Vrt za moju dušu |
Odgovori | Stranica <1 5354555657 125> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek smo oduševljeni tvojim slikama, tako je i sada. Svakako je krasno što nam sada i više detalja pišeš o biljkicama pa tako i učimo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod tebe su visibabae krenule.........baš ih je lijepo vidjeti!
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kao što je netko već prije mene rekao, ovo je vrt za svačiju dušu.
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila, vidjela, uživala!!!!!!!!! |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupila sam si ovu ružu i na njoj je pisalo da je grmolika i da naraste 120 cm u visinu i isto tako u širinu. U katalogu jednog rasadnika piše da je pokrivač tla i da naraste u vis svega 70 cm. Na net-u nema nikakvih podataka o toj vrsti ruže. S obzirom da ju ti imaš, molim te opiši mi njene karakteristike da mogu odrediti kuda da ju posadim. |
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo "maestro" slika je divna kao najljepša muzika!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Zelenka
Već proklijao Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja tek sad vidjela tvoj vrt i ostala bez daha kao i svi ostali posjetioci,ovo je nešto predivno ko iz bajke!Svaka čast sav trud i muka se isplati kad vidiš ovu ljepotu takvo nešto se ne viđa svaki dan stoga moj naklon! Što da izdvojim naravno svoje miljenice magnolijice,irise,šafrane,zumbule! Ukrasna breskva,trešnja i badem me također ostaviše bez daha! Ma sva ta komponenta sa biljkama je zapravo to što nas ostavlja još više bez daha bez obzira na bogati asortiman i njegovane biljke i način na koji su prezentirane ! Sa velikom radošću ću se navračati u ovaj vrt evo uljepšao mi je ovu večer!
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipa ruža,ali šafrani su predivni
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Muhlenbergia na odgovoru. Znači: grmolikopuzeća ili puzećegrmolika! |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je Triša rekla bravo "maestro", prekrasni bijeli šafrani.
|
|
život je more
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šafrani su super
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preljepi šafrani, moji su tek u pripremi....
|
|
sutra je novi dan
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem sve što je rekla Triša!
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O Bože koliko dugo treba da se ovaj vrt pregleda . . . . . . isplati se svaki trenutak proveden u Vašem vrtu To je nešto malo za reći nevjerovatno, ostavlja bez riječi i daha
S poštovanjem |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam riječi.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovi šafrani u kamenjaru su super ideja - stvarno bravo "maestro" !
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja nisam zena bez ponosa, pa da kleknem i da molim, na koljena svoja necu pasti iako te ludo volim!
|
|
Odgovori | Stranica <1 5354555657 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |