mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mene ste našle |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
He-he, znala sam da će mi netko pomoći, hvala otok
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
nije da ja ne bi burito ali nisam taj dan bila raspoložena za kupnju
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
super super super je sve
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
burio dam burito ne.........
![]() ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka mislim da sam negdje pisala o tome kako je prije 10-tak godina kad su se pojavili oni umjetni suncokreti moja susjeda kupila pola tone toga......i postavila u svaku vazu i svaki kut stana
![]() ![]() a zvala me je par puta tjedno na kavu ...mislim da sam se u to vrijeme nagledala i nauživala suncokreta za cijeli život.....skoro da sam ih počela sanjati.......
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A tako, sad mi je jasna ta trauma. Ali ovo ti je ispalo savršeno - lijepa mi je ta salveta, imam je negdje, a rad je odličan
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Već duže vrijeme vas škicam iz prikrajka i svaki puta me oduševite radovima i nesebičnim savjetima.Ja sam početnica kojoj su vaši radovi motivacija za rad.Sve manje perem ono što nije ispalo kako treba.
|
|
![]() |
|
otok hvala
![]() andora upravo sam ti poželila dobrodošlicu na stranicama za predstavljanje.........hvala ti najljepše za komplimente ali sve tete-salvete su ovdje dobronamjerne i spremne pomoći........znači sve manje pereš?
![]() ![]() i samo još nešto........nemoj vikati ni meni ni drugima...........ovdje smo svi na TI bez obzira na godine,iskustvo ili šta god već.......
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
mare mare, da li se ti ikad odmaraš? ostala sam ugodno iznenađena kad sam vidila koliko toga si napravila. ne mogu nijedan rad posebno izdvojit. svaki je prekrasan na svoj način.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
krasan vrč
![]() |
|
![]() |
|
more,more ne oduzima ovo frbanje,rezuckanje i ljepljenje toliko vremena da se ne bi stigla i odmoriti........i hvala ti na lijepim riječima
![]() prila hvala i za suncokrete ali i za cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Mare,ja ti nisam pala samo na prvu kanticu...pala sam i na drugu,ne znam koja mi ljepša,obožavam te limene kantice i posudice,a tek ćup sa suncokretima....uopće nisam ni znala da volim suncokrete,dok nisam ugledala tvoj ćup.
Kaj se tiće laka za čamce,ja stalno lakiram sa njim,jer drugog nema i uopće mi ne smeta miris...izgleda da se volim fiksati.....sad znam i od ćega sam munjena ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mare ja više nemam riječi za tvoje umjetnine. Obzirom da sam prvu kanticu vidjela u izvornom izdanju.... prekrasno. A ćup, kao dasi ga donijela iz starog bakinog ormara!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida draga mija baš sam se nasmijala ........hvala ti baka hvala i tebi,ćup mi je bio lijep i prije a moram priznati da mi je sad još interesantniji i ljepši...... ove male limene kantice su već neko vrijeme čekale da ih sredim.....nisam imala ideju kako i kakav motiv staviti na njh s obzirom da planiram u njima držati kaktuse......pa mi nekako nisu išle ruže ili bilo kakvo cvijeće.......i onda mi je ova salveta s djetelinom sjela ko budali šamar........ ovako ću cijele godine imati djeteline s četiri lista......
![]() a ovako to izgleda s mojim novim kaktusićima
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dakle Mare, nadmašila si samu sebe s ovim zelenim djetelinama, prekrasno, obožavam zeleno i ovo je zaista pun pogodak, još kad tu u jednoj teglici bude b... ma znaš već....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Neće mi se otvoriti veliki smajlići ali sam htjela staviti onaj sa wowwww!
Ako ovako nastaviš konačno ćeš me natjerati da se i ja prihvatim posla!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I meni si baš osvježila dan, baš su mi nekako vedre i vesele te teglice
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Kantice,i to još limene
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Mare, prelijepi radovi, ove s djetelinom sam već komentirala na drugoj temi. A kantice i vaze sa suncokretima slijede ih u stopu.
Talent ti je zaista neizmjeran.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |