Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 82> |
Korisnik | |
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
Ova bijela je kupljena prije 3 mjeseca imala ove sare na listovima, sigurno su je zalivali hladnom vodom u cvjecari. Ali cvjeta neprekidno!
![]() |
|
![]() |
|
Tina :) ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2013 Status: Offline Bodovi: 39 |
Jako su ti lijepe!
![]() Ove fleke na listićima su se meni pojavile od prejakog sunca. Dok sam ljetos bila na moru, prepustila sam ih bratu na brigu, a on ih je prebacio na direktno sunce "da biljke uživaju"... Ah, muški! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tina, ove dvije ljubicaste su kao ona tvoja sto si kupila pa bila ocvala. Vidjeces koliko cvjetica daje na jednoj stapki. Ovo na slici od danas uopste nije njen maksimum, bila je puuuna cvjetova. |
|
![]() |
|
Kad stignem saljem jos slika jer ovo nije ni polovina moje kolekcije. Cekam jos koja da procvjeta, a spremaju se opet. Ima jedna prelijepa ciklama-bordo (jednobojna) i chimere dvije imam i jos toga... Uglavnom, htjela sam vam pokazati da ljubicice smijete istusirati svakih 3 mjeseca ali nikad na sunce i nikad ljeti. Ove slike su od danas i veceras, i prethodno su biljke bile po liscu skroz nakvasene mjesavinom vode i pesticida. I prije sedam dana takodje. Valjda je napast otisla na onaj svijet!!!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
E tooooo kacunak! Neka si nam se i ti pridružila sa fotkama! Pa, krasne su!
![]() |
|
![]() |
|
Joj, to sam ja rekla u ljutnji...
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Malo slika od ovog vikenda:
B Man's Etna, šarice su nešto manje izražene ovaj put:
Uploaded with ImageShack.us
Heat Wave, ova cvate neprestano, i opet se ne mogu nagledati te bogate čipke na cvjetovima:
Rob's Chilly Willy, e ova jadnica je već jedno 3 godine u istom pitariću, i to u onoj plastičnoj posudici od kave, ali najmanjoj, od 5 cm visine, i ipak cvate neumorno. Zaista sam maćeha u ovom slučaju, moram pod hitno reagirati.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
nina stvarno su neodoljive, posebno h. wave, prekrasna je
ja sam onu svoju prošli tjedan presadila, ali listovi konstantno otpadaju... nisam sigurna da će preživjeti |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() |
|
Tina :) ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2013 Status: Offline Bodovi: 39 |
Nbjelovu, gdje se mogu nabaviti ovakve divne egzotične ljubičice poput tvojih?
![]() |
|
![]() |
|
Desert Rose, ova tvoja mala plava je komad i pol!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tina, na temi "bolesti biljaka" ima vise o tome pod stavkom "sto je mojim ljubicicama". Ne bih vise ovde da detaljisem o tome, da ne bi administratori reagovali a do sad su stvarno bili tolerantni. Ipak ovo nije tema o stetocinama. Inace, moje nemaju ni jean jedini cvjetic. Sve morala odsjeci da ih zastitim. Desert rose, ja imam istu! Neki dan je bila takva
![]() |
|
![]() |
|
Tina, hvala na komplimentu
![]() Kaćunak, ne brini, brzo će one opet cvjetati, bitno je da si riješila problem!
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Nina, prelijepe su.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Milica 7, prelijepa rumeno bijela boja! I sva blista!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |