Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Budleja je konačno dobila izgon iz ovog kuta pod čempresom.Zatekla sam je još manju jer joj je mačka slomila najveću granu.Sad je na drugom mjestu u drugoj zemlji pa ćemo viditi.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Ovu ljepotu neću ni komentirati.Hvala Lika1.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Rajska ptica mi i ove godine sprema iznenađenje.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Šetnjom ovim stranicama odmorila sam dušu i napasla oči!!! Imam osjećaj mirisa frezija u svojoj sobi!!! Uživala sam! Vraćam se opet! Pozz
|
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Kikice, koliko boja... a zalazak sunca!!!!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Konačno se pojavila i prekrasna hosta.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Niklo je svašta.Od toga za pola više neznam što je.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sa sobom od sadnica sam donjela samo žutu violu i bijelu pustinjsku ružu.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ljudi moji,ja bilaaa!Doputovala jutros rano direktno na posao.Osjećam se kao da me je neko prožvakao pa ispljunuo.Ne mogu reći da sam tamo kvalitetmo napunila baterije jer kao prvo od 4 dana 3 sam šetala po šparogama(sve pobrano) ,ciklamama,ručkovima i kavama,a drugo jedan dan sam radila nešto,ali me je proljetna "leukemija" stalno bacala na odmaranje.
Da rezimiramo:Trava i korov do koljena,vrt na umoru od suše.Neke nove sadnice su i poginule.Npr jedan prekrasni phlox.
|
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Kiki-Ko , nagledala sam se ljepote ! Znam da nikada necu moci imati ni frtalj tako lijepi vrt ! Ovdje se odmaraju oci !
![]() |
|
![]() |
|
Dobrodošla!Nadam se da će pasti kakva kava.Mi se brzo organiziramo.
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuuuuuuuu...samo da znas koliko mi fali ovaj predivan zalazak,ali za Uskrs cu mozda i ja uzivati
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Mirisno,rascvjetano ,prekrasno,pravo je uživanje šetat po tvom vrtu
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej prekrasno je sve i baš sam se lijepo prošetala vrtom, koji zavređuje pažnju koju mu poklanjaš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Za ovaj điran mi je posebno drago da je preživio.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako je lijepa slika koju je Misty ponovila,uvijek mi se bude lijepa sjećanja kad dođem u tvoj vrt.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |