Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 89>
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 23:16
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Kamilica,taj korov je liatris(valjda sam dobro napisala,ja ga tako zovem)i meni se slično desilo.Ok nitko ga nije počupao no dok je on niknuo ja zaboravila šta je to.A cvijet sam čekala valjda mjesec dana(od kad je cvijetna stapka krenula).Da ne poznajem sve korove u dvorištu,vjerojatno bi ga i ja zamjenilaBig%20smile
Šta da vam velim,smile79curice mojesmile198
Tako je ovoga proljeća skoro otišala moja campanula, lani sijala i cijelu godinu uzgajala, pa u jesen več zakorijenjenu presadila u vrt, a kada je u proljeće krenula ja gledam kakav mi to korov raste i hoću neću čupati ipak ga ostavim. Zato sam do neki dan poučena tim iskustvom uzgajala obični trputac misleći da je mlada ehinacea smile96, kada mi procvjetao trputac ja ga gledam i mislim si Bože sramote.....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 23:20
E sad što se tiče toga da je vrt lani bio ljepši, ma sigurno zato što si manje kavicu pila, a sada samo pišeš o kavicama, a sve manje o vrtu i cvijeću smile69, ljubomorna sam, naravno.
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 23:24
 ako mogu, samo bih dodala da ti je vrt savršenSmile
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 23:50
smile96smile96Dešava se to,ne samo tebi,Kat.rea.Ma bolje i koji drač ostaviti nego cvijet počupati.
Baka,javi se kad ocvate pa ćemo jednog u tvoj vrt poslatiWink
Lantana,bi ja zalegla kod tebe no to bi trajalo max.1 dan.Toliko je posla,sad poslije kiše,da ne stignem u komadu kavu popiti.Zato moram ići u Zagrebsmile198ili ,još bolje,kad mi netko naleti,ko Bromelija,pa se zapričam i odmorimo.Draga moja Bromelija,nemoj hvaliti cvijeće koje se još nije primilo,samo sadiSmile
Korijenko,da,u pravu si,barem travi odgovara ova kiša.A i mojim tikvama izgleda.Rastu ko lude.E sad,koliko je to dobro!!! Recimo ukrasne tikvice još rastu a svaka ima barem 2-3kg.Ništ od tikvicaLOL
Hvala vam na posjetismile79.Sutra možda uspijem uslikati nešto novoprocvalih pa možda i za koji dan stavim slikeLOL
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 08:02
Bila, pregledala, oduševila se
Molim nastavak sličica
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 22:50
Malo sam se ponovila pa sam to i uslikala.Ok,usput i nešto"staro" Recimo moj hibi

konačno mi je bijela procvala

i ovo je staro,od proljeća...ma njemu je izgleda godila kiša kad je sad našao cvasti

i nije sam,još ih cvate

ne znam odakle je ovaj jedan phloxić provirio...sam samcat

Sve mi je nešto čudno u dvorištu.Imam i "jednojajčani"suncokretLOL

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 23:02
Evo malo i noviteta

Da je bilo po komadu ko zna koliko bi ih kupila no,sreća za MM,bilo je samo 3 tegle(20kn kom)

Trajnica neka medena(naravno da ne znam kak se zove)

je jadan i ofucan no nemam ga a 5kn je koštao(sad ga imam)

ovu begoniju mi je striček poklonil jer sam neke druge kupila

kupila sam nekoliko ovih medenih fuksija

ovu duplu

joj i jednu crvenu begoniju no nisam ju slikala.Ko ova roza je

i njemu ne znam ime.Neka mala puzeća žuta trajnica

ova fuksija mi je prekrasna bila.Veli "teta" da je vrtna,šteta kaj je samo jednu imala

i nju sam još  kupila

Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 07:07
sve super ko i uvijek a ovo zadnje je ???
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 07:49
Ova fuksija je stvarno posebna, volim fuksije (i moje su ove godine napokon lijepe i zdrave, zadnjih par godina mi nekako baš nisu išle) 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 10:12
eeeeeeeeeeeh
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 10:13
wow što si se obnovila, poklonjena begonija je prekrasna!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 10:16
Pa dobro Shasha....mislim...kako ja sada da znam kako se šta zove, kada nisi napisala???

Inače samo ću "jednu" riječ napisati: prekrasno i šarenoSmile
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 10:29
Suncokret je baš simpa ovako duplić, a i inače je baš nekakav neobičan. Hibiskus mi je prekrasne boje ( ima li on kakve veze s tvojim avatarom? ).
A moram i konstatirati da si se jako lijepo počastila. Sviđaju mi se tvoji noviteti, naročito svi u rozim tonovima Thumbs%20Up.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 11:09
Sinoč sam bila u tvome vrtu vidjeti novitete,nisi primjetila, jel da, ali niš nisam vidjela, em mi slike komp nekako komprimirao ( od cijele slike samo se 1 cm vidio), em mi nije dao poruke pisati, pa se ja jadna prepala i zbrisala.....
No da, savršeno i kako veli Horti naročiti jer je u rozim tonovima. Posebno mi je cakana ona roza dupla begonijica Clap.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 12:09
Prekrasno cvijeće

I ja sam imala probleme sa kompom na Mozilli, pa sam se prebacila na Explorer i tamo se upravo to sa slikama dešavalo. Nije samo kod tebe Katica. Kod mene je Avast bilježio upad virusa.Confused
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 12:12
Prošetala malo, zastala u novom kutku za kavicuWink, cvijeće kao i inače prekrasno, a noviteti super. 
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 12:35
novi cvijetići su jako lijepi a i cijena nije loša
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 14:55
Predivni cvijetići...
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:38
Pa koju si ti to trgovinu opustošila? Mislim, ako naiđem da ne ulazim tamo uzalud, jer sigurno ništa nije ostalo...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:50
sve ti je smile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.