Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vau, ... baka - izvještaj sa tržnice, ti iz konzuma - ko će sve stići
... zapucalo na sve strane
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ja se ne mogu nadiviti tvoje hoje baš je super, a lijepa je i kopriva
a kod mene nema konzuma- baš šteta |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
uspjela sam prosetat tvojim vrtom...sve je lijepo...jako mi se svida
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Koja krasna kopriva
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma krasno je kod Hoye sve. I oko kuće i na terasi, terasama...da se ispravim.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nikako da obavim kupovinu bakopa i "krumpirka" (onoh mladog, hi, hi ...Triša), ali sam danas utržila ovo o čemu ništa ne znam:
![]() A onda sam vidjela biljku za koju nikada nisam ni čula (ima cvat veličine rukometne lopte) i još ima i bijelih (Puno pozdrava gospođi koja ima nešto slično
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Hoya, baš me zanima jeli će tvoj biti ljepši ili gospođe o kojoj govoriš!!!
![]() |
|
![]() |
|
A ne može nitko imati ljepšeg od te gospođe !
|
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
calocephalus
nisam sigurna da li to isto ili slično imam i ja i posadila sam u lađicu sa kaktusićima, žena mi rekla da cvate žuto
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno Hoya a to si kupila agapantuse? Krasni su
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya poludit ću od zavisti, moram imati i bijeloga, odoh ja na Viškovo, jedino si mogla cijenu napisati da procjenim dali mogu - ma mogu baš me briga, danas preskačemo ručak i to je to.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Hoya sa prekrasnim cvićem si osvježila svoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hoya prinove su za 5, pun pogodak.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sam sam kupila onaj srebrni grmić.
Afričke ljiljane imam (plave) ali mi ne cvatu već treću godinu. Njih nisam kupila.
A tu sam poruku već napisala, ali po dobrom starom običaju umjesto da stisnem "Odgovori" sitisnem "Back"
|
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Triška zabrinjavaš me. ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Smrkice, pa imaš ti veliki vrt, pa kad bude pregusto selim k tebi - naj se brinuti.
Krov je inače iznad kćerinog stana, pa mislim da to ne dolazi u obzir, jer ona ni svoje na balkonu ne zaljeva baš, nego čeka da padne kiša.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Cvjećke su ti prekrasne.
![]() ![]() I dajte izmislite hrvatske nazive tih biljaka ne mogu to popamtiti. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Samo ti donesi u moj vrt, ima još prostora. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Znala sam da može, ali morat ćemo nešto Hoyi isporučit, jer ovo je ipak njeno dvorište.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |