševljena svim viđenim. Neka te tvoj plavi vrtni hibiskus ne brine, djeluje jako zdravo.
Unuka se baš potrudila da te obraduje. Pozdrav i ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Oooo, draga moja, koji krasni pokloni!!!
![]() Stvarno zlatnu unuku imaš! Ali nije čudo - kraj takve, drage i srdačne bake ni unuci ne mogu biti drugačiji. Sve ti krasno napreduje, zašto se žališ? Pa ovo je strašno čudna godina, ni svijeće se baš ne snalazi najbolje, ne? Srdačne pozdrave ostavljam!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sviđaju mi se novi pokloni, svi misle na tebe
![]() vrt ti je krasan !! Uživajte ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Unuka je prava, zna kaj baka voli, veselim se s tobom tvojim novim stanarima. Nadam se da je to sve za u vrt, tak da nemaš brige preko zime.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
@ moon ruze su stvarno lijepe i ja im se jako veselim , a pogotovo ovoj staroj , maminoj @ Mira K svaki dan se spremam nazvati te i nikako ! Sada , kad su svi otisli na onaj daleki sjever sad cu imati barem malo "lufta" ! @ tikvic draga moja , pa ti si bila jedna od prvih koja je meni poslala sjeme , moj vrtek je zahvaljujuci i tebi lijep ! @ dadinica i ti si draga takodjer na toj mojoj listi ! Sjeti se sto si mi sve poslala ! @ korijenko a tek perunike koje sam dobila od tebe ne spominjuci ono drugo ? @ Carol moja dobra ! Da uopce ne pricam ! Kada i kako cu ti se oduziti ? Zelim vam reci da marljivo skupljam sjem e , pa ako nesto pozelite ......... ! ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Svaka čast
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga moja, ne brini ti za dugove, sve bi napravila za dobre prijatelje i za cvijece.
Veseli me tvoja glicinija, to joj je sada ljetna cvatnja i moja je puna cvijetova. Za razliku od ljetnog, proljetno ti bude puno bujnije i to prije nego potjera listice. Suncokreti su mi bas zgodni, ovakvi bucmasti, jedva cekam da i moji procvatu. Cuvaj sjemenkice od Nigele. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |