Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori | Stranica <1 5354555657 71> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooj, ja sam isto prolupala
Čuješ, sad budi ozbiljna, pročitala sam da Lespedeza thunbergii (Desmodium penduliflorum) podnosi niske temeperature. Idemo u potragu, bilo bi dobro za tvoj vrt!
Samo, moramo uzeti Loru da se ne sramotimo kad budemo pitale!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod penjačica se glavne grane ne orezuju, već se orezuju samo bočni izdanci i to tako da se odcvjetali cvijetovi odrežu do prvog kvalitetnog lista, a ako je bočna grana predugačka, prikratimo ju koliko hoćemo.
U proljeće se bočni izdanci prikrate na 4 - 5 pupova, a mogu se potpuno odrezati i pojedine, (više od 5 godina stare) glavne grane. Odstrane se i grane koje se križaju, te osušene i od zime oštećene grane. |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj ženske drage, pa vi ste tu toliko toga napisale da je moj odgovor Šmrckici pao kao sa neba.
A od tih vaših postova sam i ja prolupala, ništa vas nisam razumjela! |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Waterlife, baš me briga, nosim sa sobom svoj eko Wc. Još je živ od nekadašnjeg kampiranja....
I Šmrčko da znaš nećuu samo čevape, hoću i kolač |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ste . Baš sam se lijepo nasmijala.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam znala da batat cvijeta
Uslikaš nam kada se rascijeta ta ga vidimo Smrckice
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivnih poklona...........
Prekrasne primjerke si upecala na sajmu!
Još samo da vidimo kamo će sve one maćuhice završiti.......ako ne znaš kamo slobodno mi ih pošalji.............
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno novo cvijeće, ovo mi se sviđa jel to sobna biljka i kako se zove?
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno bas mi se svidja a batat je prekrasan.....!!!
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće |
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smail, Tradescantia blossfeldiana. Na proljeće vani, zimi unutra ali ne na pretoplo.....
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljwpotanci poklončići, raznolike biljkice... Smrčkić, kuda ćeš s batatom zimi? Ja svake godine presadim par reznica u tegle i držim ih kao sobnu biljkicu do proljeća. Tako ću ove godine sa svojim ljubičastim i Hoyinim zelenim lišćem batata.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na savjetu moram ga spremiti, ti savjeti su zlata vrijedni Malo smo se razuzdali, smijeh liječi sve a Hojina noga je bolesna |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, hvala |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako mi ostane i jedan pelc , tek tad ću da mislim. Bit će cvijeća i među maicama u ormaru |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anči, Bergi, Smail, Panda, Tikvić
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu spavaju |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E svašta, nisam ja duplala, samo od sebe
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da...da..... nisi duplala samo hoćeš duplu pohvalu pa evo
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 5354555657 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |