moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 89> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tako je ovoga proljeća skoro otišala moja campanula, lani sijala i cijelu godinu uzgajala, pa u jesen več zakorijenjenu presadila u vrt, a kada je u proljeće krenula ja gledam kakav mi to korov raste i hoću neću čupati ipak ga ostavim. Zato sam do neki dan poučena tim iskustvom uzgajala obični trputac misleći da je mlada ehinacea
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
E sad što se tiče toga da je vrt lani bio ljepši, ma sigurno zato što si manje kavicu pila, a sada samo pišeš o kavicama, a sve manje o vrtu i cvijeću
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ako mogu, samo bih dodala da ti je vrt savršen
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() Baka,javi se kad ocvate pa ćemo jednog u tvoj vrt poslati
![]() Lantana,bi ja zalegla kod tebe no to bi trajalo max.1 dan.Toliko je posla,sad poslije kiše,da ne stignem u komadu kavu popiti.Zato moram ići u Zagreb
![]() ![]() Korijenko,da,u pravu si,barem travi odgovara ova kiša.A i mojim tikvama izgleda.Rastu ko lude.E sad,koliko je to dobro!!! Recimo ukrasne tikvice još rastu a svaka ima barem 2-3kg.Ništ od tikvica
![]() Hvala vam na posjeti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bila, pregledala, oduševila se
Molim nastavak sličica |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Malo sam se ponovila pa sam to i uslikala.Ok,usput i nešto"staro" Recimo moj hibi
![]() konačno mi je bijela procvala ![]() i ovo je staro,od proljeća...ma njemu je izgleda godila kiša kad je sad našao cvasti ![]() i nije sam,još ih cvate ![]() ne znam odakle je ovaj jedan phloxić provirio...sam samcat ![]() Sve mi je nešto čudno u dvorištu.Imam i "jednojajčani"suncokret ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo malo i noviteta
Da je bilo po komadu ko zna koliko bi ih kupila no,sreća za MM,bilo je samo 3 tegle(20kn kom) ![]() ![]() Trajnica neka medena(naravno da ne znam kak se zove) ![]() je jadan i ofucan no nemam ga a 5kn je koštao(sad ga imam) ![]() ovu begoniju mi je striček poklonil jer sam neke druge kupila ![]() kupila sam nekoliko ovih medenih fuksija ![]() ovu duplu ![]() joj i jednu crvenu begoniju no nisam ju slikala.Ko ova roza je i njemu ne znam ime.Neka mala puzeća žuta trajnica ![]() ova fuksija mi je prekrasna bila.Veli "teta" da je vrtna,šteta kaj je samo jednu imala ![]() ![]() i nju sam još kupila ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
sve super ko i uvijek a ovo zadnje je ???
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ova fuksija je stvarno posebna, volim fuksije (i moje su ove godine napokon lijepe i zdrave, zadnjih par godina mi nekako baš nisu išle)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
eeeeeeeeeeeh
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
wow što si se obnovila, poklonjena begonija je prekrasna!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Pa dobro Shasha....mislim...kako ja sada da znam kako se šta zove, kada nisi napisala???
Inače samo ću "jednu" riječ napisati: prekrasno i šareno
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Suncokret je baš simpa ovako duplić, a i inače je baš nekakav neobičan. Hibiskus mi je prekrasne boje ( ima li on kakve veze s tvojim avatarom? ).
A moram i konstatirati da si se jako lijepo počastila. Sviđaju mi se tvoji noviteti, naročito svi u rozim tonovima
![]() |
|
![]() |
|
Sinoč sam bila u tvome vrtu vidjeti novitete,nisi primjetila, jel da, ali niš nisam vidjela, em mi slike komp nekako komprimirao ( od cijele slike samo se 1 cm vidio), em mi nije dao poruke pisati, pa se ja jadna prepala i zbrisala.....
No da, savršeno i kako veli Horti naročiti jer je u rozim tonovima. Posebno mi je cakana ona roza dupla begonijica
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće
![]() I ja sam imala probleme sa kompom na Mozilli, pa sam se prebacila na Explorer i tamo se upravo to sa slikama dešavalo. Nije samo kod tebe Katica. Kod mene je Avast bilježio upad virusa. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Prošetala malo, zastala u novom kutku za kavicu
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
novi cvijetići su jako lijepi a i cijena nije loša
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivni cvijetići...
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Pa koju si ti to trgovinu opustošila? Mislim, ako naiđem da ne ulazim tamo uzalud, jer sigurno ništa nije ostalo...
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
sve ti je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |