Šmrckov dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 85> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dugo nisam bila u tvom dnevniku. Ima svega, prava si vrijednica. I nemoj biti tužna. Sve će se srediti. Polako, samo budi strpljiva.....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
krasuljica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Evo i mene opet, samo da komentiram da imam mravlju metropolu (oko 1 m kvadratni) na metar udaljenosti od grma lavande.
![]() Bit će da im se svidjelo toplo i suho mjesto koje sam u proljeće u nekoliko navrata prekopavala i zatim zaštitila flisom. Isto su mi svo sjeme pojeli. Čitala sam da ih odbija: papar, kreda, cimet, magnezij-sulfat (gorka sol), puder za bebe i svašta nešto - ali bojim se da će mi se samo preselit na neko drugo mjesto i počet feštu ispočetka. Šmrcko, nadam se da je TM dobro! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pozdrave i ja ostavljam u tvojem dnevniku..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
HVala vam na posjetama i druženju u mom dnevniku
![]() MM se vratio iz inozemstva jer nije bilo kako su mu obećavali, ali život je takav i učimo se. Na žalost kad sam išla po njega na željezničku imala sam sudar, žena me udarila na semaforu odstraga. Zadobila sam trzajnu povredu vrata i sad imam neku upalu živca lica, neuralgiju lica. Noćas sam morala na hitnu i ti bolovi se opisati ne mogu. Za poluditi i skočit sa balkona ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ovako izgleda moj vrt kad ne stignem poplijeviti, nije bujan nego pun lobode kao trave
![]() A mravi počet ću ih šamarati ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa ti baš nemaš sreće.
Ne daj se Smrčko, želim ti brz oporavak. |
|
![]() |
|
Hvala Otočiću
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Joj, joj... Baš mi je žao. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Šmrcko drž se...sve bu dobro.
![]() |
|
![]() |
|
A hvala vam
![]() ![]() ![]() U vrt zadnjih mjesec dana slabo sam išl, možda na dva sata tjedno. Sve se naopačke izokrenulo, nikako da posložim situaciju oko sebe ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SMJERNICE ZA SJETVU "AKO" BUDEM SIJALA IDUĆU GODINU
Ne sijati rotkvice, koromač, dinje, paprike, i bilo kakve korjenaste tvorevine koje idu u zemlju. Crvi su mi sve smazali ![]() Sijati mrkvu ( ali po kiši zbog mrava, sad imam mrkvu trčiš- trčiš pa mrkva), blitvu ,špinat, krumpir deasire, luk, pastrnjak, peršin, celer, ciklu ( jerr se crv skuha ![]() Pomidor i krastavce obavezno nakon polovine i do kraja 6. mjeseca u plastenik. A bolje ni to samo si muku tovarim na leđa ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ako već nisam sta stavila podsjetnik na proljeće.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo Smrckice,ja ovo znam napamet,ali stalno netko pita kako i kad se orezuju ruže.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
draga često tu navračam, ali od sad nisam ostavila traga. K tebi dolazim učiti, hvala!
|
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Uf, krivo sam poslala - da ponovim! I meni nedostaje Smrckica sa svojim korisnim i zanimljivim komentarima. Pozdrav od mene iz mog spavajućeg vrta!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljke za hladna vjetrovita područja
-Allium -Trave:- Miscanthus - Stipa - Trajnice - Acaena - Hesperis Achillea Iris Ajuga Persicaria Armeria Primula Bergenia Pulmonaria Cimicifuga Sempervivum Coreopsis Tanacetum Dryas - Grmlje Acer Erica Pachysandra Berberis Euonymus Prunus Buddleja Gaultheria Ruscus Calluna Hippophae Salix Caragana Ilex Sambucus Corylus Kalmia Spartium Crataegus Leucothoe Tamarix - Drveće Acer Juniperus Carpinus Pinus Chamaecyparis Populus Crataegus Prunus X Cupressocyparis Salix Cupressus Sorbus Fagus Thuja Fraxinus Tsuga |
|
|
|
![]() |
|
Takođe i ove biljke;
Cornus alba; Cotinus coggygria; Elaeagnus commutata; Euonymus fortunei; Hippophae rhamnoides; Hydrangea paniculata; Kerria; Leucothoe fontanesiana; Lonicera pileata; Mahonia aquifolium; Pachysandra terminalis; Philadelphus; Prunus spinosa; Rhododendron; Spiraea; Ulex; Viburnum opulus. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |