Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 100>
Korisnik
Poruka
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 14:41

mene ste našleCry...........nabavit ću si ja pravi,živi buritosmile101........veliiiiiikismile183........Triša  na teglici ću si nacrtati burito ,pih...smile102

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 16:29
He-he, znala sam da će mi netko pomoći, hvala otoksmile79da Mare nagovorimo na burita, još će mu i "kućicu" napraviti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 16:44
nije da ja ne bi burito ali  nisam taj dan bila raspoložena za kupnjusmile96
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 16:45
super super super je sve

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 16:51
burio dam burito ne.........smile48, traume zbog suncokreta smile48, mmmmm.......ništa ne razumijem, ali zato je ćup smile120
ANĐELKA
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 17:27
anđelka mislim da sam negdje pisala o tome kako je prije 10-tak godina kad su se pojavili oni umjetni suncokreti moja susjeda kupila pola tone toga......i postavila u svaku vazu i svaki kut stanaConfused.....i jpš joj ni to nije bilo dosta nego je napravila i par "aranžmana" i postavila ih na zidove i na zavjese......Wacko
a zvala me je par puta tjedno na kavu ...mislim da sam se u to vrijeme nagledala i nauživala suncokreta za cijeli život.....skoro da sam ih počela sanjati.......Cry

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 18:05
A  tako, sad mi je jasna ta trauma. Ali ovo ti je ispalo savršeno - lijepa mi je ta salveta, imam je negdje, a rad je odličan
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 22:25
Već duže vrijeme vas škicam iz prikrajka i svaki puta me oduševite radovima i nesebičnim savjetima.Ja sam početnica kojoj su vaši radovi motivacija za rad.Sve manje perem ono što nije ispalo kako treba.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 23:53
otok hvala smile78
andora upravo sam ti poželila dobrodošlicu na stranicama za predstavljanje.........hvala ti najljepše za komplimente ali sve tete-salvete su ovdje dobronamjerne i spremne pomoći........znači sve manje pereš?Cry...to je dobro,znači da sve više slikaš i da ćemo vidjeti tvoje radove........a što se tiče pranja svi smo mi ovdje doktorirali i na pranju i na šmirglanju.........a i sad se to događa,malo rjeđe istina......Wink
i samo još nešto........nemoj vikati ni meni ni drugima...........ovdje smo svi na TI bez obzira na godine,iskustvo ili šta god već.......
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 00:29
mare mare, da li se ti ikad odmaraš? ostala sam ugodno iznenađena kad sam vidila koliko toga si napravila. ne mogu nijedan rad posebno izdvojit. svaki je prekrasan na svoj način. Smile smile79
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 01:06
krasan vrčsmile94sa divnim suncokretima(a i cvijeće ti je preeeedivno)
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 09:49
more,more ne oduzima ovo frbanje,rezuckanje i ljepljenje toliko vremena  da se ne bi stigla i odmoriti........i hvala ti na lijepim riječimasmile79
prila hvala i za suncokrete ali i za cvijećesmile79
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 11:39
Mare,ja ti nisam pala samo na prvu kanticu...pala sam i na drugu,ne znam koja mi ljepša,obožavam te limene kantice i posudice,a tek ćup sa suncokretima....uopće nisam ni znala da volim suncokrete,dok nisam ugledala tvoj ćup.

Kaj se tiće laka za čamce,ja stalno lakiram sa njim,jer drugog nema i uopće mi ne smeta miris...izgleda da se volim fiksati.....sad znam i od ćega sam munjenasmile107
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 12:25
Mare ja više nemam riječi za tvoje umjetnine. Obzirom da sam prvu kanticu vidjela u izvornom izdanju.... prekrasno. A ćup, kao dasi ga donijela iz starog bakinog ormara!ClapClapClap
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 16:20

piramida draga mija baš sam se nasmijala ........hvala ti

baka hvala i tebi,ćup mi je bio lijep i prije a moram priznati da mi je sad još interesantniji i ljepši......

ove male limene kantice su već neko vrijeme čekale da ih sredim.....nisam imala ideju kako i kakav motiv staviti na njh s obzirom da planiram u njima držati kaktuse......pa mi nekako nisu išle ruže ili bilo kakvo cvijeće.......i onda mi je ova salveta s djetelinom sjela ko budali šamar........

ovako ću cijele godine imati djeteline s četiri lista......

a ovako to izgleda s mojim novim kaktusićima

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 16:35
Dakle Mare, nadmašila si samu sebe s ovim zelenim djetelinama, prekrasno, obožavam zeleno i ovo je zaista pun pogodak, još kad tu u jednoj teglici bude b... ma znaš već....
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 16:36
Neće mi se otvoriti veliki smajlići ali sam htjela staviti onaj sa wowwww!
Ako ovako nastaviš  konačno ćeš me natjerati da se i ja prihvatim posla!WinkBig%20smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 16:49
I meni si baš osvježila dan, baš su mi nekako vedre i vesele te teglice
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 16:54
Kantice,i to još limenesmile227....volim zelenu boju,i ti si to savršeno iskombinirala.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 17:17
Draga Mare, prelijepi radovi, ove s djetelinom sam već komentirala na drugoj temi. A kantice i vaze sa suncokretima slijede ih u stopu.
Talent ti je zaista neizmjeran.
Lijepi pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.